Szeptemberi PIXIBAG - videó



Bizony-bizony, elérkezett az ideje egy újabb Pixibagnek, amit én személy szerint már nagyon vártam. Na jó, ez kb. mindegyik Pixi neszesszerre vagy dobozra igaz, hiszen a meglepetés ereje engem mindig totálisan felcsigáz :D. Bár most nem kaptam meg az első szállítási napom, de amíg eljutott hozzám, addig szerencsére sikerült kikerülnöm azokat a képeket, posztokat, amikben mások megmutatták, hogy mi volt benne. Ezúttal hat teljes kiszerelésű termék és két minta lapult benne, de ha kíváncsiak vagytok rá, hogy pontosan mik, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.







You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia! Nekem kék a Flormar lakkom és az illatmintám is (nem tudom azt sem hogy milyen illat, de nekem férfiasnak tűnik), illetve a CaoNatur termékem frissítő lábgél panthenollal, eukaliptusz olajjal és mentollal (nekem nagyon tetszik) Viszont én azt olvastam, hogy csak az alapozót lehet cserélni, ami nekem is túl világos és Soft touch foundation néven futST02 - Medium pink színben.
    KÉP: http://instagram.com/p/sf03GAjKjJ/
    Tetszett a videó, szép hétvégét! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére a lakkot is ki lehet cserélni, meg is osztottam a facebookon is :), úgyhogy én ma ki is cseréltem a lakkot, de az alapozó végül maradt ebben az árnyalatban :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe