Marie Claire poszt: Hangolódj az őszre körömlakkokkal!



Az ősz beköszöntével nem csak a ruhatárunkat szeretjük az évszakhoz igazítani, hanem a sminkünket, sőt, akár a körmeinket is. Nálam ilyenkor az élénk, nyárias, neonszíneket felváltják a letisztultabb, visszafogottabb, illetve sötétebb, mélyebb árnyalatok. A mai marieclaire.hu posztban megmutatom nektek a kedvenc őszi körömlakkjaimat, amiket megnézhettek IDE kattintva.

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. A bordó csodálatos!! Néztem róla képeket.
    Igazából azt kenek fel ősszel is, amihez kedvem van, a sminkem meg négy évszakos :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű színek!:)) x
    Bianka

    VálaszTörlés
  3. gyönyörű lakkok! a blogról annyira hiányolom a lakkos bejegyzéseket, az egyik kedvenceim azok nálad! :) főleg, mert nagyon hasonló az ízlésünk, nem egy körömlakkal bővült már az amúgy is indokolatlanul nagy gyűjteményem hála a Te bejegyzésednek, képeidnek! szóval legyenek, megint, sok!! :))
    amúgy, ez a kék golden rose mennyire hasonlít a bemutatott flormar beauty toys kék lakkhoz? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem igazán hasonlít a két lakk, az sokkal kékebb, ez pedig inkább egy ilyen koszos- szürkéskék, némi lilás beütéssel.
      Valahogy most így jött ki, hogy kevesebb a körmös bejegyzés, bár most erre a hétre pont jutott kettő is, de anno volt egy kis hiszti az egyik körmös bejegyzésem alatt, ami picit elvette a kedvem a körmös bejegyzésektől, nem tagadom, de azért időről időre szoktak még lenni :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe