Hétkezdő inspirációs képek #56



Csak úgy szaladnak a hetek, szinte észre sem veszem és lassan itt a nyár. Szeretem, hogy ilyen gyorsan telik az idő mostanság, vagy legalábbis én annak érzékelem, de valahol meg is ijeszt. Viszont érdekes, hogy újabban megszerettem a hétfőket, és már egyáltalán nem érzem nyűgnek, sokkal inkább a kedd, vagy a szerda szokott lenni a hét kritikus pontja. Viszont a hétfőkkel úgy vagyok, hogy örülök, hogy ismét egy újabb, reményekkel és vágyakozással teli hét kezdődik. És természetesen azért is szeretem a hétfőket, mert ilyenkor jönnek az inspirációs képeim, amik között remélem, hogy ezúttal is találtok kedvenceket.
Kellemes inspirálódást!





Alig várom, hogy végre beköszöntsön az az igazi, maxiruhás/szoknyás idő. Bár ha jobban belegondolok, akár már most is lehet hordani őket egy zártabb cipővel és bőrdzsekivel.
Ki mondta, hogy flitteres holmikat csak karácsony és szilveszter környékén, vagy a hétvégi buliba lehet felvenni?! Persze nyilván nem kell túlzásba vinni, de azért egy-egy darabbal remekül fel lehet dobni a hétköznapi szettünket.
 Még mindig imádom a csíkos holmikat. A következő projektem szerintem az lesz, hogy beszerzek egy jó kis csíkos pamutruhát, vagy egy hasonló szoknyát :).
Szerintem már tutira az agyatokra megyek a leopárdmintával, de mindig van egy-két jó kis kép a tarsolyomban, amiket muszáj megmutatnom. A kabát nekem kicsit már majdnem sok, de így ebben a formában mégsem az.  A kis táska, meg a cipő viszont mintha ott se lenne, mégis belecsempész egy kis "extrát" a szettbe, de csak egy kicsit, alig észrevehetően.
És ha már a cipőknél tartottunk, akkor mutatok egy-két tetszetős darabot még.
Tetszenek az ilyen laza, ejtett vállú pulcsik, de valahogy mostanában nem igazán találtam ilyesmiket a boltban. Ti láttatok esetleg valahogy hasonló fazonú pulcsit?
Azt hiszem megvan az inspirációm egy következő körömhöz, már csak ilyen követ, meg "csíkokat" kell beszereznem hozzá :D!
És a végére még néhány szett, csak úgy, mert tetszenek :)!
(Képek forrása: http://www.pinterest.com/alexandratvsb/)


Melyik a kedvenc képetek, már ha van ilyen :)?!



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

22 megjegyzés

  1. Az ejtett vállú pulóver tetszik a legjobban! :) De igazából a többi kép is nagyon jó! :) Sokáig úgy voltam a maxi szoknyával, hogy az ugyan csak égimeszelő lányoknak áll jól, tavaly nyáron aztán mégiscsak felpróbáltam egyet és tetszett magamon, így jött is velem haza! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanez volt nálam is kb egészen tavaly nyárig, azóta viszont imádom, és alig várom, hogy megint hordhassam őket :)!

      Törlés
  2. Az a laza pulcsi nekem is tetszik, meg nagyjából az összes többi kép is :) a mani szuper, nekem is tervben van egy újabb szalagos mani, csak hát most megint rövid minden körmöm :\

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most nekem is megint elég rövidek... meghát ehhez a manikűrhöz be is kellene szereznem pár dolgot...

      Törlés
  3. A menta mani és az egyik flitteres képen a ballonkabát - most vettem egyet feketében tavaszra, tipikus szűk és hosszú fazon, imádom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom a ballonkabátokat, én még a Camaieuben vettem egyet anno, amit nagyon szeretek de idén valahogy átléptem a ballonkabátos időszakot, tehát a téli kabát után kb. majdnem egyből a kis bőrdzsekimet vettem fel. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy még télen vettem azt a bőrdzsekit, és már alig vártam, hogy hordhassam. Emiatt most átugrottam a ballonkabátot :D.

      Törlés
  4. Az első "csak úgy" szettet ide. Nekem. Most. :DDD
    A manikűrödet pedig már alig várom hogy láthassam! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát szerintem nem mostanában lesz az tuti, kéne hozzá pár dolog... :/

      Törlés
  5. Az első és a harmadik outfit csodásak! *.* És a csipkés felső a kalappal... :)
    Nálam is vannak képek, ha van kedved akkor nézz be. :)
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/03/weekly-inspiration_17.html

    VálaszTörlés
  6. A maxiszoknyákat én is imádom, pont a hétvégén varrtam egy tök egyszerűt, kb. egy óra alatt meg is volt. Ma már fel is vettem, tök jó idő van hozzá :-) Az a barna-fekete-fehér mintás ruha a 2. képen csodás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú de irigyellek mindenkit, aki tud varrni... nekem valahogy se időm, se türelmem hozzá, pedig biztosan nem lehet bonyolult egy ilyen maxiszoknyát összedobni.

      Törlés
  7. A leopárd mintás cipő és az ejtett vállú pulcsi nagyon tetszik. :) Csodás hetet kívánok! :)

    VálaszTörlés
  8. A fekete bőrdzsekis maxiruhás...ájv az naggyon! Egyik nap szépség napot tartottam. Korán keltem, hogy még a sminkem is a helyén legyen. Olyan csinosan kiöltöztem, hogy csuda. Állandóan farmerben esz a fene...már én is untam. Leggings, miniruha, mini szoknya alá, bőrkabi, hozzá egy csinos táska. Persze régi, de alig használt darabok, viszont nem mentek ki a divatból. De élveztem... Jók ezek az inspirációk...meg a többi nőt figyelem az utcán. Ők meg a lábamat nézték, a leggingsen alul a sok fém gombot...azóta sem kapni ilyet, valami kínai butikba vettem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú de jó ez a szépség nap, ez tökjó ötlet, és szerintem kell is ilyen néha :)!!!

      Törlés
  9. A csíkos ruha farmerdzsekivel nagyon bejön, de a hosszú virágos ruha is álomszép. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindegyiket imádom, tökmás stílus, de nagyon csinik :)!

      Törlés
  10. Te leszel a hibás, ha most televásárolom magam szép színes cipőkkel és maxiruhákkal! ;-)

    VálaszTörlés
  11. Húú, az a piros maxi nagyon tetszik!! Alapból szeretem az ilyen szoknyákat, plusz a piros a kedvenc színem. :)) A kékes-zöldes magassarkút is elfogadnám.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a magassarkú egyszerűen gyönyörű. Bár nem tudom, hogy tudnék-e benne járni, vagy egyáltalán állni :D, de ettől még csodás :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe