Szeptemberi kedvencek (2014) + BAKIK :) - videó

Nagyon időben vagyok most a havi kedvences videómmal, ami nagy megelégedettséggel tölt el. Igazából most nem fogtok olyan újdonságokat látni, amikkel ne találkozhattatok volna már valamilyen formában, de most legalább megtudhatjátok, hogy miért szeretem ezeket a termékeket :). Illetve arra gondoltam, hogy most a végén benne hagyok egy kis "bakiparádét" is, mivel a múltkor valaki azt írta, hogy "túl volt vágva" a videóm, és hogy miket vágok ki belőle. Hát most megnézhetitek, hogy ebből a videóból miket vágtam ki, én még szerkesztés közben is jót derültem rajtuk :D. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.




You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. huuuu ez milyen rúzs?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Youtube-on a videó alatt minden ilyen infó ott van, de amúgy AVON színmegújító rúzs az Oxford wine árnyalatban :).

      Törlés
  2. Nagyon jó videó, a bakik meg különösen tetszettek :) És muszáj megemlítenem, hogy szerintem nagyon jól állna a rövid haj!! Az a hossz, ahol most is rövidebb a hajad picivel :) Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Kata :)! Néha így eljátszom a gondolattal, hogy levágatom rövidre, de nem merem annyira rövidre, hogy ne tudjam összefogni :/... Még gyűjtök egy kis bátorságot :).

      Törlés
  3. Szia! Nagyon jó lett a videó, a bakiparádés rész pedig külön nagyon tetszett!:)) Gratulálok:) Zsu

    VálaszTörlés
  4. szia :) díjat kaptál tőlem :D http://wonderful-fleur.blogspot.hu/2014/09/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Alig varom a nyeremeny jatekodat:)


    Szandra nincs kedved ossze hasonlitos posztot csinalni az osszes pirositodrol? (Csillagpor neven,mar kertem reggebben :) )

    Szep hetet kedvenc magyar blogerem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm :). Ezen a kérdésen elgondolkodom, bár elég sok pirosítóm van és nem tudom mennyire tudnám őket érdemben összehasonlítani, de meglátjuk :). Köszönöm a tippet :).

      Törlés
    2. Igen azert gondoltam, mert neked annyi van. Es ugy erdekelne,h melyiknek milyen szine van, milyen tartosak, ar-ertek arany stb. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe