Névnapi nyalánkságok


Névnapom alkalmából ismét gazdagabb lettem néhány sminkcuccal, amit most nagy örömmel meg is mutatok Nektek.
Azért örülök különösen ezeknek a termékeknek, mivel ezek mind elf termékek, amikhez eddig még nem volt szerencsém. Az elf sminkcuccok beszerezhetők többek között a www.makeuplaza.com weboldalon, úgyhogy én az ott szereplő árakat fogom leírni (de e-bayen is hozzájuk lehet jutni).
Itt most nem fogok részletes tesztet írni róluk, de az első tapasztalataimat mindenképpen megírom, később valószínűleg fogok részletes bejegyzést írni róluk,  és biztos vagyok benne, hogy sminkvideókban is fogtok találkozni a termékekkel.


100 piece eyeshadow palette

Nem tudom nem ezzel kezdeni. Régóta szerettem volna már egy ilyen nagy szemfestékpalettát, és most íme itt van. A palettában matt, szatén és selyemfényű festékek egyaránt megtalálhatók: gyönyörű kékek és zöldek, ezen kívül remek highlighter és kontúrozó színek, valamint akár pirosítóként is használható pinkek és pirosak. Természetesen már próbálgattam és belenyúlkáltam, nagyon jól pigmentáltak a színek- alig várom, hogy sminkvideóban is megmutathassam Nektek.
A paletta fedelén egyébként van egy tükör, és két darab kétvégű szemhéjpúder applikátor. A Make Up Plaza oldalán 3600 Ft-ért rendelhető, de sajnos most épp elfogyott, ami egyébként várható volt.

Essentials eyelid primer
Applikátoros szemhéjalapozó 7501-es Sheer árnyalatban. Egyszer már próbáltam, picit talán folyékonyabb, mint az essence I love stage szemhéjalapozóm, nagyon könnyű állagú, úgyhogy jól eldolgozható és rendre tartotta is a szemhéjfestéket. Az ára verhetetlen 395 Ft, mint ahogy az összes most következő termék is, úgyhogy ennyiért mindenképpen érdemes kipróbálni.

Essentials shimmering facial whip arc/száj/szemfény
Na ez egy igazán multifunkciós termék: használható szemre, szájra és arcra is highlighterként. Bár ahhoz lehet, hogy picit túl rózsaszín ez az árnyalat (1201 Pink lemonade), de valamivel "lazítva", vagy pirosító fölé így is tökéletes. Kis tubusos kiszerelésű, összesen 7 árnyalatban kapható szintén 395 Ft-ért.

Essentials clarifying pressed powder
Kifejezetten pattanásos, problémás bőrre is ajánlják ezt a préselt selyempúdert. Bár nekem pattanásaim csak nagy ritkán vannak, de mivel a T-zónában zsírosabb a bőröm, így mindenképpen jó lehet, mivel olajfelszívó és fixáló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezt is próbáltam már, és tényleg jól mattította a zsíros T-vonalat, úgyhogy eddig elégedett vagyok vele. Két árnyalatban kapható szintén 395 Ft-ért, nekem a 1305-ös Ivory árnyalat van meg. Tartozik hozzá egy kis púderpamacs is.

Essentials waterproof eyeliner pen
Mivel tusfilcet még nem nagyon használtam- eddig folyékony, illetve zselés tust használtam- gondoltam, hogy épp ideje, hogy legyen egy ilyen is. Hegyes vége van, úgyhogy precíz, szép vonalat lehet vele húzni, könnyű vele dolgozni. A vízállóságát még nem teszteltem, de az viszont biztos, hogy tartós, mert egész nap a helyén maradt. Két árnyalatban kapható az előzőekhez hasonlóan 395 Ft-ért, viszont sajnos ez is elfogyott egyelőre a Make Up Plaza oldalán.

Essentials hypershine gloss
És akkor a végére egy szájfény :). Ecsetes-tekerős kiszerelésű- hát nem mondom, kissé megszenvedtem vele, mire sikerült kinyernem belőle az első "cseppeket", legalább 20-at tekertem rajta :). Viszonylag sűrű állagú, kissé ragacsos szájfény, de éppen emiatt jobban is "ragaszkodik" a szájhoz, úgyhogy a többi szájfényemhez képest mindenképpen tartósabbnak mondanám. Nem szárította a számat, és gyönyörű, csillogó tükörfényt adott neki. Hat árnyalatban kapható és a 395 Ft-os ár itt indokolt is, mivel ahogy elnéztem, nem annyira nagy mennyiség, szóval kíváncsi vagyok meddig lesz elég.

Hát ezek az én első élményeim az elf termékekkel, de ahogyan említettem, biztos,hogy valamilyen formában találkozni fogtok még velük.

Nektek vannak elf termékeitek?

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Én a 144-es palettát rendeltem meg és a sminkfixálót és nagyon meg vagyok velük elégedve. Te is jókat válogattál össze, ennyi pénzért meg nagyon baráti. Én E.L.F. rajongó vagyok mivel olcsó és jó. Jelenleg ezt tudom megengedni magamnak. Egyébként vannak kifejezetten ütős termékei, amik jócskán többet érnek az áruknál (pl. minerál rúzsok és ceruzarúzsok, na ezek nagyon profik!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először én is a 144-esen gondolkodtam, de végül maradtam a 100-asnál is :).
      Amúgy nekem ezek az első elf termékeim, de tényleg nagyon jók és az áruk is szuper, meghát annyi videóban- főleg küldöldi vloggerek videóiban láttam elf termékeket, úgyhogy mindenképpen ki akartam próbálni őket és nem csalódtam:).

      Törlés
  2. ELF primerek, sminkfixáló, minerál rúzsok és a korrektor kis paletták rajongója vagyok. Nagyon szeretem ezt a márkát, mert jó minőséget kapok marha olcsón. A palettát még nem mertem megkockáztatni, mert nagyon elégedett vagyok a CS 88 palettámmal és hát ki sem tudnám használni. Most a szájfényeket akarom nyárra kipróbálni, csak sajna nincs raktáron, de kivárom :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is tervezem még további elf cuccok beszerzését is- korrektoron és rúzson gondolkodom :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe