Újdonságok a Naillandnél: Barry M Silk és Models Own HyperGel - teszt

Egyre inkább beszippantanak a körömlakkok, és ez igen nagy mértékben köszönhető a Nailland egyre bővülő kínálatának. Már viszonylag régen jártam a standnál, de amikor megláttam a facebook oldalukon, hogy új lakkok érkeznek, tudtam, hogy meg kell néznem őket élőben is, és - mily' meglepő - nem is távoztam üres kézzel. Ebben a bejegyzésben most rendhagyó módon nem egy, hanem egyből két lakkot is bemutatok Nektek, mivel nem tudtam dönteni, hogy melyik legyen az első: a Barry M Silk kollekcióból a Blossom árnyalatot, és a Models Own HyperGel lakkok közül a Lilac Sheent.





Barry M Silk - Blossom
Ez a tavasz nálam a lakkok terén egyértelműen a pasztell színekről szól, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Azért csigázott fel a Silk kollekció, merthogy ezek mattra száradó, de mégis enyhén fényes lakkok, legalábbis ez derült ki számomra, amikor először felkentem a Blossom árnyalatot. Amikor felkentem, akkor erről a színről egyből az a rózsaszín koszorúslány ruha jutott eszembe, ami gyerekkoromban az unokatestvérem esküvőjén volt rajtam, egy az egyben azt a rózsaszín selymet idézte fel bennem.
Lakkozáskor azt tapasztaltam, hogy ez picit talán folyósabb, hígabb lakk, három vékony réteggel érhető el szerintem a legszebb és legoptimálisabb végeredmény. Hagyományos keskeny ecsete van, én ezt annyira nem kedvelem, de végülis nem volt vele különösebb gondom. Gyorsan szárad, ahogy végigmentem a körmeimen az első réteggel, mire az utolsó ujjamhoz értem, az elsőn már szinte meg is száradt, úgyhogy erre abszolút nem lehet panasz.
Amint láthatjátok vannak nagyon-nagyon apró csillámok a lakkban, de ettől még nem csillámos, meg nem is valami extrafényes, csillogó lakkot képzeljetek el, de nem is teljesen matt, pont tökéletes. Aki esetleg kevésbé szereti ezt a mattságot, az megfejelheti egy átlátszó fedőlakkal és úgy fényesebb az összhatás, de én nem használtam.
A tartósságáról nem nagyon tudok nyilatkozni, mert annyira ki akartam már próbálni a Models Own HyperGelt, hogy ezt két nap után lemostam, de addig semmi baja nem volt, nekem elég tartósnak tűnt.
Kapható hat árnyalatban 1890 Ft-ért.


Models Own Hypergel Lilac Sheen
Már régóta szerettem volna kipróbálni a "zselés" lakkokat és a Models Own új kollekciója megadta ehhez a végső löketet ehhez. Azonnal magukkal ragadtak a csodás színek, nehéz volt választani, de végül a Lilac Sheenre esett a választásom, mert ez egy csodás pasztell lila árnyalat, és pontosan ez az a fajta lila szín, amit nagyon kedvelek.
Vannak hasonló árnyalatú lakkjaim, de sajnos azoknál az első réteg általában alig mutat színt, minimum három réteg kell belőlük, úgyhogy ilyen fenntartásokkal kezdtem el felkenni ezt a lakkot. 
De ennek köze nincs azokhoz: nagyon sűrű állagú, így két réteg bőven elegendő volt ahhoz, hogy elérjem azt a csodás színt, ami az üvegben is látható. Nem tettem rá fedőlakkot sem, mégis annyira csodás, már-már vizes csillogású, magasfényű, tényleg olyan igazi zselélakk-szerű a végeredmény, hogy azonnal szerelembe estem. Edzésen az egyik lány meg is kérdezte, hogy zselés lakk van-e rajtam, mert annyira szép a színe és a fénye :).
Az ecsete nekem pont jó: se nem túl keskeny, se nem túl széles, de mivel ahogy írtam az előbb, eléggé sűrű a lakk, így kicsit ügyeskednem kellett vele. A száradási időt tekintve szerintem egészen jó, ahhoz képest, hogy milyen sűrű, viszonylag gyorsan megszáradt, bár mivel én még nem próbáltam ilyen típusú lakkot, így nem tudom mihez viszonyítani.
Amúgy rájöttem, hogy nagyon-nagyon hasonlít a színe az OPI You're Such A Budapest lakkomhoz, amiből sajnos csak egy miniverzió van, és amit rengetegen kérdeztetek, hogy mi van a körmömön, amikor láttátok videóban, meg Instagramon. Nos, azt a lakkot már nem könnyű beszerezni, viszont itt van helyette ez, úgyhogy ajánlom sok szeretettel azoknak, akiknek tetszett az a lakk :)!
Amúgy szerintem be fogom szerezni a Coral Glaze árnyalatot is, ami egy csodás korall árnyalat, mivel nem futhatok neki a nyárnak egy ilyen szín nélkül.
Ma ötödik napja van rajtam, de most már azért kezd "viseltes" lenni, bár az is igaz, hogy nem kíméltem a kezeimet az elmúlt napokban.
Kapható tíz árnyalatban 1790 Ft-ért.

A lakkok megvásárolhatók a budapesti Árkádban a Nailland standnál, vagy a webshopban.



Hogy tetszenek ezek a lakkok?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

29 megjegyzés

  1. Nekem a Models Own lett a kedvenc <3

    VálaszTörlés
  2. Csodás lakkok :) együtt is biztos jól mutatnának :)

    VálaszTörlés
  3. Én is megvettem a model own 3 árnyalatát. Pasztel kék, pasztel lila, menta zöld! Fall in love with them!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lakkok! Mindkettő szín nagyon tetszik, igazi tavaszi darabok. :)

    VálaszTörlés
  5. Még tartom magam, és szerencsére messze van az Árkád, de egyre kevésbé tudom visszafogni magam... :D Pedig nem vagyok egy nagy lakkozós, de ezek a nyalánkságok kikészítenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na én ugyanígy voltam, egészen addig, amíg meg nem jelent a Nailland, nem voltam ilyen lakkőrült, szóval mindenről a Nailland tehet :D!!

      Törlés
  6. Úristen de gyönyörűek.....Alig várom, hogy haza menjek és megvegyem a tavasz és a nyár lakkjait :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép szineket választottál :) Ezekből a kollekciókból én is szeretnék majd 1-1 árnyalatot :)

    VálaszTörlés
  8. Mindkettő nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  9. Na az a rózsaszín nagyon szép! Mondjuk a lila is tetszik, de a rózsaszín jobban megfogott. :)

    VálaszTörlés
  10. A lila jobban tetszik nekem. :)
    Nézegettem az Insta fotóidat és feltűnt hogy szinte minden ötödik képen Starbucks pohárral fotózod magad. Ne haragudj hogy ezt mondom de szerintem ez kicsit gyerekes és divatmajmoló dolog. Egy ilyen szép, fiatal nőnek nem kellene ezt csinálnia. Nekem picit unalmas ha minden ötödik képen a Starbucks poharat látom.Ilyet a tinilányok csinálnak az én meglátásom szerint. Remélem nem sértődsz meg.

    Üdv.

    Ágnes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem sértődöm meg :)! Az instán többek között a hétköznapjaimból is fotózok, és ez is a hétköznapjaim részét képezi. Ráadásul általában nem úgy fotózóm, hogy csak a pohár van rajta, hanem mondjuk az aznapi öltözékem, vagy éppen körömlakkom, ami talán egy beauty blogger esetében annyira nem szokatlan :). De nyilván nem tetszhet mindenkinek ugyanaz :)!

      Törlés
  11. Mindkettő nagyon szép lakk, azt hiszem, már tudom, mikre repülök rá, ha ismét a Nailland felé vetődöm :-D Mondjuk kicsit veszélyes, hogy akár rendelhetek is.. Nem jó ez így :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem ártana újra elnéznem oda, annyi újdonság van megint, dehát félek... :D!!!

      Törlés
    2. Félelmetes egy hely ez a Nailland, egyetértek. Most virtuálisan pakolgattam a kosaramba a honlapjukon, és csöppet ijesztő összeg jött ki :-D

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe