PIXIBOX x L'OCCITANE különkiadás

Őszintén szólva nem próbáltam még túl sok terméket a L'OCCITANE-tól, de amiket igen, azokat mind egytől egyig imádtam: a cseresznyevirágos parfüm és tusfürdő, amit még a férjemtől kaptam egyik születésnapomra; a mandulás bőrradír, ami az egyik legtökéletesebb testradír a világon; a mandulás tusfürdő olaj és természetesen a kézkrémek - min-mind szuper termékek. Éppen ezért nagyon izgatott lettem, amikor értesültem róla, hogy a PIXIBOX különleges kiadással készül a L'OCCITANE 40. születésnapja alkalmából, mivel ez jó apropónak gondoltam, hogy még több terméket megismerhessek a márkától. És az izgalmam csak fokozódott, amikor megérkezett a csodaszép doboz.
De álljunk is meg egy szóra a doboznál, ami szerintem gyönyörűre sikeredett. A Beáta Sapi Illustrations egy igazán finom, nőies, letisztult, egyben tavaszias hangulatú designt álmodott meg és varázsolt a dobozra, csodálatos!
A dobozban hét termék lapult: kettő kereskedelmi forgalomban is kapható utazó méretű termék, illetve öt deluxe mini. Jó kis válogatás lett, hiszen találunk benne test-, haj-, arc-, ajak és kézápoló terméket is, vagyis aki kevésbé ismeri a márka termékeit, mint mondjuk én, az jó kis ízelítőt kaphat a kínálatból. A dobozok ezúttal egységesek voltak, vagyis ugyanazokat a termékeket kaptak mindenki.
Ezen kívül kaptunk még egy 9000Ft-os vásárlás felett beváltható 3000Ft-os kupont is, illetve a szokásos Piximagazint, amit ezúttal kizárólag a L'OCCITANE-nak szenteltek, így sok-sok hasznos infót olvashatunk benne a márkáról és a termékekről.
Nézzük először a haj- és testápoló termékeket: volt a dobozban egy utazó méretű Mandula tusfürdőolaj, ami már nem ismeretlen számomra. A márka egyik legismertebb és népszerű terméke isteni mandulaillattal hódít, és hihetetlenül puhává varázsolja a bőrt, én testápolót sem használok utána. Bár olaj, de felkenve vízzel érintkezve krémes lesz, így kevés is elég belőle és sokáig elég.
A Verbena levélszappan nem egy szimpla szappan, hiszen összetört verbenalevelek vannak benne, amelyek gyengéden radírozzák a bőrt. Nagyon tetszik, hogy levélformájú és nem csak azért, mert jópofa, hanem mert így remekül belepasszol a tenyerembe, kényelmes használni. Mindemellett nagyon kellemes, frissítő, citrusos-verbena illata van, ami abszolút uniszex illat, így akár férfiak is használhatják.
Az Aromakológia helyreállító sampont és kondícionálót még nem tudtam kipróbálni - egészen pontosan meg akartam, mert szeretném meghagyni őket utazásra, mivel pont tökéletes a méretük. :) Ezek a termékek a bennük található öt esszenciális olajnak, a növényi eredetű aminosavnak és B5 vitaminnak köszönhetően helyreállítják, megerősítik és védelmezik a száraz károsodott hajat, ami mindenképpen ígéretesen hangzik. Zöld növény illata van, de kellemes, nem bántó, vagy furcsa.
A Pivoine Sublime bőrtökéletesítő arckrém kellemes virágillata szinte azonnal elvarázsolt. De az még inkább lenyűgözött, hogy ahhoz képest, hogy egy eléggé gazdag krém, nagyon hamar beszívódik, így kiváló sminkalap. Nyilván ennyi használat után még nem tudok beszámolni a hosszú távú hatásairól, de az biztos, hogy a használata után reggelre a bőröm nagyon puha lesz, olyan mintha feltöltené, kevésbé tűnök "gyűröttnek". Egyébként többek között azt ígéri, hogy megszépíti és ragyogóvá teszi a bőrt, javítja annak textúráját, összehúzza a pórusokat, valamint csökkenti a finom ráncokat és bőrhibákat.
A Shea vajas ultra rich ajakbalzsam kicsit meglepett, mivel ránézésre azt gondoltam, hogy ez egy teljes méretű termék, aztán amikor kitekertem, leesett, hogy ez bizony minike - mondjuk ha előbb megnéztem volna a papíron a leírást, akkor nem ér ilyen meglepetés. :D Ez egy picit keményebb textúrájú ajakápoló, nagyon gazdag és "sűrű", amire nekem nagyon is szükségem van, mivel évszaktól függetlenül szinte mindig szárazak az ajkaim, néha cserepesek is, de ez az ajakápoló nagyon jól hidratálja, táplálja és puhává varázsolja őket.
A Shea vajas kézkrémet szerintem nem kell nagyon bemutatnom és ha jól rémlik, találkozhattunk már az egyik Pixiboxban pont egy ilyen krémecskével. A L'OCCITANE kézkrémek nagyon népszerűek, ami nem véletlen, hiszen szuperül ápolják és hidratálják még a legszárazabb kezeket is és rengeteg verzió közül választhatnak. Az tuti, hogy ez az extracuki minitubus megy a táskámba. ;)
Nekem nagyon tetszett ez a doboz, olyannyira, hogy kedvet is kaptam néhány L'OCCITANE termék beszerzéséhez: most így első körben a shea vajas ajakbalzsam, a mandulás tusfürdőolaj és egy (vagy több) kézkrém érdekelne - ha már kaptunk egy kupont, akkor ki kell használni, nem?! ;)

Ha esetleg lemaradtatok erről a különleges kiadásról, akkor sincs veszve semmi, ugyanis a L'OCCITANE üzletekben és webshopban (ITT) 4900 Ft-os áron, limitált számban megvásárolhatjátok ennek a doboznak a kisebbik verzióját, ami ugyanezeket a termékeket tartalmazza, kivéve a Pivoine Sublime arckrémet.



Ti szeretitek a L'OCCITANE termékeket?


Szandra





*A bejegyzésben bemutatott Pixibox sajtópéldány, amit tesztelésre kaptam.







You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe