Első benyomások - Catrice Nude Illusion alapozó - videó


Egy korábbi Catrice tesztnél már pedzegettem Nektek, hogy az új Nude Illusion alapozót videóban szeretném bemutatni, és ennek most el is jött az ideje. 
Nem csináltam még ilyen típusú videót, úgyhogy kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy hogy tetszik Nektek és hasznosnak találjátok-e, úgyhogy mindenképpen írjátok majd meg kommentben. A videót megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Tetszik az első benyomás videó ötlete, és a termék is szimpatikusnak tűnik. :)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, hogy én rontok el valamit, vagy az arcommal lehet a baj, de nekem még nem nyerte el a tetszésemet.... Egyszerűen felkenem, tökéletes a fedése számomra, majd talán 3-5 óra elteltével ha belenézek a tükörbe ellecsúszottan összeállva csücsül az arcomon. :/ Próbáltam ecsettel eldolgozva púder nélkül, ecsettel+púderrel, szivaccsal púder nélkül és persze a szivacs+púder kombót is... Nem tudom mi lehet a baj... Pedig annyira tetszik a csomagolás és a látvány az első órákban...
    Amúgy a videó nagyon jó volt, még több ilyet! :D Plusz pont, hogy így a pár órás bejelentkezésekkel még nem is tudom élethűbb lett a dolog. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs baj szerintem az arcoddal, más a bőrünk, máshogy viselkedik, mást szeret, mást bír, szóval simán lehet, hogy Nálad valamiért nem működik. Én azóta már próbáltam púderrel is, és úgy tökéletes nekem.
      Örülök, hogy tetszett a videó, igen pont azzal próbáltam életszerűvé tenni az egészet, hogy becsekkoltam későbbi időpontokban, hogy hogy áll a dolog :).

      Törlés
  3. Az alapozó választás nekem is mumus. Szintén kombinált bőröm van és most szeretném beszerezni az alapozót, úgyhogy köszi a videót. :) off: 5 éves lánykám idejött megkérdezte, ki ez a néni , ismered? Mondom neki Szandra és nem ismerem, de egy terméket tesztel ami anyát is érdekli. Lánykám : Ja jó egyébként mond meg neki, hogy nagyon szép a fülbevalója. :) Úgyhogy most tolmácsoltam. B

    VálaszTörlés
  4. Tetszett ez a videó, én személy szerint mindenképp örülnék, ha még több ilyen lenne :) Amint elfogynak a mostani alapozóim (per pill kettő is van, annyi bőven elég szerintem :D), valószínűleg beszerzek egy ilyet :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól sikerült ez a videó, és tetszett, hogy nem csak felkenés után mutattad meg, hanem több órával később is :) . Amúgy pont jókor jött ez a videó, mert épp filóztam ennek az alapozónak a megvételnén. Egyébként nekem normál bőröm van és nem szeretem ezt a maszkos hatást, úgyhogy lehet hogy jóban leszünk ezzel az alapozóval :) Szívesen látnék még ilyen típusú videót tőled :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem Neked akkor érdemes kipróbálni ezt az alapozót :).

      Törlés
  6. Jaaaj, ez nagyon jó volt! :)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  7. Rajtam nagyon oxidálódik. Én is írtam egy első benyomásos ponsztot :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe