F&F 2012 őszi-téli kollekció divatbemutató

Ezzel már egy ideje "adós" vagyok Nektek, de most végre eljött az ideje, hogy beszámoljanak Nektek a benyomásaimról az F&F divatbemutatójával kapcsolatban. Bár őszi-téli kollekcióról van szó, és nálunk még csak most jön a nyár, ennek ellenére mindenképpen szeretném megmutatni Nektek a kedvenc darabjaimat a showról.


Szerintem már rájöttetek, hogy nagy rajongója vagyok az F&F-nek, hiszen jó minőségű, divatos holmikat kínál elérhető áron.
Olvashattatok már a szuper F&F-es bikinijeimről és szandijaimról is, és ódákat zenghetnék még a márkáról, de ehelyett inkább megmutatom Nektek, hogy a május 16-án Prágában megrendezett őszi-téli kollekció divatbemutatójáról mik voltak a kedvenc szettjeim.
A divatshowt interneten élő-közvetítéssel néztem, de a "színpadkép" még monitoron keresztül is lenyűgözött. A velencei hangulatot idéző díszlet remekül passzolt a kollekcióhoz, amelyet a velencei karnevál hangulata ihletett.
A női kollekcióban leginkább a fekete, vörös, narancs, krém és szürke színek domináltak, igazán ízléses és divatos összképet alkotva.

A Winter Luxe vonalból imádtam a fenti összeállítást ezzel az óriási fehér poncsóval. Imádom az ilyen "funkcionális", ugyanakkor trendi szetteket: a kötött poncsó nemcsak divatos, hanem meleg is, és egy jeggings-szel, vagy farmerrel viselve igazán kényelmes is.

A Neo gothic vonalnak ez a szettje kissé vad, ugyanakkor nagyon feminin, nagyon szeretem az ilyen "kettősséget" sugárzó outfiteket. Egyébként ennél a vonalnál dominálnak a vad, ugyanakkor nőies ruhadarabok csipkéből és viaszos szövetekből.

Nagyon tetszett, hogy hangsúlyt kapott a narancs, illetve vörös szín, különösen tetszett ez a kabát. Ugyanis én abszolút vallom azt a nézetet, hogy attól mert tél van, még nem kell kizárólag sötét színekbe burkolóznunk. Egy ilyen feltűnő színű kabát sokat javíthat a hangulatunkon is.

Nem hagyhatom szó nélkül a fehérneműket sem, igazán fényűző darabokat láthattunk. A fekete és az arany színek kombinációja klasszikus, ugyanakkor igazán nőies; a finom csipke, és az átlátszó anyagok pedig igazán szexi hatást kölcsönöznek viselőjének.

És így a végére meg kell hogy mutassak egy összeállítást a férfi kollekcióból is. Ez egy igazán divatos, stílusos, ugyanakkor nagyon kényelmes szett, nagyon tetszik a színek harmóniája, és a laza elegancia, ami ebből az összeállításból sugárzik.

Remélem tetszett Nektek ez a kis beszámoló, és kedvet kaptatok hozzá, hogy a hozzátok legközelebb eső Tescoban megnézzétek az F&F cuccokat :)!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe