Csillámló menta - essie Mint Candy Apple + Catrice Oyster & Champagne



Nem hagyhattam a boltban a Catrice Crushed Crystals homoklakkjai közül az Oyster & Champagne-t... Annak ellenére meg kellett vennem, hogy vegyes véleményeket olvastam róla... de ha egyszer megszólított :D! Jó duma nem ?! Viszont azt tudtam, hogy elsőre nem önmagában fogom kipróbálni, hanem fedőlakként, homoklakkot még úgysem próbáltam így, hát épp itt volt az ideje. És ahogy gondolkodtam, hogy mire is kenjem rá, eszembe jutott az essie Mint Candy Apple-ja, ami szerintem kb. tavaly tavasszal-nyáron volt utoljára, úgyhogy a tavasz egyértelmű beköszöntével épp ideje volt, hogy újra elővegyem
Csodás párosítás született a két lakk szerelméből, nézzétek csak!




Az essie Mint Candy Apple-t szerintem nem kell nagyon ecsetelnem Nektek, az egyik legcsodásabb tavaszi, mentafagyi színű árnyalat, nem véletlenül ennyire népszerű, ezt két rétegben használtam alapszínként.
Erre jött rá egy rétegben a Catrice Crushed Crystals homoklakk az Oyster & Champagne árnyalatban, amiben apró arany, valamint világos- és sötétrózsaszín, illetve nagyobb hatszögletű, rózsaszín csillámok is vannak. Ezeket a nagyobbakat sajnos nem sikerült egyenletesen elrendezgetnem, szóval eléggé random kerültek rá a körmeimre, de ettől még imádom a végeredményt.
Csodás ahogy a rózsaszínes csillámlás alatt szépen látszódik a pasztell mentaszín, igazi tavaszköszöntő párosítás.



Nektek hogy tetszik?
Próbáltatok már homoklakkot fedőlakként?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

22 megjegyzés

  1. Nekem nagyon tetszenek együtt. Érdekes ez a homoklakk, mert vol olyan blog, ahol egyáltalán nem tetszett, sőt... De ezzel az Essie lakkal nagyon tetszik. Én eddig csak az Essence Hey nude homoklakkját használtam fedőlakként, bár azt nem is nagyon lehet másként, mert annyira gyér a fedése. :) :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez az első alkalom, hogy homoklakkot fedőlakként használok, de szerintem ez se nagyon lehetne máshogy használni, mert viszonylag gyenge a fedése.

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a párosítás! :) Imádom ezt a Catrice lakkot, de az én fejemben eddig még meg sem fordult, hogy fedőlakként használjam. De amint rendbe jönnek a körmeim, ki fogom próbálni így is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Nekem is ez volt az első alkalom, hogy fedőlakként használtam homoklakkot, mert más blogokon úgy láttam, hogy viszonylag gyenge a fedése.

      Törlés
  3. Gyönyörű!! Külön-külön is szépek, de a párosítás mindent visz! :) És külön tetszik, hogy az összes körmödre ugyanúgy kented fel. Nem rajongok ez egy ilyen-egy olyan festésekért. :P

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik! :) Igazán tavaszias manikűr lett! :)

    VálaszTörlés
  5. Néztem az instás képeken,hogy mi lehet a körmeiden :D De erre nem számítottam :D Egyébként rendben van egy a kis Catrice, igaz nem kell sokat várni tőle. Csodaszép együtt a két lakk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen valóban nem egy nagy durranás ez a Catrice lakk, mármint a fedését tekintve, de így tökéletes :)!

      Törlés
  6. mekkora ötlet! baromi jól néz így ki a kettő együtt

    VálaszTörlés
  7. Hogy milyen szép ez a két lakk együtt! Teljesen elvarázsolt!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szépek együtt! Viszont meglepő, hogy a Catrice egy rétegben milyen halovány :o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos tényleg az, ezt már azelőtt láttam más blogokon, hogy megvettem volna, úgyhogy tudtam, hogy fedőlakként fogom használni.

      Törlés
  9. Nagyon szeretem a menta színt és az aranyt is. Én is szoktam a mentát arany csillámmal párosítani. :D

    http://xstrawberrykissx69.blogspot.hu/2014/03/o-dressalekivansaglista-o.html

    VálaszTörlés
  10. Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :)! Nekem az egyik kedvenc manikűröm az utóbbi időben :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe