Februári kedvencek - videó


Egyszerűen rohan az idő, bár ennek én most nagyon örülök, de mindig az érzésem, hogy most vettem fel az előző kedvences videót, és már megint itt van egy újabb. Amúgy azon gondolkodtam, hogy egyáltalán kedvelitek ezeket a havi kedvences videókat, hasznosnak találjátok? Mert én szeretem őket, de ha nem tartjátok annyira érdekesnek és lényegesnek, hogy minden hónapban csináljak ilyet és inkább helyette valamilyen más videót látnátok, akkor átgondolom ezt a dolgot. A videót megnézhetitek a Youtube csatornámon a lenti videóra, vagy IDE kattintva.







You Might Also Like

19 megjegyzés

  1. Nagyon jól áll neked az az élénk rózsaszín ajakszín. :)

    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/02/nyeremenyjatek.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, a következő videómban egy ilyesmi sminket fogok majd csinálni :)!

      Törlés
    2. Még nem néztem meg a videót, de nekem is ez volt az első gondolatom. Nagyon jól áll neked az a rúzs!! :)

      Törlés
    3. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :)!

      Törlés
  2. Én személy szerint nagyon szeretem ezeket a videóidat. Remélem még sokszor készítesz ilyet:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon imádom a Kedvences videókat, ne hagyd abba!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát jó, akkor továbbra is készítek :)! Bár én is nagyon szeretem őket, és reméltem, hogy Ti is :)!

      Törlés
  4. Én nagyon szeretem ezeket a videókat, abba ne hagyd! :) A Nivea testápolója nálam is nagy kedvenc lett, de érdekes, szerintem picit azért erősen parfümös az illata. Cserébe viszont 2-3 napig le van tudva a hidratálás... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, hogy nekem nem tűnt annyira erősnek az illata, bár lehet hogy csak az intenztív illatú TBS testvajak után nem tűnik annak :D!

      Törlés
  5. Nagyom tetszenek a termékek, és a videó is szuper:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. Csodaszép vagy ebben a videóban, ezek a rózsaszín színek sminkben nagyon jól állnak Neked! Megkérdezhetem, hogy a szádon milyen szájfényt használtál?
    Szerintem is folytasd a havi kedvences videókat egyébként, mert sok hasznosat tanulhatunk belőle:)

    Üdv, Olívia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznosak ezek a videók, mivel többen is írtátok, hogy szeretitek, így semmiképpen nem fogom hanyagolni ezeket a videókat :)! A következő videómban egy ehhez nagyon hasonló sminket fogok készíteni, abban benne lesz ez a szájsmink is :)!

      Törlés
    2. Szuper, alig várom!!! Szép napot/hetet Neked! :)

      Törlés
  7. Jajj neee, legszívesebben felkiáltottam volna, mikor megvetted a Rimmel szemhéjpúdert, annyira utálom! Hihetetlen, h Neked bejött, de örülök neki! :) én karácsonyra kaptam egy barátnőmtől egy halvány rózsaszín árnyalatot, de valami borzalom. Kemény, porzik, potyog, és semmi színe :((( Krémmánián is csak az én lesújtó véleményem van a cuccról, lehet, h rajtunk kívül nem próbálta senki ezeket? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj neee, komolyan ilyen a Tied? De akkor lehet azért más, mert az egy másik árnyalat... sajnos annyiszor szembesülök ezzel, hogy ugyanannak a márkának a két szemhéjpúdere homlokegyenest más, az egyik árnyalat szuper, a másik meg borzalom, ki érti ezt...?!

      Törlés
  8. Én nagyon szeretem a kedvences videókat, szerintem nagyon hasznosak. Szóval amíg Te szívesen csinálod, én szívesen nézem.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe