Termékek, amik nem váltak be - videó

Na jó, ez talán nem a legfrappánsabb cím, de ha van jobb ötletetek, akkor várom kommentben :D. Viszont a lényeg benne van: jön a fekete leves, megmutatom azokat a termékeket, amik személy szerint nekem valamiért nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeimet. Nem nagyon szoktam beszélni ilyesmiről, hiszen inkább azokat a termékeket szeretem megmutatni, amiket szeretek és amiket szívesen ajánlok Nektek is, de úgy gondoltam, néha ilyet is kell, hátha Titeket is megkíméllek egy csalódástól. Bár az is lehet, hogy csak én fogtam ki egy-egy hibás darabot és másnak beváltak azok a termékek, amiket ebben a videóban bemutatok...
A videót megnézhetitek a Youtube csatornámon lentre, vagy IDE kattintva.



You Might Also Like

28 megjegyzés

  1. Nekem a Garnier ultra doux argánolajos és áfonyás samponja, úgy tönkretette a hajam,hogy 2-3 hónapja nem bírom helyrehozni.. :/ Jelenleg egy Dm sajátmárkás sampont használok, nekem az tökéletesen bevált! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajjajj, sajnálom, hogy Te is melléfogtál az egyik samponnal... :/

      Törlés
  2. A Garnier nálam is szörnyen teljesített :( Viszont a Schauma Q10 már az első használat után érezhetően segített a hajamon :3

    VálaszTörlés
  3. essence BigLashes spirálból én már kétfélét használtam(szürke csomagolású, ezt 1 évig), utána kék. Sajnos azt nem tudom, hogy melyik milyen marketing szöveggel volt a polcokon. Viszont én nem tapasztaltam eget rengető különbséget a kettő között. Nem rossz, én szeretem, hogy nem olyan ritka a keféje, és még nem sikerült összekennem magam vele. De én azt mondom az összes ugyanolyan, ugyanazt tudja. Kb. 600 Ft volt. Annyit tud, amennyiért árulják. 10-ből 6-ra, jobb napokon 7-re értékelném. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze nyilván nem vár sokat az ember egy párszázas spiráltól, bár ha azt vesszük, hogy ott van a Lovely Pump up spirál, ami kb azt tudja, mint néhány többezer forintos spirál...

      Törlés
  4. NYC pirositot en is megvettem igaz mas arnyalatban, de nem er ket fillert sem. A kislanyom viszont nagyon orult neki, jatekbol sminkelni vele tokeletes :)

    VálaszTörlés
  5. Pedig nagyon jó lenne, ha néha lenne még ilyen videó/poszt, ahol a "rossz" termékek kerülnek bemutatásra, mert ez ugyanolyan fontos, mint amikor a kedvencekről számolnak be! Sőt, még fontosabb. Nekem mindig nagyobb szórakozást jelent a sok ömlengés után végre olyan cuccokról is olvasni/hallani, ami nem a legjobb :) sokkal szórakoztatóbb és hasznosabb is.
    Amúgy egyetértek a Catrice palettákkal kapcsolatban, nekem egy másik összeállításban volt meg, de az is katasztrofális volt. Ez van, ez a természet rendje, mindig minden nem lehet szuper tőlük :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, van 1-2 gyengébben teljesítő termékük, de szerencsére azért vannak szép számban jók. Na ha ennyire bejött ez, akkor megtartok majd még a jövőben is pár melléfogást és beszámolok róluk :)!

      Törlés
  6. Nagyon örülök ennek a videónak, szerintem is hasznos, ha olyan termékeket mutatsz meg, amik nem váltak be. Az Essence spirál nekem is csalódás. A szilikonmentes samponoktól nekem jobban nő a hajam, azaz gyorsabban, de az tény, hogy nagyon gubancolódik is. Nagyon szerettem volna megvenni azt a Catrice palettát, de ezek után lehet inkább kihagyom :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azt mondom, hogy érdemesebb talán inkább egy-egy monójukat megvenni, aminek tetszik a színe, csak mindenképpen próbáld ki a tesztert.
      Örülök, hogy hasznos volt a videó :)!

      Törlés
  7. Szia Szandra! Én most vettem meg a Catrice-tól az "Absolute Bright 010 Candy Warhol" palettát (nem tudom otthon lehet e kapni) még nem próbáltam de ha érdekel majd megírom. Az Essence spirálból én az I love extreme-t vettem meg mert itt Németországban nagyon népszerű hát én nem dobtam el az agyam tőle. Egyébként szempillaspirál ügyben tudnék mesélni ha érdekel sokfélét kipróbáltam (a legkedvesebb sminktermékem) az olcsótól a luxusig elég vegyes a tapasztalatom. Egyébként én is jártam már úgy drogériás spirállal hogy ki volt száradva mert már ki lett nyitva, ezért nem értem miért nincsenek lezárva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ez olyan bosszantó, Amerikában rendesen be vannak csomagolva, ott nincs ilyen, hogy valaki felnyitja, mivel lehetetlenség, itt meg sokszor még csak egy celuxszal sincsen körbetekerve...
      Az I love Extreme-et tényleg nagyon sokan dícsérik, de én még valamiért nem próbáltam, mindig volt más.

      Törlés
  8. Erre szokták mondani, hogy olcsó húsnak híg a leve... Nem mondom, hogy minden low-end termék rossz, de pont ezért szoktam ritkán választani sminkterméket pl. a Catrice vagy az Essence állványról. Persze csalódtam én már prémium kategóriás termékben is, de azok többnyire mindig kiválóak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, de ennek a fordítottja is igaz, és alacsony kategóriás termékek között is lehet szuper darabokat találni, de nyilván sokan vannak úgy, hogy inkább megveszik ezeket, hiszen nem egy nagy összeg, pedig sok esetben inkább jobb lenne, ha több olcsó, de gyenge darab helyett inkább megvennének egy drágábbat, ami megbízhatóan teljesít.

      Törlés
  9. Épp a múltkor akartam kérdezni, hogy vannak-e olyan termékek amiket nem szeretsz, de gyorsabb voltál... :)

    Megmondom őszintén, én az NYC "rúzsceruzáját" szeretem - a rózsaszín árnyalat van meg, akkor használom ha nem akarok szájfényt, mert valami különös módon az én számat hidratálja és miután letört a felső hegye, sokkal élénkebb rózsaszínre is beszínezi. Fura, na :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem fura, mert tényleg ad egy kellemes fényt, csak én a többi rúzsceruza utána talán már túl nagy elvárásokkal vettem meg ezt. De amúgy tényleg nincs vele baj, csak nekem kevés :(. De örülök, hogy Te szereted :)!

      Törlés
  10. Ahh catrice negyes mind kuka!!! A monok egesz jok. En is feladtam a szilikonmentesseget mert ugyanazt tapasztaltam mint te es a hajam is szerintem hasonlo allagu lehet a tiedhez. A sima vekonyszalu hajra lehet jo ez a mentesseg. Bozontosodasra hajlamos vastag szalu dus hajon mas a dolog.. De a tbs ilyen samponjatol is, szoval... viszont a balea szilikonmentes 85 vagy menny centes sampon... hat kiraly!!! Az ugy csinal mintha nem lenne mentes. A balzsam is detto. Imadom! Nem tudom amugy összerakni a kepet, nem logikus a balea viselkedese de tenyleg mint egy rendes sampon. Probald ki!
    Jo a vidi nagyon! Több ilyet!! ;-) evi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű tényleg ilyen jó ez a Balea? Köszi a tippet, meglesem szerintem :)!!!

      Törlés
  11. Szia! Én is megvettem a Catrice palettát, itt írtam róla: http://ohmydeargirl.blogspot.hu/2014/02/catrice-absolute-eye-colour-negyreszes.html Tényleg nagy kár érte mert olyan szép színek lennének :S De akkor örülök hogy nem csak nekem nem jött be :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor nem én vagyok az egyedüli, akinek nem jött be :(, tényleg kár érte...

      Törlés
  12. A Garnier sampont én kifejezetten szeretem, DE! csak magában nekem sem működik, ugyan az a hatás, mint amit elmondtál, viszont ha utána a hozzá való balzsamot használom akkor hihetetlen puha lesz tőle a hajam, fényes és egész nagy csak simogatnám :)

    Merci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát így utólag lehet, hogy tényleg ezt kellett volna, nem tudom, hogy merjek-e még kísérletezgetni vele :(.

      Törlés
  13. NYC-tól egy lakkom és egy négyes szemhéjpúderem van, mindkettő óriási csalódás. :( Több, mint egy éve vettem őket és nem tervezem, hogy valaha is újra vásárolok tőlük...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig amúgy van néhány jó termékük, pl. én az egyik királykék lakkjukat imádom, meg a Sunny bronzosítót, de sajnos valóban most kifogtam ezt a két gyenge darabot :(.

      Törlés
  14. Hát igen, nem véletlenül szoktam videókat készíteni a csalódásaimról is, mert sajnos a legjobb márkáknál is belefut az ember néha eszméletlen rossz darabokba. Mindjárt átnyergelek a Youtube-ra, és megnézem a videód :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezek tényleg hasznos videók, csak sokszor van olyan, hogy ha valami nem válik be, akkor vagy kidobom, vagy odaajándékozom másnak, még mielőtt videót csinálhatnék róla :D, de most kapcsoltam még időben :D!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe