Hétkezdő inspirációs képek #54 - pasztell


Mondhatni nincs új a nap alatt: jön a tavasz, úgyhogy előkerülnek ismét a pasztell színek, ebben gondolom nincs semmi meglepő. Viszont én magamon nagyon meglepődtem, ugyanis engem a pasztell-láz kb. április környékén szokott elkapni, és most akárhogy is nézem, még éppen csak márciust írunk, de már égek a vágytól, hogy beszerezzek pár fagyiszínű ruhadarabot. Így most a vásárlási lázamat csillapítandó- de lehet inkább fokozandó-, összeszedtem Nektek pár kellemes képet, amin csodaszép krémszínű, babakék, lágy rózsaszín, vagy éppen mentaszínű darabokat láthattok.
Kellemes inspirálódást!









(Képek forrása: http://www.pinterest.com/alexandratvsb/)




Ti hogy álltok a pasztell színekkel?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

29 megjegyzés

  1. Rajtam is kezd kitörni a pasztell mánia - főképp öltözködésben, így meg tudlak érteni. :) Az egyetlen bánatom, hogy hogy merjem felvenni a púderrózsaszín nadrágom, amikor bármikor leszakadhat az ég? :S :)

    VálaszTörlés
  2. Na jól van most már, nem tudok választani, küldd ide mindegyik outfit összes darabját, köszi! :D
    A manikűrök is aww de aww de aww! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Alig várom, hogy újra előkaphassam a mentaszínű habcsók-ballonkabátomat :) Imádom ezeket a színeket, egymással is jól kombinálhatóak, meg kb bármivel, fehérrel is olyan szépek :) Valami púderszínű táskát kéne beszereznem és minden adott lenne a boldogsághoz :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is azt keresek éppen, szóval ha tudsz valami jó kis lelőhelyet, szólj mindenképpen ;)!

      Törlés
    2. Tegnap végigjártam az egész győri Árkádot, de minden fekete és barna :(((

      Törlés
  4. A pasztell őrület nálam is felütötte a fejét! :) Én már csillapítottam is egy csodás tavaszi pulóverrel! A h&m-ben csodás darabokra lehet rátalálni. Egyébként csodás képeket gyűjtöttél össze, egytől-egyig mindegyik tetszik! A pasztell rózsaszín nadrág valami álom! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lassan nekem is el kellene kezdenem 1-2 tavasziasabb darabot beszerezni, de akkor a H&M-be mindenképpen benézek majd :)!

      Törlés
  5. Abszolút kedvencek a nyakláncok, imádatosak! *.*

    VálaszTörlés
  6. Boszorkány! :P Telitalálat az összes! Szuper képek, tök jó kedvem lett tőle!

    VálaszTörlés
  7. Csodásak a képek! :) Azok a nyakláncok... ♥

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép képeket válogattál össze... :) Aszem én leszek a fekete bárány, akinek ennyi pasztell már bántja a szemét, de akinek tetszik az hordja így, nekem sok... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs ezzel semmi baj, nekem is vannak olyan ismerőseim, akik fel nem vennének ilyen színeket, meg vannak olyanok, akiknek nem is áll jól, de így legalább nem jár mindenki ugyanabban :D!

      Törlés
  9. Gyonyoru pasztell szinek <3 ^_^

    VálaszTörlés
  10. Hát én csak távolról csodálom őket, mert egyáltalán nem állnak jól - ősz típus vagyok :D mindenből tipikusabban az erősebb színek mutatnak jól rajtam. Meg kb. 13 évesnek nézek ki egy menta színű pólóban, a rózsaszíntől meg kerek bébiarcom lesz :D most fogom magam, és megnézegetem a ,,bordós" inspirációs képsorodat, az az én asztalom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De legalább Te tisztában vagy vele, és nem erőlteted magadra csak azért, mert "divat" :).

      Törlés
  11. Imádom a pasztell színeket! :)
    Minden kép nagyon tetszett ismét, úgy szeretem, hogy témák, színek, minták szerint válogatsz. :)
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/03/weekly-inspiration.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen most összegyűlt annyi ilyen pasztell kép, hogy azt gondoltam legyen egy ilyen tematikus bejegyzés :)!

      Törlés
  12. Olyan szépek *.* A tavasz és az illatos, színes virágok jutottak róluk eszembe. Meg a cuki színes húsvéti tojások :)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon jó válogatás, kimondottan tetszik, mert tavasz típusként jól állnak ezek a színek, a menta a kedvencem, télen is inkább az ilyen színeket részesítettem előnyben, most könnyebb dolgom lesz. :))

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe