Pixibox videó forgatás Nr.2. - élménybeszámoló

Tudjátok rólam, hogy nagy rajongója vagyok a Pixiboxnak, meg ennek az egész szépségdoboz témának, így nagy örömmel és lelkesedéssel mondtam igent anno az első Pixibox videó forgatására hónapokkal ezelőtt (amiről ITT és ITT olvashattatok). Amikor megtudtam, hogy folytatása következik a videónak, és Bea, a Pixibox alapítója továbbra is számít rám, de két másik remek blogger, Beauty Junkie Magdi és Negiluy Kitti is csatlakozik, nagyon-nagyon megörültem és természetesen örömmel mondtam igent.
Magáról a videóról túl sok konkrétumot nem szeretnék elárulni, legyen ez meglepetés, de természetesen amint kész lesz, meg fogom osztani :).
Addig pedig hoztam Nektek a forgatásról egy szöveges-képes összefoglalót, remélem tetszeni fog.



A forgatásra a Frame4Studio professzionális fotóstúdióban került sor, ahol - amire mi odaértünk - már nagy volt a sürgés-forgás, a stáb gőzerővel készült és rendezkedett. Apropó stáb, az Art Vader Motion tagjai igazi profik, az ügyvezető és rendező Nóra nagy-nagy segítségemre volt nekem is és a többi "szereplőnek" is (szerintem bátran beszélhetek a többiek nevében is), mivel remek instrukciókat adott, és meglátásaival, ötleteivel segített minket. Bár lassan két éve készítek Youtube videókat, de azért az teljesen más, amikor ott van egy profi stáb teljes felszereléssel, fényekkel, meg minden egyéb kellékkel, legalább öten vannak körülötted és figyelnek felvétel közben. 
Nem egy, hanem több videót is forgattunk különböző "párosításokban"; egyrészt természetesen a Pixiboxról, a Pixibagről és a nemrégiben nyílt Pixishopról is, ahol megvásárolhatjátok a korábbi dobozokból már ismert Barefaced Beauty termékeket, az Egyptian Magic csodakrémet, és a lentebb majd látható, extracuki Gwdihw ajakbalzsamokat is. Egész napos forgatás volt, de úgy elröppent az idő, hogy szinte észre sem vettem, nagyon élveztem minden percét, remek volt a hangulat :).
De jöjjenek inkább a képek, szerintem azok sokkal izgalmasabbak, remélem átjön egy kicsit a forgatás hangulata :). Volt amit géppel csináltam, de sajnos nem mindig volt idő azzal bindzsizni, úgyhogy a legtöbb képet telefonnal lőttem, de remélem azért így is tetszeni fog.


A helyszín
Néhány ruhadarabbal és kiegészítővel mi is hozzájárultunk, hogy "csajosabb" legyen a környezet :)
Pixiboxok mindenhol
Fények, kamerák, állványok tömkelege és a kedvenceim: a piros fotelek

A forgatás
Készülünk a felvételre: Nóra instruál Magdit és engem
Ilyen az, amikor ketten kameráznak szájfényezés közben :D
A négy grácia (balról jobbra): Beauty Junkie Magdi, jómagam, Negiluy Kitti és Bea, a Pixibox alapítója

... és néhány hangulatkép :)
Extracuki baglyos ajakbalzsamok a Gwdihw-tól és az illatuk is milyen jó :)
Két felvételi között jól jöttek a Nescafe fincsi Dolce Gusto kávéi, én természetesen chai lattét ittam ;)!
Mindenki fotóz, ki fényképezőgéppel, ki telefonnal, ki iPaddel :)
Én mondtam, hogy cukik a Gwdihw ajakbalzsamok :D!
Mi a közös a képen látható telefonokban, azon kívül, hogy ugyanolyan telefonok :D? Az igazi fából készült Captain's hátlapok. Nőiesen bevallom, hogy egyszer véletlenül valaki más telefonját kaptam föl :D!

Összeálltunk egy csoportképre :)



Remélem, hogy tetszett Nektek ez a képes beszámoló, és átjött valami a forgatás hangulatából.
Alig várom, hogy a végeredményt is megmutathassam majd Nektek.



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. Biztos nagyon szuper lehetett! :) Hangulatosak a képek! :) A Dolce kávék nagyon finomak! :P Bár a Chai Latte nem épp nagy kedvencem! :) Nagyon várom már, hogy megérkezzen amúgy a Pixibag. Gondolom azután lesz látható a forgatás videója is?! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez még néhány hét szerintem mire elkészül :). Amúgy fini volt a chai latte, csak nekem nem elég intenzív a fűszerezése.

      Törlés
  2. De jó :]
    Ezek a bagolykás ajakbalzsamok valami iszonyatosan édik :3

    VálaszTörlés
  3. Az én dobozomba belepottyanhatott volna egy kávékapszula vagy egy baglyos ajakbalzsam, nem háborogtam volna miatta!! :)
    Egyébként meg... irigy vagyok :D de azért kíváncsi leszek a videóra, majd mutasd meg Nekünk! Szép napot! :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem az jutott eszembe, ha lesz ebben az évben is Golden Blog verseny feltétlen jelentkezz. Lehet, hogy elfogult vagyok, de az összes szépség blog közül amit olvasgatok, a tiéd a legjobb. Átjön rajta valami utánozhatatlan trendiség, amit nagyon bírok benne! Szuperek a fotók ebben a posztban is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm, nagyon jól esik, amit írtál. Igazából amúgy ott nem igazán van olyan kategória, amibe belefér az én blogom, max. az életmód, de majd meglátjuk :)!

      Törlés
  5. A Dolce Gusto chai tea latte nekem is a kedvencem! Ilyen IPhone tok pedig nekem is kell!
    Biztosan szuper lehetett a forgatás, nagyon profi volt a stáb! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen tényleg az volt, úgyhogy óriási élmény volt ez az egész :)!

      Törlés
  6. Mindegyik képen annyira jó és egyben olyan magabiztos/megnyerő kisugárzásod van - persze nem csak ezeken a fotókon, hanem szerintem általában is.
    Szóval szép vagy, illetve szuper a hajad és a ruha is. :-)

    Lollival egyetértek. Van benned és a blogodban is valami "kis" plusz. :-)

    A videóra pedig kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
  7. Biztos szuper lehetett :) Nekem még nem volt szerencsém se box-hoz, se bag-hez, de tetszeni szoktak, mikor látom másoknál :)

    VálaszTörlés
  8. Biztosan nagyon jó volt :) Imádom ezeket a dobozkákat :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó képek és nagyon várom a videót! Olyan kíváncsi lennék amúgy, hogy hogyan zajlik egy ilyen felvétel. Meglesnélek titeket szívesen. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igazából nagyjából úgy, mint amiket itt a képeken is látsz. Jó persze más azért a helyszínen ott lenni, de azért is csináltam mindenféle képet, hogy lássátok több "szempontból" is :).

      Törlés
  10. De szuper!! :) Nagyon jó kis nap lehetett!! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe