Képek az életemből #25


Azt hiszem gyakrabban kéne ilyen instaképes válogatást csinálnom, mert megint annyi kép gyűlt össze, hogy szelektálnom kellett, meg kollázsokba kellett rendeznem őket, különben olyan hosszú lett volna ez a mai bejegyzés, hogy senki nem olvasta volna végig :D! 

Amúgy ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi történik velem a blogon kívül is, akkor ha van okostelefonotok, kövessetek instagramon, ahol @alexandratvsb néven találtok, de neten is tudtuk nézelődni IDE kattintva.





Az a helyzet, hogy a hideg téli időszakban nem nagyon szoktam outfit képeket posztolni az instagramra, mert örülök, ha reggel a sötétben ki tudok mászni az ágyból, és magamra venni valamit, amiben el tudok menni dolgozni. Viszont ahogy tavaszodik az idő, úgy fogtok egyre több ilyen képpel találkozni :).
Egy jó kis selfie sosem árt ;)!
Továbbra is imádok enni, és szívesen meg is örökítem miket eszek. Igyekszem továbbra is tartani a diétámat (jó bevallom, nagy ritkán becsúszik egy kis kenyér, vagy sima tészta, de nem jellemező), de szerencsére egyre több olyan finomságot fedezek fel, ami belefér az étrendembe, de ígycsiklandó is. Például a Sugar Shop nyírfacukorral és laktózmentes tejjel készült édességei, ahh milyen isteniek. Ha kíváncsiak vagytok rá miért és hogyan diétázom, elolvashatjátok ITT.
Az elmúlt bő egy hónapban volt néhány jeles esemény, és néhány szuper rendezvényen is részt vehettem. Aviana Rahl Evelinnel forgattunk egy jó kis videót a NailLand Hungarynél, a Valentin-napot egy jó kis mozi+Vapiano vacsi kombóval ünnepeltük, voltam NYX bloggertalálkozón, amiről ITT és ITT olvashattatok, és újabb videót forgattunk a Pixiboxszal, amiről ITT számoltam be Nektek.
Ezen kívül most voltunk kilenc évesek a férjemmel (már nem házasok, hanem kilenc éve vagyunk együtt :), meghát volt ugyebár nőnap is, és a férjem pontosan tudta, milyen kis aprósággal lepjen meg, aminek biztosan örülni fogok :). Részt vehettem a Guerlain sajtóreggelijén, amiről ITT számoltam be Nektek. Március 13. az endometriózis világnapja (ha nem tudjátok, hogy ez micsoda, ITT írtam róla), úgyhogy részt vettem az ebből az alkalomból megrendezett EndoMarch nevű világméretű esemény egyik budapesti rendezvényén.
Na valahogy így örülök, ha valami jóhírt kapok :). Reméljük mostanában egyre több ilyen lesz.
Nem volt hiány szerzeményekben sem az elmúlt időszakban a "no buy January" után :). Volt amit vettem, volt amit kaptam, de ezek mindig úgy feldobnak. A teljesség igénye nélkül: L'Oréal Miss Manga spirál (amiről írtam már ITT); egy Ellie Saab L'eau Couture EDT parfümminta, amibe azonnal beleszerettem, februári Pixibox (nagyon eltalálták!!). 
 Két szerzemény az essence új szortimentjéből (ezekről ITT olvashattok tesztet); csodás Mirage ékszerek az egyik olvasómtól, Manuélától <3; a Maybelline új spirálja és végül egy jó kis IKEA haul a nappali tavasziasításához.
A blog második szülinapja alkalmából megajándékoztam magam a Naked3-mal, már írtam is róla ITT. Beszereztem néhány szuper darabot remek áron az F&F szezonközi kiárusításán, ITT megnézhetitek miket vettem még. Cuki kis bagoly, ami kézkrémet rejt magában (Sugar Shop-ban vette nekem a férjem), és végül a márciusi videó, amiről hamarosan videót is láthattok majd.
Jó kis sminktükröm van, nem? Avagy ilyen az, amikor a kocsiban le akarom hajtani a "napellenzőt", de a kezemben marad :D...
 Van még itt néhány szépséges lakk is, kettőről már volt külön poszt is ITT és ITT.
 Hát így lazítok én kérem szépen: smink inspiráció a Marie Claire magazinból egy fincsi desszerttel, ami még a diétámba is belefér :). Vagy éppen egy illatos gyertyával és egy fincsi fürdősütivel a BOMB Cosmeticstől. Mondjuk az sem rossz, amikor reggel a kedvenc chai lattemmal indítom a napot, vagy éppen egy rövid, de annál hatásosabb vibrotréninggel zárom a napot.
És a végére néhány hangulatkép.


Remélem ezúttal is tetszettek a képek :)!


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. Nagyon jó képek, jó sok élményben volt részed :) A baglyos kézkrémet még mindig imádom, olyan aranyos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj azért totálisan odavagyok, annyira cuki, ráadásul tökjó a benne lévő krém is :).

      Törlés
  2. Jó kis képek, tetszettek, hangulatosak :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuper képek! :) Mindig olyan csini vagy! :)

    VálaszTörlés
  4. Imádom a képeid, hangulatosak és szuperek egytől egyig! :)

    VálaszTörlés
  5. Imádom ezeket a bejegyzéseket! :) Olyan jó nézegetni a képeidet!

    VálaszTörlés
  6. A körömlakkos válogatás valami isteni *-* na jóó,a többi is :)

    VálaszTörlés
  7. Szuper kepek, mint mindig :)
    Gratulalok a 9 evhez, meg sok-sok boldog evet kivanok! :)

    VálaszTörlés
  8. Ubercuki, ahogy ott oromkodsz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, köszi, hát az mindig jó, ha van minek örülni :)!

      Törlés
  9. A baglyos kézkrém hihetetlen aranyos! :-D Szorítok, hogy jó híreket kapj, és tudj még így örülni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, hát én is ebben bízom, holnap kiderül :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe