Hétkezdő inspirációs képek #82


Az elmúlt napok időjárása olyan igazi szomorkás-őszies volt, legalábbis itt Budapesten, úgyhogy az eheti inspirációs válogatásom is kicsit ehhez igazodik és előkerültek a zártabb, melegebb őszi darabok. És mivel annyi eső esett az elmúlt napokban, most már tényleg komolyan elgondolkodtam azon, hogy be kéne szereznem egy jó kis gumicsizmát, úgyhogy kommentben szívesen fogadok bármilyen tuti lelőhelyet ;).
De addig is kellemes inspirálódást az eheti képekhez!




És ha már a gumicsizmáról esett szó, egy ilyen 
babakék darab minden további nélkül jöhetne. 
Bár azt hiszem első körben örülök, ha találok
egy feketét, ami jó rám :).
Maradjunk még a lábbeliknél: csodás őszi 
darabokra bukkantam. Van, ami nőcisebb,
van ami kevésbé, mindenkinek megtalálhatja
a stílusához leginkább passzolót.
Jöjjön egy igazi alapdarab, a bőrdzseki négyszer.
Különböző színek, különböző fazonok, én bármelyikben
szívesen átvészelném az elkövetkező heteket.
Kedvenc kabátka a héten, olyan igazi
esős, de nem túl hideg, őszi időre való. 
Mondjuk az egész szettet imádom úgy, ahogy van :).
Jó kis pakolós táska. Nem tudom Ti hogy vagytok 
vele, de nálam ahogy egyre hidegebb lesz az idő, 
úgy nő a táskám mérete, amit magammal viszek.
És egy kedvenc manikűr a végére, bár
nekem ez már inkább téli hangulatú,
de egyértelműen gyönyörű.


Nektek melyik a kedvenc képetek ezen a héten?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

24 megjegyzés

  1. A barna bőrdzsekihez hasonlót keresek egy ideje. De ha ilyen lesz az ősz, mint ahogy kezdődött, akkor maradok az orkánnál, csuklyával...szerintem a fekete gumicsizma helyett sokkal jobb a színes, ha divatos akarsz lenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy elnézem most az időt, úgy tűnik van még remény némi napsütésre :)! Bár azért jobb felkészülni a hidegre, mert előbb-utóbb úgyis jön :(...

      Törlés
  2. Gumcsizmát én is keresek, de eddig nem sok sikerrel. Illetve van egy, ami már r evek óta kívánságlistás-piros Hunter-, de az ára miatt még nem lehetünk egymáséi. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a Hunterek tényleg nagyon szépek, de sajnos az áruk is, úgyhogy nálam is egyértelműen felejtős :(. Azt írják/mondják többen is, hogy a Decathlonban érdemes megnézni ;)!

      Törlés
  3. Én a hétvégén pont fent voltam Budapesten, és feltett szándékom volt, hogy veszek egy tuti jó gumicsizmát :D Bevallom az őszintét, a végén nem azt vettem, hanem a Deichmannban vásároltam egy olyan stílusú, de elegánsabb csizmát (bár inkább a lovaglócsizmához hasonlít, ha jobban belegondolok), merthogy azt több helyre fel tudom húzni. Viszont ahol én nagyon szép gumicsizmákat láttam jó minőségben (de sajnos méretben nem volt egyetlen darab sem jó :D) az a Krokodil volt a Keletinél. Épp akció van és a Nők lapjában van kupon is oda, szóval érdemes megnézni :) Olcsón meg a Kínai piacon láttam rengeteget, ott aztán minden féle-fajta van, de a minőség az is olyan, amit elvárhatunk tőle :)
    A kedvenc képem a körmös lett egyébként :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú köszi a tippeket :)! Kínaiban én is láttam többfélét, bár nekem ott a legtöbb már túl volt csicsázva, én egy tökegyszerű, nem fényes feketét szeretnék, de körbenézek :)!

      Törlés
  4. Gumicsizmát én a Dechatlonban vettem, a lovagló részlegen van hosszú és rövid szárú is, nekem utóbbi jobban tetszett.=) Ez lenne az: http://www.decathlon.co.hu/schooling-lovaglocipo-fekete-id_6532505.html
    Szerintem nagyon jó a fazonja, lehet viselni nadrággal, szoknyával is, és az ára is rendben van. Még nyár végén vettem a Strand Fesztiválra, és azóta ötvenszer megköszöntem magamnak, hogy nem a rendes cipőimet kell áztatnom esőben.=D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú a Decathlont már mondták többen is, úgyhogy ott mindenképpen meg fogom nézni, köszi ;)!

      Törlés
  5. Világoskék bőrdzsekit keresek. Egy egyszerű szűkített fazonút, de ami a derekamat is takarja, ja és emberi áron. Ehhez még nem álltak össze a csillagok. Bézs szandi a rózsszín csikkal, csodás!! De csak a nézegetős szekrényembe kerülne - ha lenne olyan! :P

    VálaszTörlés
  6. Úgy tudom a Decathlonba lehet jó gumicsizmát kapni.
    Szuper képek, mint mindig! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, ezt mondták többen is, úgyhogy ott mindenképpen meg fogom nézni :).

      Törlés
  7. A gumicsizma, az első bokacsizma, a babakék dzseki és a lakkok a végén...love love love it! ;)
    Ez a sok kék talán jelent valamit Szandra? :P

    Gumicsizmán sokat gondolkodtam. Az olcsóbbak közül még nem találtam olyat ami tetszene, Huntert meg nem akarok venni, mert nem használnám ki. Szerintem nagyon kevés hely van ahová fel lehet venni. A fotókon persze jól néz ki, de munkába nem tudom felvenni, azért szerintem egy randin vagy barátnős programon is hülyén nézni ki a bevásárlóközpontban vagy egy étteremben. :D Otthonra, ha kimegyek sétálni, meg sajnálnám felvenni. :D De ha egyszer lesz felesleges 60 ezer Forintom, amit tényleg nem tudok másra költeni, akkor jöhet a Hunter. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Hunter szerintem irtózatosan drága, bár tény, hogy jól néznek ki, de azért mégiscsak túlzás.
      A kékség meg tök véletlen jött így ki, nekem fel sem tűnt, míg nem írtad :D!

      Törlés
  8. A babakék gumicsizma és hozzá illő mani a sor végéről a kedvenc. :) Szép hetet!

    VálaszTörlés
  9. Barna bőrkabát, fekete bokacsizmák ( egy magasabb sarkú és egy lapos) pipa.
    Gumicsizmát meg már kb. egy évezrede keresek, de még mindig nem találtam meg a tökéleteset brühühü :(.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nézd meg Te is a Decathlonba, én ott fogom megnézni, mert többen is azt ajánlgatják :)!

      Törlés
  10. Jajj, az a manikűr egyszerűen csodás. Ősz ide vagy oda, én simán 'elhordanám' most is. :) Szerintem a gumicsizmát a Decathlonban érdemes megnézned, én is ott vettem az enyémet (pontosabban lovaglócsizmát). Egyszerű fekete, semmi díszítés nincs rajta, de szerintem ettől tökéletes és szerencsére nem áll el a vádlimtól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan ilyet keresek :) Meg fogom nézni mindenképpen, nagyon tetszik nekem is, hogy nem elállós, viszont attól félek, hogy pont emiatt nem lesz jó rám, mert nekem viszonylag vastag a vádlim :(, de hétvégén kiderül.

      Törlés
  11. én a nyugati aluljáróban vettem az én gumicsizmám.ilyen bokacsizma,fekete,és masnis én nagyon szeretem:) ezt hordtam a napokban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja igen, vannak helyes, csajos darabok is, bár én tökegyszerű, mindenféle díszítés nélkülit keresek :).

      Törlés
  12. Nekem lenne egy kérdésem a gumicsizmával kapcsolatban. Én is szeretnék, mert tetszik és hasznos is tud lenni, de hogyan oldják meg, akik irodában dolgoznak? Visznek váltócipőt? vagy egész nap gumicsizmában slattyognak? :) Nálunk nincs dresscode az irodában, de még is fura lennék úgy. :S :) Meg az a napi 10-20 perc amikor szétázhatok annyi időre megérné? Mások is így csinálják? :)
    Bocsi a tudatlanságomért, de mindig csak inspirációs képen látom ezeket, hétköznapokban nem. :/
    Noémi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Napi 10-20 perc alatt szétázol és egész nap a vizes zokniban-cipőben vagy? Szerintem így nézve megéri a gumicsizma, én vinni szoktam váltócipőt, ha már látom, hogy esik, amúgy is légkondi van, télen sem akarok csizmában lenni egész nap.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe