Augusztusi-szeptemberi szerzemények - VIDEÓ

Nem tagadom, az elmúlt majd' két hónapban jónéhány dolgot sikerült vásárolnom: egyrészt csomó kencém elfogyott, másrészt az újdonságok sem hagytak hidegen és hát az egyre növekvő és kerekedő pocakom miatt is be kellett szereznem néhány ruhát. Úgyhogy ha hajlandóak vagytok végignézni egy fél órás videót, akkor kiderül, hogy mi mindent vettem :).
Remélem találtok benne egy-két dolgot, ami számotokra is érdekes lehet ;).
A videót megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.



You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Szupi termékek, csodás kismama :) kell ennél több? ♥

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett a videó, nekem leginkább a kismamás szerzemények tetszettek ugyanis én is babát várok, úgyhogy minden ilyen jellegű dolog érdekel...
    Tudom milyen nehéz kismama ruhát vásárolni, mindenhol olyan ódivatú választék mintha csak 40 év feletti nőknek gyártanák. Én még a H&M-ben sem találtam semmi hordható ruhát, úgyhogy az egész ruhatáramat az Asos-ról rendeltem. :) Ott nagyon szuper a választék, divatosak a ruhák és többnyire olcsók. Szerencsére a méretek is jók lettek, egy pulcsi kitételével ami kicsit nagy lett, de nem küldtem vissza. Nem tudom milyen nagy lesz a pocakom, de ha hordó méretűre gömbölyödök akkor jó lesz :D

    Egyébként a videóban viselt nyakláncod honnan van? Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a H&M-ben azért vannak vagányabb felsők is, meg főleg ezek a basic, passzos, 3/4-es ujjú felsők nagyon jók szerintem, de valóban vannak ott is "ódivatú" darabok.
      Az ASOS-on tényleg nagyon jó cuccok vannak viszonylag olcsón, Neked akkor szerencséd volt a méretekkel, de én eléggé belekavarodtam, pl. nekem volt 2 felső ugyanattól a márkától, ugyanabban a méretben, az egyik jó lett, a másik viszont nem. Egyrészt nagyon bő volt rám, meg nem is tetszett ahogy áll rajtam, úgyhogy azt meg egy másikat is visszaküldtem, ugyanezen okokból, nem akartam itt tartogatni, így legalább visszautalják majd az árát, és legfeljebb veszek belőle mást.
      A nyakláncom pedig Gemini Hungary :).

      Törlés
  3. Nagyon szép a Cruciani karkötő!=) Egyébként soha nem gondoltam volna, hogy valaha is veszek magamnak, de nyár végén úgy alakult, hogy mégis vettünk a barátnőimmel. Azóta is hordjuk minden nap.=) Én aranyszínű, arany szállal futtatott, hópehely mintásat vettem, egyszerűen imádom, ez a kedvenc kiegészítőm most.=)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez is ilyen aranyszínű csillogós, vagyhát nem tudom mi a hivatalos megnevezése :D. Egy időben úgy voltam vele, hogy nem értettem mi ez a felhajtás körülötte, de mikor átvettem ezt, akkor azért úgy kezdtem megérteni :).

      Törlés
  4. Nagyon trendi kismama cuccokat vettél :) Amúgy én is szeretem a sima, egyszerű felsőket...olyan jól lehet őket kombinálni...bármilyen nyakláncot, fülbevalót fel lehet venni hozzájuk :) A sálmániáról meg ne is beszéljünk ...imádom a sálakat :) *-* van is egy jó pár itthon, de mindig meglátok valami olyant amilyenhez hasonló nincs még :P Ezekkel a Schüssler krémekkel én is szemeztem mostanában, de a közelemben nincs olyan patika, ahol lehetne kapni őket :( úgyhogy marad a rendelés...viszont tesztet szívesen olvasnék a Schüssler krémről és a The Balm púderről :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor Te tökéletesen megérted a sálimádatomat :D. A tesztekkel, véleményekkel pedig biztosan jönni fogok előbb-utóbb :).

      Törlés
  5. Nagyon klassz lett ez a videód is mint az összes többi :) Gratulálok a baba váráshoz :D Csinos kismama vagy :D

    VálaszTörlés
  6. Cruciani, imádom.... minden hónapban meglepem egy karkötővel magam, ugyanis ez az egy "ékszer" amit elviselek, súlya nincs, mindenféle ruhához illik. Mintha rajtam sem lenne.Nagyon szuper dolgokat mutattál be :) A kismama holmik is nagyon szépek praktikusak.

    VálaszTörlés
  7. Kedves kismama!az augusztusi-szeptemberi kedvencek videóban bemutatott Catrice púderről nem készitettél tesztet?!érdekelne...
    köszi :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól emlékszem, hogy a Color correcting púderre gondolsz? Arról sajnos nem volt külön teszt, de igazából a kedvences videóban minden fontosabb "tapasztalatomat"elmondtam róla, de nyugodtan kérdezz, mire vagy kíváncsi ).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe