Készülődjünk együtt a Maybelline újdonságaival + első benyomások


Ha már úgyis hamarosan itt a szülinapom, akkor gondoltam, hogy én is készülök Nektek egy kis meglepetéssel, ugyanis ezen a héten kivételesen ma is hoztam Nektek egy videót. Ugyanis annyira fellelkesültetek az egyik Facebookos/Instagramos kiírásom kapcsán, miszerint tervezek sminkvideókat kifejezetten egy-egy márkára, illetve azok újdonságaira koncentrálva, hogy gyorsan meg is csináltam. Mivel úgy láttam, hogy első körben a legtöbben a Maybelline-re szavaztatok, így ma egy ilyen készülődős sminkvideóban bemutatom Nektek a márka újdonságait és az első benyomásaimat is megosztom Veletek ezekkel kapcsolatban. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Gyönyörű smink lett, nagyon jól állnak neked ezek a színek. :) Én egyébként imádom a sminkvideóidat, Tőled próbálok tanulni, szóval szerintem jöhet még nyugodtan ilyen típusú videó, az Essence termékekre leszek még kíváncsi :)

    Réka

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe