NYX dupla teszt: Pore Filler és Tango With Bronzing Powder



Ezzel a két termékkel már találkozhattok a legutóbbi vlogomban ITT, illetve egy szerzeményes posztban ITT, de ígértem Nektek részletes tesztet is róluk. Mivel a legtöbben a Pore Filler primerre, illetve a leopárdos bronzosító púderre voltatok kíváncsiak, így most ezekről készültem Nektek egy dupla teszttel.





NYX Pore Filler primer

Egy ideje valahogy nagyon rákaptam a primerekre és szívesen próbálok ki újabbakat, ITT és ITT olvashattatok már más márkák termékeiről.
A NYX Pore Filler, hogy a csomagolásról idézzek "egy mágikus ügynök, ami segít minimalizálni a pórusokat és sima, porcelánbaba bőrt eredményez. Használható alapként, önmagában és smink fölé is." A csomagoláson, ahogy a NYX termékek többségén, van előtte-utána kép, ami a primer hatását hivatott megmutatni, ez nekem eléggé meggyőzőnek tűnt, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam, mit tud a gyakorlatban.
Ez a termék bőrszínű, de senkit ne tévesszem meg, ettől még nem alapozó, így igazából fedést sem ad. De ettől még egy kisebb fajta csoda, amit a bőrrel tesz. Nagyon könnyed állaga van, és ahogy eloszlatom a bőrömön, egyből érezni és látni, hogy sokkal simább, sokkal egyenletesebb lesz a bőrfelület. Valahogy olyan, mintha elhomályosítaná a bőrhibákat, pórusokat, egyenetlenségeket, így azok sokkal kevésbé feltűnőek és kevésbé látszódnak, így ettől máris sokkal kellemesebb látvány a puszta arcbőr. Emiatt van az, hogy simán lehet önmagában is hordani olyan napokon, amikor nincs kedvem sminkelni, de mégis szeretném, hogy szebbnek tűnjön a bőröm, és kevésbé látszódjanak az egyenetlenségek és pórusok.
De természetesen nem csak önmagában, hanem alapozó alá is remek választás, hiszen sokkal szebben terül el rajta az alapozó, egyenletesebb és egységesebb lesz a fedése, hiszen a Pore Filler kitölti az pórusokat és egyenetlenségeket, így a végeredmény is sokkal szebb.
Én smink fölé még nem próbáltam, de a csomagolás szerint úgy is lehet használni.
A hatását pedig az alábbi két képpel próbálom szemléltetni Nektek, a pirossal bekarikázott részeket nézzétek. Az első képen nincs semmi a bőrömön, a másodikon viszont a bekarikázott részen bekentem a kézfejemet Pore Fillerrel, és láthatjátok, hogy kevésbé látszódnak a kis szőrök, meg szőrtüszők, mert elhalványította őket, szerintem elég meggyőző.
Pore Filler nélkül
Pore Fillerrel
Mivel nem használok minden nap primert, így ezt sem fogom, de az biztos, hogy amikor fontos, hogy minél jobban nézzek ki, vagy egyszerűen csak nincs kedvem sminkelni, de szeretném, hogy szebbnek tűnjön a bőröm, akkor ezt fogom használni. Azt még fontos elmondanom, hogy a hatása nagyon-nagyon hasonló a Garnier 5 sec Perfect Blur optikai retusálókrémhez, amiről ITT írtam.
Megrendelhető ITT és ITT 4990 Ft-ért.
Azóta már készítettem egy sminkvideót is ezzel a primerrel, ITT tudjátok megnézni.


NYX Tango With Bronzing Powder - When Leopard Gets A Tan

Azt hiszem egyértelműen kijelenthetem, hogy ennél a terméknél a csomagolás, a külcsín, meg persze az árnyalat neve egyértelműen elviszi a showt :D. De nyilván ennyivel azért nem elégszem meg, és szerintem Ti sem, úgyhogy nézzük, mit rejt a kis barna doboz.
Amikor először felnyitottam, akkor meglepődtem, hogy "Te jó ég, ebben nincs tükör? Ne már!". De aztán érzékeltem, hogy valami zörög, és akkor láttam meg, hogy az alsó részét is ki lehet nyitni, ahol nem csak egy tükör, hanem egy kis ecset is lapult. Bár nem vagyok nagy rajongója az ilyen ecseteknek, de szerintem vannak szituációk, amikor még jól is jöhet.
Ez egy leopárdmintás bronzosítót, amiben a világos és sötétebb barna szín mellett rózsaszín foltocskák is vannak, aminek én őszintén szólva nagyon megörültem, mert azt gondoltam, hogy ezt majd pirosítóként is tudom majd használni, de nem így lett. Ugyanis ezek a pink foltok nem igazán érvényesülnek benne, inkább csak egy kis rózsaszínes fényt adnak.
Mivel ahogyan azt a swatchnál is láthatjátok, finoman fénylik, és nagyon aprócska csillámok is vannak benne, ráadásul az egész kissé rózsaszínes beütésű, így kontúrozáshoz nem ajánlom, viszont ha szeretnétek egy kis színt és fényt az arcotokra, akkor érdemes kipróbálni. Nyáron, lebarnult bőrön különösen szépen mutathat, én is erre utazom, úgyhogy most egyelőre nem nagyon fogom használni szerintem.
Van egyébként egy ehhez ránézésre nagyon hasonló termékem, a W7 Trends Africa bronzosító, amiről ITT láthattok képeket, de érdekes, hogy az meg inkább egy rózsaszínes fényű highlighter, mint bronzosító.
Nem mondanám kihagyhatatlan darabnak, de azért kellemes és praktikus kis termék, amit szerintem nyáron lehet igazán kimaxolni.
Megrendelhető ITT 3990 Ft-ért, az itt bemutatott leopárdmintás verzión kívül létezik még négy másik színösszeállítás is.



Ti használtok primert, illetve bronzosítót?
Ha igen, melyik a kedvencetek?




Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Mindkettő nagyon jól néz ki, de őszintén, kicsit drágállom az árukat. A hivatalos honlap árai alapján majdnem dupla áron kínálják itthon. :( Viszont a Garnier tesztedet olvasva elgondolkodtam, szerintem hétvégén megnézem a Müller kínálatát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, sajnos ez sok márkánál van így, hogy itthon drágábbak, mint külföldön, bár a primer tényleg nagyon jó.

      Törlés
  2. Gyönyörűen néz ki a bronzosító. :) Én eddig csak Essence bronzosítókat próbáltam ki, de azokat nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mostanában kaptam rá a bronzosítókra, eddig nem is nagyon használtam. De az essence sun club matt bronzosítót én is használtam és nagyon szerettem :).

      Törlés
  3. A primer meggyőző, a bronzosító meg cuki :)

    VálaszTörlés
  4. Hamarosan érkezik egy nagyobb NYX csomagocska és ez a bronzosítót is megvettem,mostanában rákaptam a leopárd mintás dolgokra (karóra,otthoni papucs) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú de jó, és miket rendeltél még :)?

      Törlés
    2. 6db mono szemhéjpúdert és egy pirosítót (Taupe) bár azt nem annak szánom :D

      Törlés
    3. Hű de jó :)! A Taupe-ot használják sokan bronzosítónak, ugye?

      Törlés
  5. Nagyon tetszik mindkét termék, bár az áruk nem éppen barátságos. Eddig még nem próbáltam egyik terméket sem, de majd keresgélek olcsóbb alternatívát. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nem a legolcsóbbak, bár ezek a speciális termékeik, mint a primer, ezek tényleg nagyon jók.

      Törlés
  6. Az a pórusösszehúzó primer szerintem kívánságlistás lett nálam, az tuti! :))) A bronzosító is szép egyébként! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg szuper a primer, úgyhogy csak ajánlani tudom :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe