Hétkezdő inspirációs képek #57


Imádtam ezt a már-már májusi időjárást, ami az elmúlt napokban volt. Persze valahol nem normális, hogy ennyire meleg van így márciusi közepén, de tegye fel a kezét az, aki nem várta már nagyon a csodás napsütést, a virágba boruló fákat, meg a csicsergő madarakat. Mire ezt a bejegyzést írom, addigra viszont már inkább a hónapnak megfelelő időjárás van, de ettől függetlenül én már elég intenzíven vágyakozom a kellemes 25 fok után, úgyhogy a mostani válogatásba belekerült egy-két olyan darab is, ami inkább már nyári, mint tavaszi. Remélem elnézitek nekem, hogy kissé elragadott a "hév" :)!
Kellemes inspirálódást!





Maradtak még mindig pasztell képek a tarsolyomban. Óóó, azok a csodálatos púderrózsaszín és mentaszínű holmik!!! Mondjuk a második és harmadik képen a cipő és táska is figyelemre méltó.
És ha már a lábbelik kerültek szóba, úgy láttam most reneszánszukat élik a fűzős-kötős szandik, nekem is nagyon tetszenek. De még mindig közelebb állnak hozzám a kis lapos talpú, szaladgálós, extra kényelmes, de nagyon mutatós loaferek.
Természetesen nem hiányozhat néhány virágos darab sem egy ilyen tavaszi inspirációs válogatásból. A sálat imádom, a virágos kimonó meg egyszerűen tökéletes, és az a fonott haj, ahhh, valaki csinálja meg így a hajamat, plíííz!
És ha már hajról volt szó, íme még egy kedvenc: halszálkafonás ötvözve messy bun-nal... nagyon igen!
Egy kis kockás, egy kis leopárd, egy kis neonzöld, ez a szett nekem úgy tökéletes, ahogy van, szerintem pontosan passzol a mostani hőmérséklethez.
Apropó lepoárdminta: találtam egy újabb olyan darabot, ami még nem volt itt, ez pedig egy rövidnadrág. Bár engem kicsit egy amolyan rövidnadrágos selyempizsire emlékeztet, de így a zöld pulcsival tetszik a kontraszt, bejövős.
Bár a mustárssárga talán inkább őszi szín, de mivel annyira megtetszett ez a két összeállítás, így nem hagyhattam ki. Most már lassan fel lehet venni a maxiszoknyákat is, alig várom!
Ez a dzseki úgy tökéletes, ahogy van: a szín, a fazon, minden!
Olyan ez a nyaklánc, mintha sok-sok kis színes cukorkából készült volna, bármilyen egyszerű, egyszínű pólót remekül fel lehet dobni vele, de gondolom ezzel nem mondtam semmi újat :).
(Képek forrása: http://www.pinterest.com/alexandratvsb/)



Nektek melyik a kedvenc képetek?




Szandra

Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

24 megjegyzés

  1. A virágos sál és menta színű táska tuti befutó! :) Tetszenek a képek, szép hetet! :)

    VálaszTörlés
  2. Mindegyikben tetszik valami, szuper kis szettek :)

    VálaszTörlés
  3. Az utolsó kép nagyon tetszik! Imádom az ilyen egyszerű bővebb felsőket és az a nyaklánc hozzá mesés :)

    VálaszTörlés
  4. Kezd tetszeni ez a térdén szakadt farmer-trend, az az egész szett úgy ahogy van mesés. Ajj, akarom vissza a meleget és a tavaszt!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na még a végén megkedveled a szakadt farmert :D?! A meleget meg én is kérem vissza.

      Törlés
  5. Szuper képe! :) A kedvencem a virágos sálas. :) Szép hetet! :)

    VálaszTörlés
  6. Jók a képek, máris feldobták a hetem :) A farmer kép a leo mintás cipővel imádom :) Szép hetet neked is :)

    VálaszTörlés
  7. Megint telitalálat voltak nálam a képeid! :) A pasztel zöld ruha és táska, a virágos sál és az a kabát nagyon mesések!!!!:)

    VálaszTörlés
  8. Olyan jók ezek a képek!Kedvcsináló ^^ még az is lehet hogy beszerzek egy maxiszoknyát :O

    VálaszTörlés
  9. Idézlek "bármilyen egyszerű, egyszínű pólót remekül fel lehet dobni vele, de gondolom ezzel nem mondtam semmi újat"... Ez nem is igaz, annyi apróságot elfelejtek a sok munka közben, a kis inspirációs képeid meg igazán ötletesek!
    A múlt héten anyukámmal együtt turkáltunk, és egymásnak túrtunk. Ő túrt nekem egy high-end márkás designer ballon kabátot. Elképesztő, ilyen nincs senkinek. Legközelebb Svájcban lehet kapni, egy kotűr boltban.. :D Én meg túrtam neki egy csinos blúzt.
    Aztán tovább folytattam a túrást...Ambercombie póló, Top shop most divatos festett mintás szoknya, meg rövid póló, de olyan ötletes és vagány....hogy ihaj. A túráshoz sok türelem kell... volt már hogy elegem is volt, büdös is van, ruha sincs...ááá. :D
    Szoktuk egymásnak mondani itthon: Anyád ottkotúrta...stílusú.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, most megint eszembe jutott, hogy nekem is el kellene már mennem turiba!! De jó, hogy ilyen szupi darabokat találtatok :)!

      Törlés
  10. Oh, ezek a loaferek álomszépek, de az Asos-ról rendelt cipellődért is odáig vagyok! ;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, alig várom már, hogy megérkezzen, remélem jó is lesz :)!

      Törlés
  11. ezek nagyon szuper képek, színesek és élettel teliek :) sokat le is mentettem belőlük a tumblr oldalamra :)

    VálaszTörlés
  12. Az utolsó két képet nagyon a magaménak érzem, de azért a mustársárga blézerrel is megdobhatna valaki :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe