Nyitottak vagyunk videóüzenet

Videoüzenetemmel a Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez csatlakozom, mert alapvető értéknek tekintem, hogy másokat csak tetteik és teljesítményük alapján ítélek meg, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, és fizikai vagy egyéb adottságokra, tekintet nélkül minden másra. Ha neked is van egy történeted a nyitottságról, oszd meg a YouTube-on! Segítséget találsz hozzá a http://www.nyitottakvagyunk.hu -n. Nyitottak vagyunk. Inspiráljunk együtt másokat is.

Nyitottnak lenni megéri. Ne hallgass az előítéletekre. http://www.nyitottakvagyunk.hu

Nagyon szívesen veszem azt is, ha ide, vagy a Youtube videóm alá kommentben megírjátok, ha van személyes tapasztalatotok az előítéletekkel kapcsolatban, nagyon örülnék, ha ezt megosztanátok velem és a többi olvasóval.








You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Nekem nagyon-nagyon tetszik ez a kezdeményezés,iszonyú fontosnak tartom, amit képvisel ez az egész. A videód nagyon jól sikerült és köszi, hogy felhívtad a figyelmem a Nyitottak vagyunk kezdeményezésre, csatlakozni is fogok. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik nekem is ez a program és jó látni, hogy te is támogatod. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon örülök, hogy Te is támogatod és megcsináltad ezt a videót :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe