Szandálok bevetésre várva

Mivel idén még nem volt tartósan olyan igazi nyári idő (és ahogy elnéztem az előrejelzést, lehet, hogy még ezen a héten sem lesz), így sajnos túl sokszor még nem tudtam bevetni ezeket a csini F&F szandikat, de addig is szeretném megmutatni őket Nektek.
Azt már talán említettem korábban, hogy több lapos talpú cipőm van, mint magassarkú, így szandik terén is inkább a lapos, de ugyanakkor csini, nőies darabokat preferálom. Szerencsére az F&F-nél elég széles a választék ilyen téren is :)!


Íme a három szépség, amik még várják az igazi nyári "bevetést":





És így néznek ki lábon:





Ti szeretitek a lapos talpú szandálokat, "sarukat"?

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon csinosak, Szandi! Szerencséd van, nekem sosincs szerencsém, az én méretemben mindig elfogynak a jó cipők, mire odaérek. :( :( Most majd benézek újra, és sajnos a fürdőrucikban sem volt szerencsém, nálunk nem volt olyan választék, mint ahol Te vásároltál. Üdv, Timi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából az a vicces, hogy pl. a fehér szandi a gyerekosztályról van :)!
      Amúgy sajnos nekem sincs mindig ilyen szerencsém, főleg most, hogy 30% kedvezmény volt a cipőkre, jobban kellett keresgélnem. Bár szerencsére a budaörsi Tescoban azért elég nagy a választék.
      De pl. amikor a bikiniket vettem, a legelső felső, amibe beleszerettem, az már pont nem volt a méretemben, bár azért találtam helyette mást :)!
      Érdemes mindenképpen többször próbálkozni, hátha sikerül valami jót megcsípned :)!

      Törlés
  2. Nekem a legelső tetszik a legjobban, az a virágos már olyan túlzásnak tűnik. Én legalábbis azt nem biztos, hogy fel merném venni.:) Viszont ez a veszély nem fenyeget, mert én is nehezen találok lábbeliket magamnak.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is az első, meg a virágos-azzal egy egyszerű farmer-trikó póló szettet, vagy egy egyszínű nyári ruhát tök jól fel lehet dobni vele :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe