Hat bikini 6000 Ft-ért????

Bizony-bizony, nem lehetetlen, sőt nekem sikerült egy kis trükközéssel:)! (Na jó, nem kereken 6000 Ft volt, hanem valamivel- kb.párszár forinttal több, de azért ez még így is elég jó ár:)!)
A minap szokásos nagybevásárlásunkon jártunk a Tescoban, és gondoltam nézek magamnak bikinit, mivel amit eddig hordtam kissé már elnyűtt...
Egy korábbi posztban már írtam arról is, hogy mennyire csini fürdőrucikat dobott polcra az F&F, és most végre a saját szememmel is meggyőződhettem erről. Mivel az amúgy sem túl drága fürdőruháik egy része  éppen akciós volt (1000 Ft körül), így nem hagyhattam ki ezt a remek lehetőséget.
Nézzük miket is vettem :)!


Összesen 5 különálló darabot vettem- bikini alsó- és felsőrészeket. Szerencsére a Tescoban nincsenek előre összepárosítva a bikinik, így nem merülhet fel az a probléma, hogy pl. az alsó jó, de a felső nem, vagy éppen fordítva, és így szabadon lehet variálni a színekkel és mintákkal is.
Én nagyon szeretem a színes bikiniket, és mivel eddig a rózsaszínes árnyalatokat favorizáltam, éppen ideje volt a váltásnak- most olyan zöldes-kékes-türkizes darabokat választottam, amelyek színben passzolnak egymáshoz.
Lássuk egyenként is a darabokat!

Sajnos a képen nem látszódik annyira szépen a színe, de ez egy égszínkék, rojtos "csík"bikinifelső merevítővel és levehető pánttal, hátul kapoccsal záródik. Ennek az eredeti alsórésze egyáltalán nem tetszett a fazonja, mert olyan igazi "gigabugyi" volt.

Türkiz-zöldes színű, kötős, háromszög alakú bikinfielső, elöl két gyönggyel, és kivehető szivacsos betéttel.


Csíkos, elöl húzott, "csík" bikinifelső merevítővel és levehető pánttal, hátul kapoccsal záródik.

És az előző bikinifelső párja ez a csíkos bikinibugyi. Oldalt a kötők csak díszek, tehát nem azzal kell megkötni a bugyit.

És végül egy sötétebb kék bikinialsó, amin a kötők szintén csak díszek. Igazából legelőször ebbe a színbe szerettem bele, de sajnos az ehhez tartozó egyszínű bikinifelső pont nem volt az én méretemben :(, de azért megnézem még, ha legközelebb Tesco környékén járok, hátha :)!

No és akkor most hogy láttuk külön- külön az egyes darabokat, nézzük milyen variációkat lehet kihozni belőlük.





Azért azt gondolom, hogy ez igencsak jó vásár volt, hiszen a legtöbb fürdőruha boltban sok esetben jó ha
6-7000 Ft-ért egy bikinit vehet az ember, ráadásul jónéhány helyen előre összepárosítják az alsót és a felsőt, ami méret szempontjából nem biztos, hogy mindenkinek kedvező...
Én viszont tulajdonképpen összesen hat bikinit vettem, amiket hangulatom szerint variálhatok :)!

Ti beszereztétek már az idei fürdőruhátokat?




You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. csinos. nekem a csíkos tetszik a legjobban. én tavaly akciósan vetem egy egyrészest, aminek olyan trükkös szabása van, kb 3500 Ft-ért, ami máshol messze 8-10 ezer. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Voltak most is nagyon jó egyrészesek, legalább még ugyanennyi fürdőruhát el tudtam volna hozni :D!

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Igen, nagyon csini, felvéve még jobban mutat ez a csíkos minta, mint így kiterítve :)!

      Törlés
  3. egyik nap én is pont néztem, hogy milyen jó fürdőruhák vannak, milyen olcsón. egyet fel is próbáltam, de nekem sajnos nagyon előnytelen volt a fölsője és mivel siettem, nem is próbáltam többet. de valamelyik nap tuti visszanézek, mert tetszenek, amiket vettél:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sokat próbálgattam/variáltam mire megtaláltam a megfelelő fazont és méretet, de megéri rászánni az időt :)!

      Törlés
  4. Nagyon szépen köszönöm :)! Még ma igyekszem reagálni is rá :)!

    VálaszTörlés
  5. Pöttyöset ér venni? Láttam egy katalógusban 3 Euróért :DDD
    (más kérdés, hogy van már 2 pöttyös)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem simán, nekem az előzőm volt "pöttyös", vagyis nem pöttyös, hanem ilyen nagyobb színes körök voltak rajta, úgyhogy most másmilyet akartam :).
      De láttam még absztrakt mintásakat is, amik nagyon tetszettek :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe