Nyereményjáték :)!

Ezúttal nyereményjátékra invitállak Benneteket is kedves blogolvasók, mégpedig abból alkalomból, hogy a Youtube-on és a facebookon is már több mint 100-an követtek, és itt is egyre többen!
Nagyon köszönöm, hogy követitek és olvassátok a blogot, és bízom benne, hogy hasznos és tetszetős tartalmakkal tudok és fogok továbbra is szolgálni Nektek :)!
A nyereményjátékban való részvétel feltételeiért nézzétek meg az alábbi videót, és mindenképpen olvassátok el a videó alatt található infókat!



MINDENKÉPPEN OLVASD EL!

A nyereményjátékban való részvétel feltételei:
1. A nyereményjátékban 18 év felettiek vehetnek részt, illetve 18 év alattiak abban az esetben, ha szülői beleegyezést kértek, ugyanis a nyertestől el kell majd kérnem a postacímét, ahova postázni tudom a nyereményét.
2. Legyél feliratkozva a a "Theverystyleblog" Youtube csatornára, amelyet az alábbi linken találtok: http://www.youtube.com/user/Theverystyleblog?feature=mhee
 Ha még nem vagy feliratkozva a csatornára, akkor csak egyszerűen kattints a "Feliratkozás" gombra, és így máris feliratkoztál a csatornára.
3. Kommentelj a YOUTUBE-on a nyereményjáték videója (http://www.youtube.com/watch?v=QmKVFZo-0BY&feature=plcp) alá azzal kapcsolatban, hogy milyen sminkeket, videókat, blogposztokat látnál szívesen tőlem.
4. Ebben a nyereményjátékban most még egyelőre Magyaroszágon élők vehetnek részt.

A játék 2012. május 21-től május 31. éjfélig tart. Ezután sorsolok, és a nyertest a Youtube-on üzenetben fogom értesíteni, tehát nem lesz külön videó erről.

És a nyeremény egy Boulevard de Beauté ajándékcsomag, amiben található egy rózsaszínes-mályvás csillámos szájfény, egy három darabos csillámos szemhéjpúder (igazi barnás, mediterrán színekkel), és egy kis virágos neszeszer.

Remélem, hogy kedvet kaptatok, hogy részt vegyetek a nyereményjátékban, és bízom benne, hogy ezzel örömöt szerzek Nektek, nagyon-nagyon köszönöm, hogy ennyien követtek, lájkoltok, kommenteltek, meg egyáltalán hogy vagytok :)!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe