Álmaim netovábbja: Urban Decay NAKED3 - teszt

Igen, igen, igen... megrendeltem... nem tudtam tovább ellenállni neki. Hívogattak azok a csodás rózsaszínes, mályvás árnyalatok, a csodás rose gold csomagolás, úgy az egész. Amikor anno először megláttam a NAKED3-at, azt mondtam, hogy EZ a leginkább nekem való az összes NAKED paletta közül. Az 1-est nem vettem meg, de a 2-est, meg a Basicset imádom (ITT olvashattatok róluk, a NAKED2-vel pedig ITT láthattok sminket), viszont a színösszeállítása miatt tudtam, hogy ezt a palettát egy az egyben nekem találták ki. Sokáig ellenálltam neki, próbáltam meggyőzni magamat, hogy nem kell, nem is értem miért hazudtam magamnak, hiszen itt van, és most megmutatom Nektek is.


Nyilván töviről hegyire szeretném bemutatni Nektek a NAKED3-at és mindent, ami a dobozában lapult, úgyhogy kezdjük a csomagolással.
A doboz, amiben maga a paletta megbújik, kellemes barnás-rózsaszínes színű arany felirattal, az elején és a hátulján is megtalálható a NAKED3 mind a tizenkét árnyalata.
A doboz hátulján viszont az árnyalatok neve is megtalálható. Továbbá látható az a kétvégű ecset, amit a paletta rejt, valamint a négy különböző árnyalatú szemhéjalap neve is, merthogy a NAKED3-hoz négy Primer Potion szemhéjalapozó minta is jár.
És akkor nézzük is ezeket a Primer Potion mintákat. Nem tudom, jól emlékszem-e, de mintha az NAKED1-hez anno egy kis kiszerelésű Primer Potion járt volna, a NAKED2-höz egy kis méretű szájfény, ehhez pedig négy különböző árnyalatú szemhéjalap minta. 
Nézzük is ezt a négy árnyalatot: az Original segít helyén tartani a szemfestéket. Az Eden nude matt formulája előkészíti a szemhéjat és segít megakadályozni, hogy "lefolyjon" a szemfesték. A Sin kissé csillámos és megakadályozza, hogy a színek elhalványuljanak. És végül az Anti-Aging szintén tartósabbá teszi a szemsminket, ráadásul halványítva a finom vonalakat és ráncokat, és ragyogóbbá teszi a bőrt.
Még nem bontottam fel őket, és bár ezek ilyen kis tasakos minták, de egyáltalán nem mondanám kevésnek őket, hiszen a szemhéjalapozóból nem kell sokat használni, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy sokáig elleszek ezzel a négy mintával.
De nem húzom tovább az időt, térjünk rá a palettára. A csomagolása anyagát, formáját, és záródását tekintve abszolút a NAKED2-re emlékeztet. Viszont ennek a tetejét nem simára, hanem "hullámosra" csinálták meg.
Ahogyan felnyitom elém tárul a tizenkét csodálatos szín, DE előtte még nézzük csak meg azt a kétvégű ecsetet. Én totál azt hittem, hogy ugyanolyan ecset, mint ami a NAKED2-höz is jár, de rá kellett jönnöm, hogy nem egészen. Az egyik végén egy kisebb fejű, enyhén vágott laposecset van, a másik végén pedig egy pufibb, akár satírozásra is alkalmas lapos ecset. A NAKED2-ben ehelyett egy klasszikus pufi satírozóecset volt. Amúgy én szeretem ezeket az ecseteket, szerintem jól lehet használni őket, nagyon puhák és szépen lehet velük felvinni a festéket.
Na és akkor most már tényleg jöjjön a tizenkét csodaszép szín, sorban balról jobbra. Azt egyébként fontos megjegyezni, hogy ez tizenkét új szín, tehát egyik sem volt benne korábbi palettában, ezek exkluzívan a NAKED3-ba készültek. Szinte mindegyik szín nagyon kellemes, bársonyos tapintású, gyönyörűen pigmentáltak, és egy-két kivételtől eltekintve nem is potyogósak. Szép egyenletesen lehet felvinni és eldolgozni őket, bár ez egy Urban Decay paletta esetében talán nem meglepő.
Strange: halvány fehéres-pink matt szatén finissel, ami csodás kiemelő szín a belső szemzugba és a szemöldökcsontra
Dust: irizáló pink árnyalat fehér és arany mikroglitterekkel. Sajnos ezzel az árnyalattal meggyűlt a bajom, mert eléggé potyogós, és nehezebb szép egyenletesen felvinni, de egy nedves ecset sokat segíthet.
Burnout: rózsás-barackos szaténfényű árnyalat
Limit: mályvás, piszkos rózsaszínes matt árnyalat, csodás satírozószín
Buzz: kissé rezes beütésű rózsaszín árnyalat ezüst mikroglitterekkel
Trick: rózsaszínes réz árnyalat aranyos csillámokkal
Nooner: rózsás-szilvás árnyalat matt finissel, remekül használható mélyítésre
Liar: csillámos mályvás-barnás árnyalat
Factory: rózsaszínes-, sőt kicsit talán bordós barnás árnyalat szatén finissel
Mugshot: csillámos, rózsaszínes taupe
Darkside: mély, mályvás-bordó taupe árnyalat szatén finissel
Blackheart: nagyon sötét, bordós fekete árnyalat piros mikroglitterekkel

Az az igazság, hogy az egész palettát imádom, úgy ahogy van, de ha három árnyalatot ki kellene emelnem, akkor az egyik a Limit lenne, mert csodaszép satírozószín, aztán a Buzz, mert csodás rezes-rózsaszínes, fényes szín, ami remekül mutat az egész szemhéjon az én barna, de akár kék és zöld szemekkel is, valamint a Darkside, mert ez egy olyan igazán különleges árnyalat.
Tény, hogy nem egy olcsó paletta, többen is kérdezték, hogy miért nem rendeltem olcsóbban ebay-ről/vateráról. Azért nem, mert azok szinte biztos, hogy nem eredetiek, és ha Urban Decay-ről van szó, akkor vagy gyűjtögetek kicsit tovább, hogy megvehessem az eredetit, vagy semmit. Replikát nem fogok venni, mert annak mi értelme van, hiszen nem ugyanazt a minőséget és érzést adja, mint az eredeti. Akkor már inkább veszek egy tök más palettát, mint egy replika NAKED-et. Ez volt az ajándék magamnak a blog második szülinapja alkalmából, nagyon boldog és elégedett vagyok a palettával minden szempontból, a közeljövőben láthattok majd vele sminket is természetesen.


Megrendelhető ITT és ITT.





Hogy tetszik Nektek a NAKED3?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

43 megjegyzés

  1. Válaszok
    1. Kedves Szandra!Nagyon nagyon szeretnék hozzájutni egy Naked 3 palettához!Kérlek Segíts!Köszi! Gabriella

      Törlés
    2. Kedves Szandra!Nagyon szeretnék hozzájutni egy Naked 3 palettához:Kérlek segíts!!!Köszi

      Törlés
    3. Kedves Gabi! Az alábbi oldalakon keresd: beautybay.com, lookfantastic.com, feelunique.com :)

      Törlés
  2. Ez a paletta valami csoda! Nagyon gyönyörű színek vannak benne! :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű! Én is agyaltam rajta (mivel megyünk majd Párizsba és ott meg tudnám venni Sephorában- már ha lesz), de nem tudom, nem olcsó az biztos. Viszont van egy csomó természetes színem (na nem mintha abból lehetne elég :D). A mua gondolom majd kiadja a dupe-ot idővel, de azért ez mégiscsak más lenne :) Még van pár hónapom gondolkodni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván ezt Te érzed, hogy ki tudnád-e használni, vagy mennyire állnak közel hozzád ezek a színek, de én biztosan nem beszéllek le róla :D!

      Törlés
  4. Ez a paletta valami gyönyörűen szépséges,azt hiszem megérdemlek egy ilyet :P Pedig sok helyen néztem már az elemzéseket de a te írásodtól gondolkodtam el hogy nem lenne rossz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj ennek örülök, hogy elgondolkodtál rajta :). Jó kis "befektetés", az biztos :)!

      Törlés
  5. Oh igen! Minden szavaddal egyetertek! Nekem megvan mind3 naked paletta. Es nem tudon eldönteni melyiket imadjam a legjobban. De ha valasztanom kene, talan ehhez huz legkevesbe a szivem. Ne kerdezd miert, nincs logikus magyarazat :-D de ennek tetszenek legkevesbe rajtam a szine, meg ugy a szinek maguk. A masik kettö viszon... omg!!!!
    Sose gondoltam hogy valaha ezt fofom gondolni vagy tenni de most cserelem le sminktaram high end termekekre (nem vagyok gazdag. Egyszerüen csak minden fillert erre költök. Es inkabb ehezem.)... mert összehasonlithatlan a benefit a mac az ud a chanel es meg sorolhatnam barmimassal! Az erzes es a minöseg megfizethetetlen! Kövezzen meg barki dr amikor a nars super orgasm illiminatort az arcomra kenem, eszembe nem jut többet pl.catrice-hez nyulnom. Inkabbb egy tökeletes puderem es alapozom van evente nem pedig 4 langyi...
    Bocsi elkalandoztam! Szoval együtt örülöl a palettadnak!!
    Szep napot evi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút értem, amit mondasz, és azt hiszem lassan nekem is errefelé kellene tendálnom. Ugyanakkor meg szeretnék bemutatni azért olcsóbb, de jobb darabokat is, de abban biztos vagyok, hogy egy Catricet, meg egy benefitet össze sem lehet hasonlítani.
      Nekem az első Naked nincs meg, de helyette megvan a Basics, egyszerűen imádom mindhármat, igazából mindegyik más, és mindegyik önmagában is szuper :)!

      Törlés
  6. A megjelenése óta vágyakozok utána, a tesztek pedig csak még jobban megerősítettek abban, hogy ezt a palettát nekem találták ki :D de nem mostanában fogom megszerezni, mert azért nem olcsó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valóban elég borsos ára van, ezt nem tagadom. Viszont az is biztos, hogy sokáig kitart, tehát tényleg megéri az árát, mert hosszú ideig hű társ lehet.

      Törlés
  7. Egyszerűen tökéletes ez a paletta, a 3 Naked paletta közül szerintem a legszebb. Vagy legalábbis hozzám nagyon közel állnak ezek a rózsaszínes árnyalatok ha szemsminkről van szó :) Csak ne lenne ilyen drága :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, én is gyűjtögettem rá egy darabig, mert tényleg nem egy filléres paletta, de nagyon boldog vagyok, hogy végre az enyém :).

      Törlés
  8. Nekem nincs egy naked palettám sem, de szerintem ez a legszebb, ha megvenném, ezt venném meg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, azt hiszem nekem is ez tetszik a legjobban :)!

      Törlés
  9. A teszt szupi, mint mindig, de nekem még mindig nem tetszik ez a paletta, aminek leginkább a pénztárcám örül. :) Nekem szörnyen állnak a rózsaszínek szerintem, olyan fáradtak lesznek a szemeim tőle, vagy nem is tudom.
    Nekem még mindig az első Naked paletta tetszik, de nem adok ennyit érte, a MUA-s dupe-on gondolkozom, de egyelőre a 4 sleek palettámmal bőségesen elvagyok, mostanában a sminkcuccok helyett inkább a ruhák felé orientálódom. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak olyanok, akik tényleg nem szeretek ezeket a színeket, vagy éppen nem állnak jól nekik, nincs ezzel baj :).
      A Sleek paletták is csodásak, ráadásul annyiféle van belőlük, mindenki talál kedvére valót, én is nagyon szeretem.

      Törlés
  10. Mindig csak a barna és kék szemekről van szó... Mi lesz velünk zöld szeműekkel??!! :D (jó persze te is barna szemű vagy miért is írnál másról, csak vicceltem :D ). De ezek az árnyalatok zöld szemmel is jól mutatnának, mert a zöldet a rózsaszínes-lilás árnyalatok nagyon szépen kiemelik. Szóval majd lehet én is beruházok rá... egyszer. :)
    Grat a palettához! Csodaszép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Basszus, azt hittem beleírtam a zöld szemet is, hiszen abszolút passzol ehhez a szemszínhez ez a paletta, totál evidens, úgyhogy bele is írtam, köszi, hogy szóltál ;)!

      Törlés
  11. Jaj de gyönyörű. Nagyon fáj rá a szívem, remélem, majd munka mellett én is vehetek egy ilyen csodát. ♥ Sokáig azt mondogattam magamnak, hogy nem kell ez, meg majd a MUA úgyis kiadja a dupe-ot, de ez a csomagolás... Nőből vagyok na :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, aki egy kicsit szereti sminkelni magát, azért annak elhomályosodik a tekintete ennek a palettának a láttán. Én sem egyik napról a másikra vettem meg, de nagyon boldog vagyok, hogy beruháztam rá :).

      Törlés
  12. Gyönyörű!! Őt akartam megrendelni de végül másik 2 UD paletta mellett döntöttem, de hamarosan jön a szülinapom *-* úgyh azt hiszem lassan ő is az enyém lesz :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D a Basicset nagyon jól tetted, hogy megrendelted, imádom azt a palettát :)!

      Törlés
  13. Jajjj annyira szép! :) <3
    Én is szerelmes vagyok belé. :)
    Szerintem hamarosan meg is lepem magam vele. Azonnal meg akartam venni, gondoltam, hogy várok egy kicsit, kivárom, hogy hátha csak amolyan első felindultság, mint sok más eddigi terméknél és ahogy telik az idő, már nem is kell annyira.
    De kell! :D Úgyhogy muszáj megvennem. :P

    Ui.: Már várom a sok gyönyörű sminket, amiket készítesz majd vele. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy én is így voltam vele, hogy először vártam még, hogy hátha elmúlik a nagy lelkesedésem, de nem így történt :D.

      Törlés
  14. Gyönyörű ez a paletta!
    A megjelenése óta gondolkodom rajta, mert a színei nagyon-nagyon tetszenek, csak hát az ára visszatart. Viszont én is elgondolkodtam azon, amit fent írt valaki, hogy lehet érdemesebb lenne megállni a költekezést a drogériákban, és néhány középszerű sminktermék helyett venni inkább ilyet... Úgyhogy megállapodtam magammal, hogy ha nem költök sokat a drogériákban, akkor később megrendelem magamnak ezt :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez jó ötlet :). Sajnos én is hajlamos vagyok sok kis frinc-francot összevásárolni, pedig ha megállom, akkor helyettük lehet valami sokkal jobb, szebb és minőségibb dolgot venni :)!

      Törlés
  15. Nagyon szeretném már megrendelni :)

    VálaszTörlés
  16. Nagy álmom nekem is egy UD paletta, remélem, hogy a közeljövőben sikerül beszereznem egyet.

    VálaszTörlés
  17. Megrendeltem én is a beautybayről,már negyedik hete várom,de még mindig nem érkezett meg :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mikor még anno a Naked2+Naked Basics palettát rendeltem, én is elég sokat vártam rá, de ez ahhoz képest nagyon hamar megjött, remélem mihamarabb odaér Hozzád.

      Törlés
    2. 2hónapnyi várakozás,megannyi e-mail és reklamáció után vééégre megérkezett és imádom! <3

      Törlés
    3. Hű te jó ég, mennyit kellett várnod rá... de örülök, hogy végül épségben megérkezett :).

      Törlés
  18. A héten vettem meg mind a harmat. Nem tudtam valasztani de imadom. Nem bantam meg. Annyit fuznek hozza hogy nekem mind a haromhoz mar a primer minta jart. Hat vartam a szajfenyt is de ennek is nagy orulok. Foleg a ketvegu ecseteknek. Ahhh szerelem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, ez furi, de nem baj, jó az a primer, szerintem nagy hasznát fogod venni :).

      Törlés
  19. Szia! e leírásod alapján felbuzdulva rendeltem meg életem első UD palettáját. Sajnos a linkeken már vagy nem lehet Mo-ra rendelni, vagy folyamatosan sold out-ot mutat. Ezért gondoltam segítek azoknak akik ugyanúgy áhítoznak UD paletta után csak nincs honnan rendelni: http://barbeautysale.blogspot.hu/
    Bátran ajánlom :) Üdv Gabi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a linket :). Tök fura, mert korábban lehetett rendelni a beautybayről... :(

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe