Smink élénk pink ajkakkal - videó

Elég régen volt már sminkvideó és ennek igazából több oka is van. Egyrészt a téli fényviszonyok miatt nem mindig voltak megfelelőek a körülmények sminkvideóhoz, így nem is erőltettem. Másrészt meg úgy vettem észre, mintha a sminkvideóimat kevésbé tartanátok érdekesnek és hasznosnak... aztán lehet, hogy ez nem így van, de úgy láttam a "beszélős" videóimat jobban szeretitek :). Viszont most annyi új termékem összegyűlt, amiket szerettem volna megmutatni "működés' közben is, hogy azt gondoltam, ez jó apropó egy újabb sminkvideóhoz :). Amúgy egy visszafogott szemsminket készítek, de a tavaszra való tekintettel szép élénk pink ajkakkal párosítottam, remélem tetszeni fog :)!








You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Azta, mennyire jól áll neked ez az élénk pink!! :O :))) És szuper, hogy sminkeltél a NYX palettával - már nagyon kíváncsi voltam rá! :) Egyébként én is megvettem a Maybelline szemöldökceruzáját - egyet találhatsz, kinek a hatására. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujj de jó, mármint elnézést, hogy költekezésre buzdítottalak... :D! De ugye, hogy nagyon jó? Csak olyan gyorsan fogy...
      A NYX paletta meg egyszerűen tökéletes, nagyon szépek a színek bennem, jól pigmentáltak, és mérete miatt simán lehet utazni is vele :)!

      Törlés
    2. Egyszeri használatnál (kb párszor áthúzom a szemöldökömön, szóval nem is használok sokat) kb a fele hegye elkopik, szóval a fogyása tényleg borzalmas...

      Tényleg, te szoktad fixálni valamivel? Mert ugyan tartós alapból tényleg, viszont én most azon gondolkozom, hogy a Catrice átlátszó Brow Gel-jét megvenném erre a célra. :)

      Törlés
    3. Az is megvan, de külön használom a kettőt, együtt nekem már sok lenne. Amikor a Maybellinet használom, akkor nekem elég az a tartás, amit az ad. Ha viszont más szimpla, nem waxos szemceruzát használok, vagy csak nincs kedvem pepecselni a szemöldökömmel, akkor használom a Brow Gelt, és az szépen helyreteszi és helyén is tartja a szálakat :)!

      Törlés
  2. Nagyon szuper videó lett! Nagyon tetszik a NYX paletta és a fixálóspray is, a Chanel szájceruzának pedig mesés színe van! :)

    VálaszTörlés
  3. Ez tök hülyeség, mert szerintem mindenki imádja a sminkvideóidat!!! :)) Én személy szerint mindig várom, hogy mikor készítesz újakat, mert nagyon szépen sminkelsz, sokat lehet tanulni belőlük! :)

    Liza

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szep a smink! Nagyon tetszik! A video pedig igy nagyon jo lett, a zeneialafestessel egyszeruen csodas! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe