ELFOGYTAK - 2016 MÁRCIUS - ÁPRILIS

Őszintén szólva néha kicsit "nyűgnek" érzem, hogy gyűjtögetem az üres flakonokat az "elfogytak" videó miatt... Főleg ahogy telik a szatyor és egyre nagyobb helyet foglal. Úgyhogy mindig nagyon várom már, amikor összegyűlt annyi, hogy érdemes videót csinálni belőle, mert utána kifejezetten euforikus érzés kidobni a sok-sok üres flakont, tubust és tégelyt. De továbbra is gyűjteni fogom őket, mivel én nagyon szeretem az ilyen videókat, hiszen úgy lehet igazán véleményt mondani egy termékről, ha az ember elhasználta az egészet.
Úgyhogy ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen kozmetikumokat használtam el az elmúlt hetekben és mi a véleményem róluk, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon jó kis videó, nekem nagyon tetszett. A Bobbi Brown Smokey eyes-ra nekem is fájt anno a fogam, de "sajnos" a drogériában is találni hasonlóan jó spirálokat fele-harmada áron. ;)
    A NIVEA kakaós tusfürdőről nekem is hasonló a véleményem, ez a csúszós-síkos állag nekem abszolút nem jön be, de az utóbbi időben igazán jó tusfürdővel nem is találkoztam. Lehet, hogy teszek majd egy próbát a Dove-al, tőlük szerintem egy jó 5-10 éve nem használtam már tusfürdőt. :) Kíváncsi lettem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én totál rá vagyok kattanva a Dove tusfürdőkre!!! :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe