Hozd formába magad velünk! - nyereményjáték


Pár napja a vibrotréninges bejegyzésünknél Magdi és én is elhintettük, hogy néhány embernek lehetősége lesz arra, hogy kipróbálja ezt az edzésformát. Úgyhogy jöjjön most egy közös nyereményjáték, ahol öt szerencsés olvasó nyerni fog egy  3+1 alkalmas Vibrocity vibrotréning bérletet, ami szerintem így néhány héttel a bikiniszezon kezdete előtt bárkinek jól jöhet.
A játékra április 6. vasárnap éjfélig tudtok nevezni, továbbkattintás elolvashatjátok, hogy pontosan hogyan.




A játékra 2014. április 1. keddtől április 6. vasárnap éjfélig nevezhettek kizárólag a lenti kis "dobozka" segítségével, aminek nagyon egyszerű a használata. Lépj be a facebook fiókoddal, és kövesd az instrukciókat. Ha nincs facebook fiókod, vagy nem szeretnéd azt használni, akkor beléphetsz a neved és az emailcímed megadásával is.

A játék kötelező feltétele, hogy lájkold a kis dobozon keresztül a Maggie the beauty junkie, a Vibrocity és a The Very Style Blog facebook oldalakat. Ezen kívül plusz esélyek szerezhetők azzal, ha pl. követsz minket twitteren, vagy instagramon.
Ha teljesítetted valamelyik feltételt, akkor lent a dobozban válaszd ki azt az esélyt és írd be, amit kérek ennek az esélynek az igazolásához, majd nyomj az "Enter" gombra.

A nyerteseket április 7-én hétfőn hirdetjük ki a facebook oldalunkon, a nyerteseknek 48 órája lesz, hogy jelentkezzenek a nyereményért, ellenkező esetben újra sorsolunk.




Sok szerencsét :)!



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest





You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe