Milani újdonságok

Az elmúlt időszakban sok-sok szuper újdonság érkezik/érkezett mind a drogériák polcaira, mind a különböző webshopokba, én meg persze jól el vagyok maradva mindennel, hiszen mindent alaposan tesztelni szerettem volna, mielőtt bármiről is írok Nektek.
Amikor a külföldi videósoknál találkoztam a Milani újdonságaival, nem is reménykedtem benne, hogy ennyire hamar eljutnak a magyar Milani webshopba (ITT), de pár hete izgatottan vettem kézhez a csomagomat és estem neki az új sminkeknek, úgyhogy ma megosztom Veletek a tapasztalataimat ezekkel az újdonságokkal kapcsolatban.

Milani Moisture Lock Oil Infused ajakápoló
Ezt az olajos ajakápolót nagyon vártam, mégpedig azért, mert a Clarins-nek van egy hasonló terméke, amiről ITT írtam Nektek és arra gondoltam, hogy hátha ez annak egy olcsóbb, de hasonlóan jó megfelelője lehet és szerencsére nem is nagyon tévedtem.
Én a 03 Rejuvenating Peach Mango verziót választottam, ennek megfelelően az íze/illata is barackos, a mangót nem igazán éreztem. Az applikátora - hasonlóan a Clarins-éhez - bumszli és már-már zavarba ejtően nagy, de engem nem zavar, hiszen ennél az ajakkencénél nem kell figyelni a precíz felvitelre.
Az ajkakra felkenve valóban olajos érzetű, de picit talán kevésbé sűrű és ragacsos, mint a Clarins ajakolaj, amit én egyáltalán nem bánok. Éppen csak nagyon enyhén színezi meg az ajkakat, inkább fényt ad, illetve táplál és hidratál is, de én úgy érzékeltem, hogy a nagyon száraz ajkakkal már nem igazán tud mit kezdeni, arra azért komolyabb ápolás kell.
Ez amolyan édes kis "semmiség", de nagyon szeretem. :)
Kapható nyolc árnyalatban/ízben 2890Ft-ért ITT.

Milani Prep+Set+Go transzparens púder
Egy jó fixáló púder mindig kell, pláne most, hogy jönnek a melegebb idők, amikor is hajlamosabb lefolyni a smink, ha nincsen megfelelően fixálva (persze van az a hőmérséklet, amikor már kb. tökmindegy, mivel fixálja a sminket az ember...:) . Kicsit mindig bajban vagyok, amikor neten akarok venni púdert, alapozót, hiszen nem egyszerű eltalálni a megfelelő árnyalatot, de gondoltam ezzel a transzparens púderrel nem lőhetek mellé.
A Milani webshop leírása szerint ez a púder primerként is funkcionál, tehát sminkelés előtt is fel lehet vinni a bőrre, de őszinte leszek, ebben a formában nem mertem kísérletezni vele, mivel vannak száraz részek a bőrömön és valahogy olyan "idegen" számomra, hogy a sminkelés előtt púderezzek. Úgyhogy "hagyományosan" használtam és a szem alatti korrektort fixáltam vele, valamint a T-vonalamra is tettem belőle.
Senkit ne ijesszen meg, hogy ránézésre ez egy fehér púder, mivel sminkeléskor egyáltalán nem az, tényleg transzparens, nem lesz tőle "szellemarcunk" - bár biztosan van az a mennyiség, amivel ilyen hatást érhetünk el, de ahhoz tényleg túlzásokba kell esni.
Szépen fixálja a szem alatti korrektort, mattítja a bőrt és helyén tartja a sminket, tényleg nem rossz púder, de valahogy hiányérzetem van vele kapcsolatban, de nem tudnám megfogalmazni, hogy mi is az... Szóval nem életem púdere, de semmi gond nincs vele, teljesen rendben van.
Kapható ITT 3590Ft-ért (jelenleg sajnos nincs belőle).

Milani Easybrow színezett szemöldökzselé  - 01 Soft brown
Ha szemöldöksminkről van szó, akkor az én kedvenceim egyértelműen a színezett szemöldökzselék, amik színt adnak, picit fel is töltök a ritkásabb részeket és fixálnak. Nagy kedvencem a L'oreal Brow Artist Plumper, így nagyon kíváncsi voltam, hogy a Milani hasonló terméke mit tud. 
A 01 Soft brown elvileg a legvilágosabb árnyalat, de szerintem szőke hajúaknak ez sötét lehet. Nekem viszont pont tökéletes, egy ici-picit vöröses beütésű amúgy, ami számomra külön öröm, hiszen most a hajam is ilyen árnyalatú.
A tubust kinyitva örömmel nyugtáztam, hogy a kefe pont megfelelő méretű, se nem túl nagy, se nem túl kicsi és nincsen fura, kezelhetetlen formája, szépen át lehet vele fésülni a szemöldököt. Viszont az is feltűnt, hogy ennek a keféjén nem igazán látom - vagy épp csak elvétve - azokat a bizonyos kis szálakat, amik arra hivatottak, hogy feltöltsék a szemöldököt, a L'oreal szemöldökzseléjének a keféjén ezeket egyértelműen lehet látni. És bizony nem is dúsít annyira, ami végülis nem gond, ha valakinek eleve dús szemöldöke van és nem az a fő célja egy ilyen termékkel, hogy teltebbé tegye a szemöldökét.
Tehát a dúsító hatása kevésbé számottevő, viszont színt ad a szemöldöknek és rögzíti is a szálakat, de nem keményíti meg őket. A L'oreallal épp az a gondom, hogy ha nem figyelek és esetleg többet viszek fel a kelleténél, akkor merev és kemény lesz tőle a szemöldököm és ezt érzem is.
Nem cifrázom, szeretem!
Kapható három árnyalatban 2590Ft-ért ITT.

Milani Everyday Eyes paletta - 02 Bare neccessities
A végére hagytam a legjobbat, az Everyday Eyes palettát, amiről már rengeteg jót hallottam és alig vártam, hogy kipróbálhassam.
A hat színösszeállítás közül biztosan mindenki megtalálja a leginkább kedvére valót, hiszen találunk természetesebb és színesebb összeállításokat is, de én biztosra mentem ezzel a natúr verzióval.
Nagy meglepetésemre a palettában nem egy kétvégű szivacsos applikátor van, hanem egy kétvégű ecset, aminek az egyik felén egy lapos szemhéjárnyaló, a másik felén pedig egy pufi satírozóecset van. Szerintem ez egy egészen jól használható ecset - legalábbis a kis szivacsos applikátorokhoz képest mindenképpen és szükség esetén akár ezzel is össze lehet dobni egy sminket, vagy kicsit felfrissíteni, megigazítani.
A palettában hat szemfesték található - vegyesen matt és fényes árnyalatok. A jobb alsó sarokban lévő matt sötétbarna színt "Liner"-ként aposztrofálják, de igazából ez is egy szemfesték, így ennek megfelelően is használható. Itt jegyezném meg, hogy számomra külön öröm, hogy fekete helyett ez a szép, matt sötétbarna szín került a palettába, ami ráadásul nagyon intenzíven pigmentált.
A másik nagy kedvencem a paletta jobb szélén található kiemelő szín: egy bársonyos textúrájú, intenzíven pigmentált pezsgőszín, ami tökéletes a belső szemzugba, szemöldökcsontra, de én akár az arcon is el tudom képzelni highlighterként, mert annyira gyönyörűséges.
Mellette találunk egy félmatt, enyhén szaténfényű, meleg középbarnát, amit remekül használhatunk satírozáshoz, mélyítéshez, illetve van még egy fényes arany és egy fényes bronzos árnyalat is.
A matt sötétbarna fölött van még egy fényes kiemelőszín, ami nekem egy kicsit gyenguszka, főleg a másik kiemelőszínhez viszonyítva. Nem rossz és nem használhatatlan, de nálam egyértelműen a másik viszi a prímet, úgyhogy én ezt simán kihagytam volna a palettából.
Amúgy tényleg nagyon jó a festékek minősége, bársonyosak és intenzíven pigmentáltak, bár egy ici-picit porolnak, de szépen satírozhatók, talán tényleg csak a jobb felső sarokban megbúvó világos színt tudnám felhozni negatívumként, de egyébként nagyon rendben van ez a paletta.
Kapható hat különböző színösszeállításban 3590Ft-ért IDE kattintva.


Ti használtok jelenleg Milani sminkterméket?


Szandra






*A bejegyzésben bemutatott sminkeket tesztelésre kaptam, de én választhattam ki, hogy miket szeretnék tesztelni.



You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. A szemöldök pomade, a szemhéjalap és a Luminoso nagy kedvenceim, ezeket szinte minden nap használom. :) A palettát én is kinéztem magamnak de egyelőre a Plum Basics a kedvencem, csodásak azok a lilák. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó is, hogy írtad a Luminosot, elő is túrom megint. ;) A szemhéjalap pedig szinte napi használatban van nálam. :)

      Törlés
  2. Nahát.. vártam a púderről a véleményed és végül ugyanazt írtad, amit én is gondolok! Én most ezt cipelős púdernek használom illetve olyan napokra, amikor csak pár órára megyek el otthonról és lusta vagyok nagy sminket készíteni és azt kell, hogy mondjam, ahogy megkopott a teteje, jobban porol és könnyű túl sokat felvinni belőle sajnos. Igaz, hogy leviszi a menetszél pár saroknyi sétával (:D), de hát kinek van kedve ezt lesni...
    Kár, hogy amikor az utolsó rendelésem elküldtem, nem vettem észre a szemöldökzselét, ez az árnyalat nekem is nagyon jól állna. Na meg a paletta is elég csábító, csodaszépek a swatchok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A paletta tényleg nagyon tuti és csodás színkombinációk vannak belőle. A púder viszont tényleg kicsit mehh... :/

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe