Marie Claire poszt: Kócos konty hat lépésben



Biztosan nektek is ismerős az a szituáció, amikor már nem frissen mosott a hajatok és nincs időtök, vagy kedvetek megmosni, de nem tudjátok mihez kezdjetek vele. A mai marieclaire.hu cikkemben megmutatom Nektek, hogyan dobhattok össze egy szuper kis kontyot öt perc alatt, ami ráadásul egész nap tart. Nézzétek meg IDE kattintva.


You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Sokat hordtam így a hajam, mikor hosszú volt, nagyon szerettem. :) A 790Ft-os H&M hajfánk bőven teszi a dolgát.
    Nem hiányzik a hosszú haj (most rövid), csak ilyenkor ha hajfánkot látok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ott vettem, és nekem is nagyon jól szuperál, csak eddig valahogy nem sikerült olyan módszert találnom a konty elkészítésére, amivel igazán tetszett a végeredmény, de ezzel nagyon :).

      Törlés
  2. Mostanában nagy barátom lett a kontyfánk, mert a bad hair day-eket is simán fel lehet dobni vele, plusz nagyon egyszerű használni, és csomóféleképpen lehet díszíteni is. :)

    VálaszTörlés
  3. Én is ezt a módszert szoktam alkalmazni, ha még ennyi időm sincs, akkor a pedig lófarokba teszem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így vagyok, csak már annyira untam a copfot, de ezzel a módszerrel nagyon tetszik a konty, ami készül :).

      Törlés
  4. Nagyon szép vagy Szandra, és jól áll a rózsaszín! ;)

    VálaszTörlés
  5. Már nem tudom így hordani a hajam amióta egyre rövidebbre és rövidebbre vágatom, régebben én is írtam erről és hordtam is, de muszáj megjegyeznem, hogy ez a frizura is nagyon - nagyon jól áll ;) Olyan arisztokratikus ez a képed, nagyon szép vagy :*

    VálaszTörlés
  6. Imádom a hajfánkot! Nyár elején még nem tudtam magamnak megcsinálni, rengeteget szenvedtem vele, de pár hete már nagyon sokat hordom így a hajamat. A hajfánkomat is nagyobbra cseréltem annál, amivel nyár elején küszködtem, és már 5 perc alatt kész a frizurám. Frissen mosott hajjal sajnos nem boldogulok, de gyakorlat teszi a mestert :). Szívesen feldobnám, mondjuk valamilyen kontydísszel, vagy köré csavart kendővel, de ilyeneket nem nagyon látok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanígy vagyok én is, mint Te: kb. 2 hónappal ezelőttig tök béna voltam a hajfánkkal és soha nem tetszett a végeredmény, de aztán megtaláltam ezt a módszert és imádom :).
      Frissen mosott hajnál nekem is esélytelen, de nem is baj, mert akkor még úgyis van olyan állapotban a hajam, hogy tudom kibontva hordani, amikor meg már nem, akkor jöhet a hajfánk ;).
      Amúgy szerintem nyugodtan kísérletezz kiegészítőkkel, nagyon fel tudják dobni, és teljesen más hangulatot kölcsönöznek a kontynak ;).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe