A tökéletes őszi illat

Nem is olyan régen az egyik havi kedvences videómban feltűnt egy parfüm, és akkor többen is jeleztétek, hogy szívesen látnátok parfümös videókat, bejegyzéseket. Mivel nem tartom túlzottan kifinomultnak a szaglásomat parfümök terén, így nem ígérem, hogy mostantól rendszeresen lesznek ilyenek, de ha lesz olyan illat a közeljövőben, ami nagyon megtetszik, arról azért be fogok Nektek számolni valamilyen formában. Ebben a bejegyzésben a Paco Rabanne - Lady Million Eau My Gold! parfümről olvashattok és láthattok néhány képet is, mivel nem tudtam megállni, hogy ezt a szép üveget ne fotózzam le.




Miután a születésnapomra kapott kedvenc D&G illatom elfogyott, így elkezdtem törni a fejemet, hogy na vajon most mit is használjak helyette. A nyári illatokat valahogy már túl könnyednek éreztem, a télieket meg még túl soknak. És akkor jött a lehetőség, hogy kipróbálhatom az új Paco Rabanne - Lady Million Eau My Gold! parfümöt. Bár látatlanban nehéz igent mondani egy illatra, de mivel ez a leírás alapján szimpatikusnak tűnt, és amúgy is éppen kerestem egy új illatot, így arra gondoltam kipróbálom, hátha tényleg bejön. 
A csomagolása - hűen a parfüm nevéhez - arany színű, az üvege pedig olyan mint egy aranyrög, vagyis abszolút a luxust tükrözi. Itt kicsit meg is ijedtem, hogy talán mégsem az az illat lesz, amire én gondoltam, talán sok lesz. De amikor először magamra fújtam, azt mondtam, hogy na ez a tökéletes őszi parfüm, pedig ilyet eddig még egy illattal kapcsolatban sem éreztem. Könnyű rámondani egy parfümre, hogy na ez egy igazi könnyed, virágos tavaszi/nyári illat, vagy éppen egy nehezebb, testesebb téli, de azt hogy őszi parfüm, eddig még egy illattal kapcsolatban sem éreztem.
Nagyon kacér és pajkos illat, amitől engem kicsit még a nyára emlékeztet, ugyanakkor egyértelműen érezni rajta a luxust és fényűzést is, ami meg inkább már a hidegebb hónapokat juttatja eszembe. Pont emiatt a kettősség miatt tartom tökéletes őszi illatnak, ami remekül megállja a helyét az enyhébb későnyári, de a hűvösebb őszi időben is. Ez a kettősség elmondható a benne található illatjegyek alapján is: a gyümölcsös, virágos fej- és szívjegy (mangó, grapefruit, narancsvirág, ibolya) inkább még könnyed, nyári hangulatot idéznek fel bennem, viszont a fás, ámbrás, pézsmás alapjegy már adnak egy kis "súlyt" ennek a kellemes parfümnek.

Nekem ez most a tökéletes őszi parfüm, ha van kedvetek, szagoljátok meg Ti is.
A 30ml-es EDT 12.900 Ft-ért kapható.



Ti ugyanazt a parfümöt használjátok folyamatosan?
Vagy szívesen váltogatjátok?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

25 megjegyzés

  1. Én váltogatni szoktam, van őszi-téli és tavaszi-nyári parfümöm. Most nyáron a Zara Fruity-t és Betty Barclay-Tender Blossom illatot használtam, de nagy kedvencem még Beyonce Heat Rush illata és régen nagyon szerettem a Mexx-től a Very Wild-ot.
    Tavaly ősszel és télen Zara N°92 Champs Elysees-t használtam, abból még elég sok van, illetve télen a Katy Perry Killer Queen-t szerettem nagyon, szerintem idén is használni fogom.

    Nagy kedvenceim még a Zara-tól a Black, Chocolate, Nuit és White. és a Miss Dior Chérie amit évekig használtam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyi jót hallottam már a Zara parfümökről és egyszer én is kaptam egy nagyon fincsi tavaszi-nyári illatot a férjemtől, úgyhogy azt hiszem valamikor bemegyek a boltba és alaposan megszaglászom a parfümjeiket.

      Törlés
  2. Csodás ez az üveg. Én gyakran váltogatom a parfümöket, mindig amihez éppen kedvem van. Nem tudnám elképzelni, hogy állandóan egy illatot használják. Persze ha megtalálom az igazit, lehet, hogy azt nem fogom elengedni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így vagyok, mint Te, egyrészt szeretek új illatokat kipróbálni, de lehet, hogy ez azért is van, mert nem találtam meg még azt az egyet, ami igazán én vagyok. Kicsit irigyellem azokat az embereket, akik megtalálták azt az egy illatot és évek óta ugyanazt használják, és tudsz egy illatot kötni hozzájuk, mert mindig ugyanazt használják :).

      Törlés
  3. Nekem a karkötőkön akadt meg a szemem ebben a bejegyzésben, annyira szépek! A parfüm illata viszont nekem nem igazán jön be, nem az én stílusom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez még egy régebbi H&M-es karkötő "csomag", valahogy egyből ezek a karkötők jutottak eszembe, amikor megláttam az üveget :).

      Törlés
  4. Teljesen felcsigáztál ezzel a parfümmel. :D Én is valami újdonságot keresek őszre, ami már nem annyira könnyed, mint egy nyári illat viszont nem is túlságosan 'nehéz' és fullasztó. Szerintem ha legközelebb parfümériában járok, megszaglászom ezt is. Én egyébként szeretem váltogatni a parfümjeimet, attól függően, hogy éppen milyen a hangulatom. Nyáron ezzel nem volt gond, mert volt miből válogatni, de ebben az átmeneti időben örülnék ha egyet találnék, ami tényleg tetszik. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes megszagolni, egy próbát mindenképp megér, hátha Neked is tetszik :), bár tudom, hogy mindannyian mások vagyunk, és nem mindenkinek tetszhet ugyanaz az illat. Amúgy én is váltogatom rendszeresen a parfümöket és egyetértek azzal, hogy nyárra sokkal könnyebb illatokat találni, míg erre az őszi időre azért már általában bajban van az ember, valami még túl könnyű és gyümölcsös, valami már túl nehéz és fűszeres és ez nekem valahogy pont a kettő között van :).

      Törlés
  5. Nagyon jó képeket sikerült lőnöd a parfümről, nagyon tetszenek! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De örülök, hogy tetszenek :). Őszinte leszek, ezek most szerintem is nagyon jól sikerültek, mikor megláttam őket nagyban a gépen, akkor úgy voltam vele, hogy már csak a képek miatt is meg akartam írni ezt a blogbejegyzést :D.

      Törlés
  6. Váltogatom én is, bár inkább hangulatfüggő a dolog, most pl. őszre vettem könnyű, virágos illatot, mert az tetszett :D Nem hiszem, hogy ezt a parfümöt szagoltam már, de sokszor láttam a Lady Million-t, népszerű lehet. Tetszenek a képek nagyon! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :). Amúgy azért valahol nálam is függ a hangulatomtól, hogy éppen mit fújok magamra :).

      Törlés
  7. Szerencsére én úgy érzem megtaláltam a Nagy Ő illatot, már a sokadik üveg Lancome - Trésor Midnight Rose-t fogyasztom. Többen mondták már, mikor találkoztunk, hogy: "hm, de jó ez a Viki-illat" :)))
    Ennek ellenére mindig van ám 4-5 üveg egyéb parfümöm, de igazán a Midnight Rose-ban érzem magam tökéletesen. :)

    VálaszTörlés
  8. Szaglásztam már parfümériákban, nagyon finom illata van :) Van olyan parfüm, amihez mindig-mindig visszatérek, mint a Chanel Mademoiselle, de most a Chloé Chloé-val szemezgetek nagyon, mert mióta kaptam a Müllerben mintát teljesen beleszerelmesedtem :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú annak tényleg finom illata van, én is szagoltam, nem csodálom, hogy beleszerettél :).

      Törlés
  9. Én imádom ezt a parfümöt. Nekem is ez van :)

    VálaszTörlés
  10. Én imádom ezt a parfümöt. Nekem is ez van :)

    VálaszTörlés
  11. Én sajnos iszonyatosan gyorsan meg tudom unni a parfümöket, rend szerint mire elérek a feléhez, ezért tartok többet és válogatom őket. A Lady Million nekem is kedvencem, bár az idei őszi nagy favoritom Christian Lacroix Nuit-ja :)

    Autumn in Neverland

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem amúgy sokan vannak így, hogy vagy megunják azt az illatot, amit használnak egy ideje, vagy egyszerűen csak szeretnek mindig újakat kipróbálni, nincs ezzel baj :).

      Törlés
  12. Körülbelül 2 éve beleszeretem ebbe az illatba és nagyon megmaradt bennem , amikor mentem volna újra vásárolni megszaglásztam kicsit a douglasba, hát szerintem megváltozott az illata vagy az volt felpancsolva de nagyon csalódott voltam úgyhogy még mindig keresem a tökéletest :) Az Avon little black dress parfüme is túl virágos lett nekem lehet a szaglásommal lett valami :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a korábbit azt nem szagoltam, úgyhogy ilyen szempontból nincsen viszonyítási alapom.
      De amúgy szerintem simán lehet benne valami, hogy változik a szaglásod, vagy inkább az ízlésed, hogy milyen típusú illatok tetszenek.

      Törlés
  13. Általában váltogatom a parfümjeimet, az a helyzet, hogy ha nem is sminkelek, én akkor is befújom magam, szóval nálam ez az alap. Szeretem a könnyebb illatokat télen és nyáron is, nagy kedvenceim általában az Adidas parfümök, de még nem találtam meg az igazit. Mert az a helyzet, hogy még kétszer ugyanazt nem vettem meg... Valahogy mire a második adagra jutott volna a sor, addigra már vagy meguntam, vagy megváltozott az ízlésem, és nem is értettem, ez miért tetszett nekem korábban :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem én is ilyen vagyok, de lehet csak azért, mert még nem találtam meg a számomra tökéletes illatot. Tényleg ritka az, hogy egy parfümöt többször is megveszek, de biztos, hogy az ízlés is változik a korral, mivel kb 10 éve pl megvesztem az Escada mindenféle édes gyümölcsös parfümjeiért, most meg egyszerűen már túl édes, túl sok.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe