Glamour-napi kívánságlista

Gondolkodtam, hogy legyen-e ilyen bejegyzés, vagy nem, de aztán annyian kérdeztétek, hogy megyek-e Glamour-napozni, meg, hogy mit tervezek venni, hogy gondoltam akkor csak írok róla egy bejegyzést. Igazából úgy láttam, hogy nagyon hasonló kuponok lesznek, mint az előző Glamour-napokon, úgyhogy érdemes elolvasni a tavaly októberi és áprilisi shoppintippes bejegyzésemet is (ITT és ITT), mivel találtok benne pár jó ötletet.
Az biztos, hogy nálam több felvonásban zajlik majd nálam, már csak azért is, mert Lili nyilvánvalóan és abszolút érthető módon nem tolerálna egy több órás maratoni shoppingtúrát. Nem akarok amúgy felesleges dolgokat venni, csak olyasmiket, amikre szükség van, vagy elfogyott, vagy mindenképpen szeretném kipróbálni. Viszont mivel áprilisban lesz a születésnapom, szeretném meglepni magam valamivel. :)
De akkor nézzük is, hogy mik szerepelnek az én Glamour-napos kívánságlistámon.
Nivea Q10 női termékek - dm 25%
Mivel a dm-ekben már szerdán lehet kuponozni, így oda biztosan be fogok szaladni. Szeretnék venni többek között egy Nivea Q10 Plusz Zuhanyzás közbeni feszesítő testápolót. Nagyon szeretem a márka zuhanyzás közbeni testápolóit és most láttam, hogy már van ez a feszítő verzió is. Ez azért nagy öröm számomra, mert nagyon "rossz" vagyok a feszesítő krémek használatában (is), ez meg annyira egyszerűnek tűnik, remélem hatásos is lesz, mert most 25% kedvezménnyel szerezhetem be.
Himalaya Herbals - dm 25%
És ha már dm, akkor mindenképpen veszek a kedvenc fogkrémemből, ami nem más, mint a Himalaya Herbals Sparkly White.
Palmolive - dm 25%
Az egyik antikedvences videómban beszéltem arról, hogy nem igazán jött be a Balea konyhai folyékony szappanja és ott ajánlotta valaki a Palmolive citromos-olivás konyhai kézmosóját, amit mindenképpen ki szeretnék próbálni.

Garnier Micellás víz - Rossmann 40%
Mindenképpen megpróbálok majd útba ejteni egy Rossmannt, hiszen a kedvenc micellás vizemre 40% kedvezmény lesz és ezt ugye össze lehet vonni a 10%-os Rossmann kuponnal, amit postán szoktunk kapni. Illetve ha már ott vagyok, akkor veszek egy Garnier Essentials Sensitive Nyugtató tonikot, bár úgy láttam, erre nincsen külön Glamour-kupon, de mindkettő nagy kedvencem és épp elfogytak.
Babé 20%
Sok jót hallottam már a Babé babaápoló termékekről, viszont eléggé borsos áruk van, így most a Glamour-napok jó alkalom arra, hogy akciósan vásároljak a márkától. Mivel itt a jó idő, így gondolom kell a fényvédelemre Lili esetében is és a Babé gyerekeknek való 50+ faktoros fényvédőjét szemeltem ki erre a célra. IDE kattintva meg tudjátok nézni, hogy mely patikákban válthatjátok be a Babé kupont, szerencsére itt tőlünk nem messze a MOM Parkban lévő Evital gyógyszertárban is érvényes, úgyhogy oda biztosan beugrok csütörtökön.
Tesco F&F 20%, F&F Home 20%, Tesco 2000Ft kedvezmény 20.000Ft-os vásárlás felett
Valószínűleg pénteken kimegyünk Lilivel a budaörsi Tescoba, ahol főként ruhákat szeretnék vásárolni és főleg Lilinek, mivel szüksége van néhány új bodyra és rugdalózóra - a Tescoban ezekből nagyon jó áron vannak hármas, illetve ötös csomagok. Ezen kívül kéne neki néhány tavaszi naci és felső is, szóval bőven lesz mire felhasználnom a kupont.
Magamnak igazából nem igazán akarok ruhát vásárolni, hiszen szeretnék leadni néhány kilót, viszont nagyon szeretem az F&F Active sportcuccokat, úgyhogy szerintem venni fogok  egy-két edzőruhát.
Ha már ott vagyok, akkor mindenképpen szétnézek az F&F Home részlegen is, mivel mindig szuper cuccokat lehet találni remek áron. Most éppen szükségem lenne új tányéralátétekre, de ha találok egy cuki bögrét, akkor arra sem mondok nem nemet. :)
Reserved 20%
Szombatra is vannak terveim, az is lehet, hogy itt majd igénybe veszem a férjem segítségét, hogy nyugodtan tudjak vásárolni pár órát Lili nélkül. A Reservedben láttam pár szuper edzőcuccot, leginkább a képen látható dupla rövidnaci és trikó tetszik.
Crocs 20%
Biztosan lesz egy netes vásárlásom is, mégpedig a tranzitshop.hu weboldalon, ugyanis már régóta kinéztem magamnak ezt a teljesen egyszerű, fekete Crocs szandit, de eddig valamiért mindig lebeszéltem magam róla, aztán amikor megláttam valakin, mindig azt mondta, hogy "na jó, kell". Lehet, hogy nem túl fancy darab, de az tuti, hogy kényelmes, praktikus és szerintem rengeteg mindenhez megy, úgyhogy eldöntöttem, hogy most meg is fogom rendelni.

Egyébként valószínűleg be fogok nézni a C&A-ba és a H&M-be is babaholmikért, hiszen mindkét márkához van 20%-os kupon, illetve ha esetleg nem találok megfelelő edzőcuccot az F&F-ben, Reservedben, akkor még a Hervist is útba ejtem, ahol szintén 20% kedvezménnyel lehet vásárolni egy kiválasztott terméket.

És végül egy kis luxus ;)
A fentieken kívül szeretnék még venni egy-két drágább kozmetikumot is meglepiként magamtól magamnak a szülinapomra. Leginkább egy jó szemkrém kellene, illetve valamilyen szuper sminktermék. Hogy pontosan mik is lesznek ezek, még nem igazán tudom, egyelőre bújom a Krémmániát, hogy mire lenne érdemes beruházni, de hajlok az Estée Lauder Advanced Night Repair szemkrém irányába, illetve valamilyen Bobbi Brown smink felé, de még nem döntöttem el, úgyhogy az alábbi kuponokat biztosan magamnál tartom: Douglas 20%, Clinique 20%, Estée Lauder 20%, Artdeco 20%



Ti mentek Glamour-napozni?
Ha igen, mi az, amit mindenképpen
szeretnétek beszerezni?


Szandra










You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Én sokáig gondolkodtam, hogy menjek-e vagy ne menjek (pont akkor van a szülinapom, ami egy jó indok :D ), de végül most kihagyom. Szeretnék kicsit nyárra/őszre spórolni, illetve annyira nincs is szükségem semmire, ami meg így random kell, azt úgyis megveszem (akció ide, oda)...
    Az meg már csak hab a tortán, hogy nem kell a tömegben lenni, a hosszú sorokban álldogálni és hasonlóak; azonban már az előző Glamour-napokon is tapasztaltam a készlethiányt, vagy az olyan akciókat, amik még a kuponnal is drágák voltak - mert mondjuk előtte felvitték a dolog árát...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen sajnos mindig vannak furcsaságok.,, Én amúgy örülök, hogy most sikerült egy magamhoz képest ésszerű listát összeállítanom és eddig nem is csábultam el semmire... na jó Lilinek elég sok ruhát vettem, de az meg muszáj volt, mert nem nagyon vannak tavaszi ruhái.

      Törlés
  2. Nagyon jól összeszedted, külön tetszik, hogy még napokra is lebontottad, hogy mikor merre mész. :)
    Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy otthon hagyod Lilit - inkább, mint vonszold végig szegényt a zsúfolt boltokon. Tudom, hogy néha nincs más megoldás, de annyira tudom sajnálni szegény kicsiket akiket a szülei végighurcolnak a plázán hétvégén, mert csak akkor érnek rá...

    Visszatérve az eredeti témához, nekem idén kimarad a Glamour-napok, mert a jogosítványszerzés sok pénzbe kerül ;) de nem bánom. Most más a prioritás.

    VálaszTörlés
  3. A Garnier Micellás vízből próbáld ki a pirosat, nekem sokkal jobban bejött mint a rózsaszín. :)

    Farmert szeretnék venni, 1-2 pólót és fehérneműt. Azt mindig kuponnal veszek. :D A leárazásokra sosem maradnak igazán szépek, vagy a méretemből.

    Kozmetikumok közül egy Pupa púdert szeretnék, L'Oréal tust és azt hiszem egy Max Factor spirált. Meg lehet, hogy még 1-2 Maybelline és Rimmel apróság is becsúszik majd. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A piros micellás víz az milyen? Mármint milyen bőrre való?
      Amúgy jól hangzik amiket írtál, tutira jó shoppingkörút lesz. :)

      Törlés
  4. Most csak az elfogyott sminkeket és kozmetikumokat pótlom, a ruhákhoz nincs türelmem :D Amire szükségem lenne (farmer) csak a teljes zen állapotában vagyok képes vásárolni és a Glamour-napok igen távol állnak ettől :D Szóval spirál, szemhéjtus, púder szemöldökceruza biztosan jön, szeretnék új rúzst meg pár lakkot is, és igazából ennyi... Másra nincs szükségem, feleslegesen nem költenék inkább, a tömeget a boltokban-próbafülkéknél meg nem bírom, inkább kivárom a leárazásokat vagy megveszem teljes áron, amit szeretnék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áááár ruhákat én sem, kizárt, csak ezt a néhány edzőcuccot, és tök büszke vagyok magamra, mert sem az F&F-ben, sem a H&M-ben nem is csábultam el. :) De amúgy én sem bírom a tömeget a próbafülkéknél...

      Törlés
  5. Ha Glamour napok, akkor H&M :D kb ez az egyetlen ruhabolt, ahova van kupon és szoktam benne vásárolni. Húgommal nálunk az a taktika, hogy pár nappal vagy egy héttel előtte lecsekkoljuk a kínálatot, letudjuk a próbálást, így az egy órás próbafülkesort megússzuk, csak az egy órás kasszasor marad, és így nem olyan idegörlő.
    Idén viszont erre nem jutott egyinkőnknek se ideje, és magára a Glamour napokra se fog nagyon. Szerintem nálam csak drogériás kör lesz (DM, Rossmann, Müller) meg lecsekkolok egy táskát a reservedben amit kinéztem neten, de ennyi.
    Sajnálom nagyon, hogy most ez lényegében kimarad, de nyakamon a szakdoga leadás :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ez jó taktika, hogy előre megnézed, felpróbálod, hogy miből mekkora kell és akkor nem kell aznap a próbafülkénél tolongani. :)
      Hú akkor viszont hajrá a szakdogához. :)

      Törlés
  6. Éppen most értem haza a DM-ből, szerencsére (viszonylag) kevesen voltak (Pécs), úgyhogy aki el akarja kerülni azt az ember áradatot, ami ezeken a kuponos napokon megszállja az üzleteket, időzítse a vásárlást mára ;)
    A mai szerzemények: Palmolive Aroma Sensations So Relaxed tusfürdő, amiből most használtam el egy 250 ml-s kiszerelésűt, de annyira belebolondultam az illatába, hogy muszáj volt most rögtön beszereznem egy 500 ml-set is.
    Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous tusfürdő, nyárra szerintem jó választás lesz, a flakonból szimatolva kellemes, gyümölcsösen édes illata van. Remélem, hogy beválik.
    Illetve (sokadszorra) újravettem két régi, jólbevált hajápolásbeli harcostársamat a L'Oréal Elseve Total Repair regeneráló sampont és a Gliss Kur Ultimate Oil Elixir hajbalzsamot.
    A továbbiakban elsősorban ruházkodni tervezek, szeretnék egy lengébb bőr- vagy farmerdzsekit, illetve az Orsay kirakatában láttam néhány csinos kis nyári ruhát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű ez jól hangzik, remélem sikerül megvenned, amit szeretnél. :)

      Törlés
  7. A Nivea bőrfeszesítő testápolóját mindenképp próbáld ki! Szuperül beválik ( a narancsbőrt is segít csökkenteni). :)

    Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan??? Basszus tudtam, hogy kettőt, vagy a nagyobbat kellett volna vennem belőle, de nem mertem, mert mondom mi van, ha nem jó. Na mindegy, remélem nekem is beválik. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe