F&F leárazás szerzemények



Az igazat megvallva mostanában nem csináltam nagy ruhavásárlást, mert igazából várom még az igazi tavaszi, nyári holmikat, és majd alkalomadtán felkerekedek egy nagyobb bevásárlókörútra. Viszont minden hétvégén megfordulok a Tescoban, és örömmel láttam, hogy az F&F szezonközi kiárusítást tart, és szerencsére sikerült remek áron beszereznem egy-két tavaszi darabot, úgyhogy ezeket most meg is mutatom Nektek.










Vettem két ujjatlan felsőt; mindegyik hosszított, bővebb fazonú, így akár leggingsszel is lehet hordani őket, és nagyon jól mutat bőrkabát, farmerdzseki, vagy kardigán alatt is. A púderrózsaszín árnyalatú felső eleje nyomott mintás, selyemszerű anyagból van, a hátulja hosszabb, mint az eleje és elasztikus anyagú. Ez a felső 3990 Ft helyett 1195 Ft-ba került.
A fehér felsőnek A vonalú szabása van, de igazából a hátán lévő arany cipzár fogott, meg amúgy is eléggé univerzális darab. Ez 2790 Ft helyett 1670 Ft-ba került.
Vettem még egy cuki kis válltáskát is, szerencsére ez nem az a méret, amibe egy csomag papírzsepin, meg telefonon kívül más nem fér bele. Két cipzáros része van, és csattal záródik, a vállpántja pedig állítható. Nagyon tetszik a táskán végigfutó kígyóbőrminta, meg a piros bélés, feldobja az egészet. 3290 Ft helyett 2300 Ft-ba került.
És azt hiszem az utóbbi idők legjobb szerzeménye ez a kis balerinacipő volt. Ezüstös-mozaikos mintája van, amin szépen megcsillan a fény. Az elején pedig van egy talán velúrból készült, fekete masni, illetve a cipő hátulján ugyanebből az anyagból van egy fekete csík. Nagyon kis helyes és univerzális darab, munkába, de akár alkalmakra is szuper lesz, de az egészben az ára volt a legjobb: 3290 Ft-ról először 1645 Ft-ra árazták le, majd pedig 985 Ft-ra, úgyhogy verhetetlen áron jutottam hozzá.
És még egy kis plusz, egy új baglyos kulcstartó. Mert egy kis cukiság mindig kell ;).


Ha gondoljátok, nézzetek be Ti is, mivel a kiárusítás a készlet erejéig tart, így biztosan ki lehet még fogni néhány melegebb, őszi-téli holmit nagyon kedvező áron, de akár ilyen tavasziasabb darabokat is.



Ti szoktatok F&F-ben vásárolni?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

20 megjegyzés

  1. Szuper cuccokat vettél! Én is elmentem szétnézni, sajna itt kevesebb dolog van, de azért sikerült vennem néhány dolgot nekem is :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik minden, de a kedvenc a bagolyka és a balerina :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, tudtam, hogy a bagoly az nagy kedvencetek lesz, nekem is :D!

      Törlés
  3. Én egy vidéki Tesco hipermarket ruhaosztályán dolgozom, és ezért az F&F-es bejegyzéseidre mindig különösen felfigyelek. :) Nagyon szuper, és ügyes vagy, hogy mindig kifogsz valami szuper darabot, pláne kiárusításkor. Sajnos nálunk nincs meg ez a púderrózsaszín felső, de nagyon szép így a fotódon. A fehér, cipzáros felső tényleg egy univerzális darab, a lenge, kellemes anyaga miatt is imádni fogod. :) A ballerina cipő tetszik a legjobban ebből az F&F vásárlásodból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így gondolom :D! Tökjó, hogy Te ilyen kis bennfentesként olvasod akkor ezeket a bejegyzéseket :)!

      Törlés
  4. Klassz cuccokat vettél, a kedvenceim a fölsők és a balerina! :)) Szeretem az F&F-et ha ruháról van szó :)

    VálaszTörlés
  5. Mikor láttam instagramon a balerina cipőről készült képedet, másnap rohantam is a Tesco-ba, hogy elcsípjem ilyen jó áron. Erre ez a cipőcske új kollekcióként jött velem szembe 2790 Ft-os árért...Most akkor ez hogy van? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez úgy van, hogyha leáraznak valamit, és nem viszik el, akkor a következő szezonkor mikor aktuális újra kiteszik teljes áron. A Humanicban is csinálják például, tél végén leárazzák a csizmákat, és ami megmarad azt tél elején kiteszik megint teljes áron....

      Törlés
    2. Hát ezt sajnos nem tudom Betti, de akkor lehet, hogy úgy van, ahogy itt írja a fenti kommentelő. Nem hiszem, hogy félreárazás lett volna, amit én vettem, mert volt ott még ebből a cipőből, és mindegyiknek ennyi volt az ára.

      Törlés
    3. Na sebaj, hátha itt is leakciózzák majd :)

      Törlés
  6. Nálunk ezek közül csak a táskával találkoztam, az nagyon tetszik, de még gondolkodom rajta. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pont jól jött, mert akartam egy ilyen nem túl nagy, rohangálós táskát, ami sokmindenhez passzol :).

      Törlés
  7. megkérdezhetem, hogy melyik Tescoba jársz? Holnap elmennék hátha van még valami jó kis cucc. Múlt héten csak egy virágmintás (hippis) oldaltáskát vettem tesómnak 1200 Ft-ért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Leggyakrabban a budaörsibe járok, meg nagy ritkán az Arena Plazaban lévőbe, de ezeket a budaörsiben vettem :)!

      Törlés
  8. Nagyon csinos kis darabokat válogattál össze :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe