Catrice őszi újdonságok - teszt


Itt van az ősz, itt van újra, úgyhogy itt van a várva várt Catrice szortimentfrissítés is, aminek én személy szerint nagyon örülök, mert több, ígéretesnek tűnő terméket is kiszemeltem magamnak. Első körben három, pontosabban három plusz egy termékre csaptam le, a plusz egyet itt most nem fogjátok látni, mert azt máshol, másmilyen formában tervezem bemutatni. De addig is nézzük a Velvet Matt szemhéjpúdert, a Beautifying Lip Smoother szájfényt és a Luxury Lacquers lakkok egyik új árnyalatát.



Catrice Velvet Matt szemhéjpúder - 060 Moss Wanted Colour
Az új, hat árnyalatban kapható, matt finisű szemhéjpúderek közül ez a zöldes-szürke árnyalat fogott meg leginkább, valahogy az őszi színvilágomhoz ez áll a legközelebb, meg szerintem ez a szín jól passzol a barna szememhez is. 
Ahogyan azt a neve is jelzi: valóban nagyon bársonyos, már-már krémes a textúrája, viszont sajnos porol is, cserébe viszont kárpótol a pigmentáltsága, az nagyon rendben van. Szépen el lehet satírozni, és szemhéjalappal abszolút tartós is, őszintén szólva én anélkül nem próbáltam, merthogy én anélkül nem kenek fel szemfestéket.
Viszont ahogyan az a lenti színmintán is látszódik, azért a finise nem teljesen matt, én inkább enyhe szatén finisnek nem mondanám, de azt nem tudom, hogy ez a többi árnyalatra is igaz-e. 
Kapható hat árnyalatban 1249 Ft-ért.


Catrice Beautifying Lip Smoother - 030 Cake Pop
Erre a szájfényre azért voltam nagyon ráfeszülve, merthogy a Clarinsnek van egy ehhez nagyon hasonló terméke, amit én nagyon szeretek, mégpedig az Instant Light Natural Lip Perfector, amiről már ITT is írtam, viszont az kb. háromszor ennyibe kerül, mint a Catrice verziója. Alig vártam már, hogy kipróbálhassam, tudja-e ugyanazt, mint drágábbik társa.
Azt kell hogy mondjam, gyakorlatilag a Clarins ajakápoló tökéletes mása: ugyanaz a kiszerelés, ugyanaz az applikátor, ugyanaz a textúra, ugyanaz az illat, viszont ez csak 1099 Ft-ba kerül, és ez azért nem mindegy. Őszinte leszek, én ezt a fajta applikátort annyira nem szeretem, viszont a terméket annál inkább, úgyhogy elnézem neki. 
Simán rá merem kenni szárazabb ajkakra is, mivel ténylegesen van hidratáló hatása, ráadásul optikailag kisimítja az apró ráncokat, és teltebbnek, dúsabbnak hatnak tőle az ajkak. Ezen kívül kellemes fényt és színt is ad, olyan igazi természetes ajakszín, csak szebb, az illata meg nyami :). Nem ragad, inkább tényleg kicsit olyan "balzsamszerű", nagyon kellemes érzés az ajkakon. Viszont nem túlzottan tartós, mármint a csillogást illeti, az azért viszonylag hamar lekopik, de az ápoló hatást hosszabb távon is érezni.
Kapható három árnyalatban 1099 Ft-ért.

Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance - 05 Plum Fiction
Természetesen nem hagyhattam ki az új Luxury Lacquers glitteres lakkokat sem, ez a csodásan csillogó lila landolt a kosaramban. Amikor tettem ki róla képet a facebookra, többen is írták, hogy nem igazán volt tartós, és kicsit félve kentem fel. Pedig nem kellett volna: kentem alá egy réteget a képen látható pink Rimmel Rita Ora lakkból (323 Don't be shy) és utána két rétegben vittem fel a Plum Fictiont, és bár fedőlakkot nem tettem rá, de így is simán kibírt öt napot, és lehet többet is bírt volna, de lemostam. Ja és gyorsan szárad, ez sem utolsó szempont.
Kapható nyolc árnyalatban 1099 Ft-ért.

Az első körös beszerzéseimmel nagyon elégedett vagyok, de ahogyan írtam fentebb is, nem csak ezeket vettem, hanem az új Nude Illusion alapozót is, azt viszont egy videóban tervezem bemutatni. Ezen kívül szemezek még a Color Correcting púderrel, valamint az új korrektorok is felkeltették az érdeklődésemet.



Ti vettetek már valamit új Catrice termékek közül?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

18 megjegyzés

  1. A szájfény egyre jobban tetszik, de annyi szájfényem és a rúzsom van, hogy egyességet kötöttem magammal és legalább két terméket el kell használnom, hogy ezt megvehessem. :D
    A lakkra első látásra rákattantam, de annyi rosszat olvastam róla, hogy még nem mertem megvenni. Pedig nekem is pont ez tetszett meg és az arany színű.
    A matt szemhéjpúderek közül a bordó tetszik, olyanom még nincs mattban. A szempilla hosszabbítót néztem még ki és a dupla végű ecsetet. Na meg annak kb. a felét ami hozzánk még nem jött be. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Micsoda önuralom :D! Remélem hamar a végére érsz két terméknek és akkor jöhet ez :).
      Érdekes ez a lakk, mert én is inkább rosszakat olvastam róla, és csodálkoztam is rendesen, hogy nekem nem jött le két nap után, magam sem értem...

      Törlés
  2. Csodaszép a lakk színe, nekem bronzos színben tetszik leginkább ez a lakk. A Beautifying ugyanebben a színben van meg nekem is :)

    VálaszTörlés
  3. Én még egyiket se próbáltam, de felkeltették az érdeklődésemet. Főleg a szájfény, ha ilyen jól hidratál, meg jó az állaga akkor mindenképpen meglesem majd a Müllerben. :)
    A lakkokat múltkorába láttam a Müllerben, csak eszembe nem volt már, hogy ez az új szortiment része és utána jutott eszebe, hogy ezek újak. Mindenképppen beszerzek belőlük egyet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vicces, mert én is majdnem elmentem a lakkok mellett, amikor is leesett, hogy ja ezek az újak, mert ezeknek ilyen kocka üvege van :D!

      Törlés
  4. Nekem a lakk lepattogott 1 nap után, de a szájfénnyel jó barátok lettünk, bár elsőre szkeptikus voltam vele. Hát nem kellett volna. Szuper kis termék. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is bevált a szájfény :)! A lakkot meg magam sem értem, hogy a francban maradt fent nekem ennyi ideig...

      Törlés
  5. Még nem vettem meg egyiket sem, de már kinéztem magamnak a a szemhéjpúderek közül a rózsaszínt, mert rájöttem, hogy egyetlen rózsaszín szemhéjpúderem van csak jelenleg, ezt pedig orvosolni szeretném :D

    Nocy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes, arról pont most láttam egy blogbejegyzést és szép ki darab :)!

      Törlés
  6. Bele szerettem abba a lakkba*-* csodálatos !!

    VálaszTörlés
  7. Én úgy emlékszem, hogy ezek a lakkok drágábbak, mint a simán. Talán 1099, de nem biztos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Simán lehet, az a baj, hogy nem emlékeztem az árra, a honlapon, meg nem volt fent, de inkább átjavítom :).

      Törlés
  8. Ajjajj, nagyon nem lesz ez így jó, olyan jókat írtál a szemhéjpúderről és a szájfényről h muszáj lesz megnéznek őket... :$ :D
    Már több swatchot láttam a szemhéjpúderekről és nagyon szép a színük :)
    Az alapozóra pedig külön kíváncsi lennék, várom róla a videót :)
    A sötétkéket szívesen megnézném h hogyan áll Neked :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én nem foglak lebeszélni a szemhéjpúderekről, tényleg nagyon jól :)!

      Törlés
  9. Ezek közül a szájfényre vagyok nagyon kíváncsi! :)
    Moon Angelhez hasonlóan azonban nem kis mennyiséget felhalmoztam én is szájfényből, így csak egy alapos szortírozás után engedélyeztem magamnak egy újabb beszerzését. Azonban olyan sok pozitívumot hallok róla, hogy nemsokára mindenképp megvásárolom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó hogy mondod a szortírozást, na az nekem sem ártana már, mert szerintem van már 1-2, aminek igencsak kukában lenne a helye...

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe