GLAMOUR-NAPOS SZERZEMÉNYEK

Az előző vlogomban ITT már kaphattatok egy pici ízelítőt a Glamour-napozásomból, de mivel sokan kértétek, így ma megosztom Veletek, hogy pontosan miket vásároltam, hol és mennyiért. Ha van kedvetek, osszátok meg Velem, hogy Ti miket vettetek, vagy mi az, aminek a legjobban örültök. Az én szerzeményeimet megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nekem már volt szerencsém kipróbálni ezt a szemkörnyékápolót és a szempillaspirált, ami a csomagban van, egyszer benne voltak egy szettben, amit parfüm vásárlásakor lehetett kapni ajándékba egy neszeszerben. A szemkörnyékápolót szerettem, bár nem venném meg teljes áron, viszont a spiráltól nem voltam oda. Tény, hogy nem pereg és nem maszatolódik-bár ez a minimum, amit egy eredeti áron 6000 Ft-os spiráltól elvárhatunk- viszont nem csinál semmi különöset a pilláimmal, teljesen átlagos. De krémmánián van, aki azt írta, szereti. Úgyhogy most kíváncsi vagyok, neked milyen tapasztalataid lesznek vele. Én egyébként legjobban a pupa kedvezményeinek örültem, vettem is két krémszemfestéket, mivel ezek féláron voltak most. Múlt félévben nem volt náluk Glamour napi kedvezmény, így ez kellemes meglepetésként ért:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát egyelőre én sem vagyok oda a spirálért, mármint nem rossz, de azért picit többet vártam tőle, de azért tesztelgetem még. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe