Kedvencek a Pupa Dot Shock kollekcióból

A Pupa kétség kívül elkényeztet minket bloggereket, hiszen időről időre meglepnek minket egy zavarba ejtő méretű dobozzal, ami tele van egy csomó szuper újdonsággal - csak győzzem kipróbálni őket. De néhány napja végre nekiestem a legutóbb küldött Dot Shock kollekciónak és természetesen ezúttal is találtam néhány olyan sminkterméket, ami nagyon kedvemre való, úgyhogy ezeket ma meg is mutatom Nektek.
Íme a leírás a kollekcióról: "A 30-as évek pöttyös eleganciája tökéletes társa a friss és modern színeknek. A Pupa hölgyei a 2016-os tavasz-nyár időszakban rátalálnak a nőiesség legújabb kifejezésére, mely élénk és lendületes. Egy olyan nő, aki az éles geometriai formákkal játszik, hogy egy új és trendi  grafikus külsőt keltsen életre. A visszafogott és az intenzív színek tökéletes harmóniája teszi igazán glamour-rá a DOT SHOCK kollekciót."
Ez pár sor egyébként tökéletesen körülírja a termékek csomagolását is, hiszen megjelennek a pöttyök, a geometriai formák és az élénk színek is, hiszen a csomagolás arany, pink, narancssárga és piros színekben pompázik, nagyon játékos az egész.
Pupa Dot Shock szemfesték paletta - 001
A két árnyalatban kapható szemfesték palettában öt-öt selymes-fényes finisű szín található. Nagyon finom, bársonyos a festékek textúrája, nem igazán porolnak és kellemesen pigmentáltak. Igen, kellemesen, mert nem az Pupatól megszokott brutál színintenzitást kapjuk, de nincs gond vele.
Na jó, őszinte leszek: az öt árnyalat elhelyezése talán nem éppen a legideálisabb így ebben a formában... Még a körökben lévő három szín ok, hiszen ott nagyobb felületen ér az ecset a festékbe, de a két másik szín azért már problémásabb, főleg ha valaki szeret az ujjaival sminkelni, sajnos könnyen egymásba mosódhatnak a színek. Nekem itt most a design kicsit a praktikum rovására ment, persze ettől még használható a paletta, csak talán nem a legszerencsésebb ez  megoldás.
De hogy végre jót is mondjak a palettáról, hiszen itt most mégiscsak a kedvencekről van szó: nagyon-nagyon megszerettem a paletta jobb felében lévő három színt, vagyis a középső körben lévő barackos árnyalat, a szélső körben lévő taupe-ot és a kettő között lévő kiemelő színt. Szerintem ezzel a három árnyalattal gyönyörű sminket alkothatunk, de akár önmagukban is használhatjuk őket amolyan "one shadow look"-hoz. Én annyira nem is igénylem a másik két világos színt, mert ezzel a hárommal annyira jól elvagyok, hogy részemről a másik két árnyalatot simán kihagyhatták volna a palettából.
Ára 4590Ft.

Pupa Dot Shock Vamp! Wet&Dry égetett szemfesték - 706
Ezek a szemestékek szinte soha nem okoznak csalódást. Bár őszintén megvallom, hogy én még soha nem használtam őket nedvesen, mert annyira elképesztően intenzívek és gyönyörűek szárazon is, hogy nem éreztem szükségét.
Ez itt most egy csillámos, barackos-bronzos árnyalat, amit nyárra tökéletes - főleg ha az ember már egy kis színt is szerzett, akkor igazi J-Lo stílusú sminket varázsolhatunk vele magunknak. Beleépíthetjük egy komplett szemsminkbe is, de szerintem önmagában is gyönyörűen mutat, hiszen csodálatos szikrázik és tündököl, ahogyan fény éri. Ezt az árnyalatot egyébként lehet, hogy érdemes inkább nedvesen használni, mert szárazon picit porzik és szállnak a csillámok, amiből juthat bizony a szem alá is. 
Ára 2990Ft, kapható hat árnyalatban.

Pupa Dot Shock pirosító gyöngyök - 001
Egy kis coming out: soha nem volt még ilyen gyöngyöcskéim, pedig a Guerlain-nek, meg az Avonnak, sőt ki tudja hány márkának vannak még hasonló termékei. De nekem ez a Pupa az első, úgyhogy nagyon izgatott voltam, amikor először kipróbáltam.
Az biztos, hogy mivel itt viszonylag picit tégelyben vannak a gyöngyök, így érdemes kisebb fejű ecsetet használni, hogy egyenletesen el tudjuk oszlatni rajta a pirosítót.
Nekem amúgy picit macerásnak tűnik ez a gyöngyös megoldás, de annyira szép fényes, korallos-pinkes árnyalatot kapunk, hogy megéri. Nagyon kis finom szín, nagyon üde és nyárias, ráadásul nagyon szép fényes is van, úgyhogy akár a highlightert is elhagyhatjuk.
Ára 4890Ft, kapható ezen kívül highlighter is.

Pupa Dot Shock Balmy Gloss szájfény - 002
A melegebb hónapokban személy szerint jobban szeretem és gyakrabban használok szájfényeket, mivel attól tartok, hogy a rúzs elkenődhet és lefolyhat a nagy hőségben. Persze ez egy szájfénnyel is megtörténhet, de azért az talán kevésbé feltűnő.
A Balmy Gloss pontosan az, amit a neve is jelez: egy balzsamos szájfény, ami nagyon könnyed és kellemes viselet, szép fényt és enyhe színt ad az ajkaknak és egyáltalán nem ragacsos. A honlapon azt írják, hogy pH pigmentek vannak benne, így személyre szabott színt varázsolhatunk vele az ajkakra. Nos ezzel kapcsolatban nem igazán tudok nyilatkozni, hiszen én csak a saját ajkaimon láttam, de nekem nagyon tetszik ez a visszafogott rózsaszín, igazi jolly joker, amit szinte bárkinek jól áll és bármilyen alkalomra hordható.
Ára 2990Ft, kapható három árnyalatban.
Még több infó a Pupa Dot Shock kollekcióról ITT olvasható.



Nektek hogy tetszik a Pupa Dot Shock kollekciója?


Szandra





*A bejegyzésben bemutatott termékeket tesztelésre kaptam.





You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. gyönyörű színek, a paletta és a szájfény nagyon meggyőzött! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szájfény nagy-nagy kedvenc azóta is, mindig viszem magammal. :)

      Törlés
  2. Imádom a Pupa termékeit, főleg a szemhéjpúdereket és a pirosítókat. :) Gyönyörű ez a kollekció :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, szuper termékeik vannak, nehéz melléfogni. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe