Sleek The Original i-Divine Paletta teszt


Ezúttal a Sleek fent említett 12-es szemhéjpúder palettáját mutatom be Nektek. Tulajdonképpen nem is tudom, hogy miért nem írtam róla már korábban, hiszen találkozhattatok vele már több videómban is, de most eljött az idő.




A palettát a www.makeuplaza.com weboldalról rendeltem néhány hónappal ezelőtt, akkor éppen akciós volt, most 2400 Ft. A Sleeknek több ilyen 12-es palettája is van egyébként, de talán ez az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb, nem véletlenül.
A csomagolás egyszerű, nincs túlbonyolítva, maga a paletta fekete műanyagból van, a Sleek felirat fényes lenyomatként díszeleg rajta, nekem tetszik. A fedele jól záródik, nem lötyög.

Felnyitva elénk tárul a 12 csodálatos szín. A paletta felnyitható részén egy viszonylag nagy, kb tenyérni méretű tükör van, így utazáshoz is ideális. A palettához tartozik még egy kétvégű szivacsos applikátor is- megmondom őszintén, hogy ezeket nem tartom túl sokra, de ha nincs más, akkor még akár jól is jöhet :)

A paletta 12 ásványi alapú, erősen pigmentált színt tartalmaz. A palettában egyedül a fekete szín matt, a többi fényes, illetve szatén. Ez nem azt jelenti, hogy nagy csillámokat tartalmaznak, mégis gyönyörű fényes hatásúak az árnyalatok. Mivel nagyon jól pigmentáltak, így keveset kell használni belőlük, mégis már kis mennyiséggel is nagyon szép színhatást tudunk elérni.
És akkor jöjjön először a felső sor.

Azt fontos tudni, hogy szinte alig nyúltam bele a festékekbe, és mégis mennyire szépen látszódnak a színek. Ahogyan fentebb írtam, a fekete az egyetlen matt szín ebben a palettában, mellette található egy szatén lila, ezután egy fényes sötétebb kék, majd egy szatén világosabb kék, ezután egy szatén zöldeskék, végül egy szatén élénk zöld.

És akkor az alsó sorban az első szín egy fényes vanília, ami tökéletes highlighterező szín. Ezután jön egy szatén babarózsaszín, majd egy szatén mályvásabb rózsaszín, egy fényes bronzszín, egy fényes barna és végül egy szatén khaki szín.

Bár nem sikerült tökéletes fotókat csinálnom a színekről, de szerintem még így is látszódik, hogy mennyire erősen pigmentált, elképesztően szép árnyalatokról beszélünk, és hogy mennyire szép fényük van, egyáltalán nem tolakodó, egyszerűen szépségesek. Gyönyörű alkalmi sminkeket lehet csinálni ezzel a palettával, de ugyanúgy lehet nappali sminkeket is készíteni vele.
Mindemellett az állaguk is szuper, amikor ujjal belenyúltam, picit olyan "krémes" érzete volt, úgyhogy nagyon kellemes érzés a szemhéjon is.
És nemcsakhogy kellemes, hanem roppant tartós is. Bár én szemhéjalap nélkül még soha nem használtam (de nem csak ezt, semmit nem teszek fel alap nélkül a szememre :)), de azzal viszont tart egész nap, úgyhogy a tartósságra is csillagos 5-öst érdemel.

Hát mit mondhatnék összegzésként?! Rosszat nem tudok, úgyhogy csak annyit mondhatok, hogy szuper paletta, szuper áron, én csak ajánlani tudom ezzel az ár-érték aránnyal.Erősen gondolkodom további 12-es Sleek paletták beszerzésén is... ;)!

You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Nekem a Bad Girl, a Sunset és az Au Natural van meg. Az első kettőt nagyon szeretem, utóbbival viszont nem vagyok teljesen megelégedv :(
    Lehet, hogy ezt is meg fogom 1x venni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ezen kívül csak a 12-es primer paletta van meg, de vennék még, csak nem tudok dönteni, hogy melyiket :D! Bár a Sunsettel nagyon szemezek... :D

      Törlés
  2. nekem a bad girl és a storm, a stormot sokat használom, a bad girl-t (főleg alkalom híján) ritkán, meg azzal nagyon nehezen tudok bánni, olyan erősek a színek :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most nézem, hogy a Storm-ban milyen szép natúr színek vannak, az biztos, hogy jól kihasználható :). A Bad girlben is tényleg nagyon szép színek vannak, bár az valóban inkább főleg alkalmi sminkek készítéséhez lehet jó.

      Törlés
  3. Én elsőnek az Oh so specialt rendeltem meg. nekem nagyon bejön. De tervben van, hogy a többit is megveszem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Akkor nem csak nálam örvendek ekkora népszerűségnek a Sleek paletták :)

      Törlés
  4. Most érkezett meg a a Storm palettám. Nagyon szépek a színei és tényleg minden színét lehet használni. Köszi a tippet!:)

    VálaszTörlés
  5. Nekem az Oh So Special és AU Naturel az etalon. Nagyon szeretem őket, mert szinte nem kell mást használnom és utazáskor is csak ezeket viszem. Se arcpír, se bronzosító, se kontúrozót nem kell vinnem magammal, mert ezekkel ezt is megoldom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most megnéztem őket, tényleg nagyon univerzális, és jól hasznosítható színek vannak benne :).

      Törlés
  6. Én most jutottal el oda,hogy megrendelem :D kicsit pár év csúszással :) de most kezdem el belevetni magam a sminkelgetésbe :) remélem nekem is beválik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csodás ez a paletta, jó is, hogy eszembe juttattad, mert mostanában hanyagoltam :(...

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe