Shoppingtippek Glamour-napokra - Kozmetikumok | Tipp


Bizony-bizony, október 8-10-ig újra Glamour-napok, úgyhogy gondolom a legtöbben szabadságot vesznek ki, ne adj' Isten beteget jelentenek a suliban, hogy zavartalanul tudjanak vásárolni - már ha lehet ilyesmiről beszélni a háromnapos shoppingőrület alatt, hiszen ilyenkor szinte mindig mindenhol tömegek vannak. Én most nem tervezek nagy vásárolgatást, de úgy gondoltam, összegyűjtöm Nektek a legjobb sminkes/kozmetikai kuponokat és hogy szerintem mire érdemes beváltani azokat, kicsit amolyan kedvences poszt is lesz ez most :).



Tavasszal már írtam egy hasonló posztot, és sok olyan termék van abban, amit most is ajánlanék, úgyhogy érdemes azt a bejegyzést is elolvasni még egyszer IDE kattintva (az ottani kuponok nagy része most is van). Én most inkább az újdonságokra koncentrálok, főleg olyanokra, amiket már volt szerencsém kipróbálni és szívesen ajánlok Nektek is, illetve amiket szerintem ezek közül érdemes megvenni.

Egy jó tanács: nézzétek meg minden egyes kupon elején/hátulján, hogy hány termékre lehet beváltani, meg az egyéb apróbetűs részeket, mert van olyan, hogy csak egyetlen egy termékre érvényes a megjelölt kedvezmény, de sok esetben több terméket is lehet vele vásárolni. Szóval mindenképpen ellenőrizzétek előre, nehogy a pénztárnál érjen meglepetés titeket.
De nézzük akkor, hogy én miket ajánlok :).


Dove  
- dm 25 % több testápolási termékre -
Szinte kivétel nélkül az összes Dove Nutrium Moisture tusfürdőt imádom, mert annyira gazdag és krémes állaguk van, nagyon jól táplálják a bőrt, és egyáltalán nem szárítanak, úgyhogy ezekből biztosan beszereznék párat, ahogy dezodorokból is. De nagy-nagy kedvencem még a Purely Pampering testápoló olaj is, ami elképesztően hamar felszívódik. És hát ha már újdonságokat említettem, akkor biztosan kipróbálnék pár dolgot a friss és ropogós Derma Spa termékcsaládból, amiben találunk többek között önbarnító testápolót, testápoló olajakat és krémeket, vagy éppen feszesítő görgős testápolót (ami nekem most igencsak aktuális lenne, úgyhogy lehet be is nevezek majd egyre).

Elseve 
- Rossmann 40% több termékre -
Nagyon szeretem a hajolajakat és a L'oréal Paris Elseve Selymes olaj az egyik kedvencem, nem csak az isteni virágos illata miatt is, hanem mert puhává és csillogóvá teszi a hajamat. Ráadásul nemrég megjelent az Extraordinary Oil Selymes olaj a krémben, ami hat virágolaj erejét egyesíti egy szuper hajápoló krémben. Ez a nem kiöblítendő hajápoló használható nedves hajon, vagy hajszárítás előtt kvázi hajvédőként és száraz hajon is, mivel nem nehezíti el, vagy zsírosítja azt. Viszont intenzíven ápol és táplál, fényessé és könnyen kifésülhetővé varázsolja a hajat.

Pantene 
- Interspar 25% egy termékre -
Mindenképpen a Repair&Protect Intense Repair termékcsalád valamely tagját ajánlanám, melynek samponjáról és balzsamjáról már írtam Nektek ITT. Ezektől annyira puha és selymes lett a hajam, hogy még hajolajat sem kellett utánuk használnom, úgyhogy száraz, igénybe vett hajú lányoknak mindenképpen érdemes tenni velük egy próbát.


L'oreal Paris 
- dm 50% egy dekorkozmetikai termékre, Müller 25% több dekorkozmetikai termékre -
A L'oréal True Match alapozó mindig is az egyik kedvenc alapozóm volt és az is marad és most megújult csomagolásával talán még inkább belopta magát a szívembe, de persze nem ezért szeretem. Hanem mert nagyon természetes természetes végeredmény érhető el vele: nagyon szépen fed, de egyáltalán nem maszkszerű. Ez nem egy matt alapozó; enyhe, természetes ragyogást is ad a bőrnek, ami szerintem az őszi/téli szürkeségben jól jön. Az Infallible Mega Gloss szájfények a lehető legjobb újdonságok, amik a drogériák polcaira érkeztek, imádom a matt finisűeket szuper pigmentáltságuk és a krémfinisűeket gyönyörű színük és fényük miatt, ITT már részletesen bemutattam Nektek őket. Ezen felül még mindig nagy-nagy lelkesedéssel ajánlom Nektek a L'ombre Pure mono szemhéjpúdereket (teszt ITT), valamint a kétvégű False Lash Superstar szempillaspirált, melynek két lépésével csodaszép szempillákat varázsolhattok magatoknak. És végül de nem utolsó sorban az egyik kedvenc szemöldökformázóm a Brow Artist, ami szuper keféjével nem csak rögzíti a kósza, rakoncátlan szálakat, hanem színez és teltséget is ad.

Max Factor 
- Müller 30% egy termékre, dm 50% egy termékre -  
Őszintén szólva eddig nem voltam oda túlzottan a Max Factor szempillaspirálokért, de az új Velvet Volume False Lashe Effect hamar belopta magát a szívembe: dús és ívelt pillákat varázsol, nem tapasztja őket, nem pereg, nem maszatolódik, szóval nálam telitalálat. Ahogyan a Smoky Eye Drama négyes kis paletták is. Nagyon bársonyos a szemfestékek textúrája, jól pigmentáltak, szépen lehet satírozni, szóval tökéletesek, csak azt sajnálom, hogy nem nagyobb ez a kis négyes :D. És mindenképpen meg kell említenem a Creme Puff pirosítókat, amit minden egyes alkalommal kipróbálok, amikor drogériában járok, de teljes áron egyszerűen képtelen vagyok megvenni, annak ellenére, hogy gyönyörűen pigmentált, szépen el lehet dolgozni és enyhe fénye is van.

Maybelline 
 - dm 50% egy termékre, Rossmann 40% több termékre -
Több dolog is a Maybelline állványokra került a tavaszi Glamour-napok óta, amikre ha még nem csaptatok le, akkor érdemes most kedvezményesen megtenni. A The Nudes palettát én teljes áron kissé túlzásnak érzem, mivel a színek pigmentáltsága vegyes, és némelyik árnyalat kissé porzik is, viszont ha szeretnétek egy kellemes natúr palettát, amivel visszafogott nappali, de akár partysmink is készíthető, akkor kuponnal érdemes lecsapni rá. Maybelline spirállal nehéz mellélőni, úgyhogy ha Ti is szeretitek őket, akkor érdemes most betárazni belőlük. Ha a Lash Sensationalt még nem próbáltátok, akkor mindenképpen ajánlom, mert szépen elkapja és kiemeli a pillákat, ível is, de nem csomósodik. A Baby Lipsek imádnivalók (ITT írtam róluk), szóval érdemes legalább egyet beszerezni belőlük, mondjuk egy olyat, ami színt is ad az ajkaknak - az én kedvenceim pont emiatt a fekete csomagolású Electro verziók. És végül a Brow Drama szemöldökformázó, amit labdaszerű vége miatt inkább dúsabb szemöldökűeknek ajánlok, de ez is ad színt és rögzíti is a szálakat.

Milani 
 - www.milanicosmetics.hu webshop 20% valamennyi termékre -
Gondolom hozzátok is eljutott már a hír, hogy hamarosan nyit a Milani magyar webshopja, így végre nem kell külföldről rendelgetni a márka méltán népszerű termékeit. Én már régóta használom a szemhéjalapjukat, és bátran mondhatom, hogy az egyik legjobb - ha nem a legjobb alap, amit valaha használtam, extra tartós lesz tőle a szemsmink, úgyhogy ha csak egy terméket ajánlhatnék a márkától, akkor tutira ez lenne az. Igazából nekem a kupon alapján nem egyértelmű, hogy ez a 20% egy, vagy több termékre is érvényes, de mondok még néhány tippet, hogy mire érdemes beváltani. Ott van pl. másik nagy kedvencem, amit szintén jó ideje használok, a már-már ikonikusnak mondható Baked Blush a 05 Luminoso árnyalatban. Üde barackos árnyalat, gyönyörű fénnyel, egyszerűen isteni.
Aztán amiket én magam is szívesen kipróbálnék, az pl. a Roses Powder Blush pirosító, aminek már a rózsás nyomata is csodás, de valószínűleg nem csak ezért népszerű. Ahogyan az Amore Matte Lip Cream matt ajakkrémekről is sok jót hallottam már,  nem is beszélve a Color Statement ajakrúzsokról. Alig várom már, hogy böngészhessem a webáruház kínálatát, amit IDE kattintva találtok meg.

S.he
(dm 50% egy termékre) -
Őszintén szólva nem nagyon szoktam S.he termékeket vásárolni, de a szemfestékalapjuk szuper, és hát 50%-os kuponnal gyakorlatilag fillérekért lehet a miénk.


The Body Shop 
- 20% egy szabadon választott arcápolási termékre -
Nem nagyon akarom túlragozni a dolgot, mert éppen nemrégiben készítettem egy videót a kedvenc TBS termékeimről és több arcápolót is ajánlok benne, amik nekem beváltak, úgyhogy megnézhetitek itt:



Ultime
- Rossmann 40% több termékre -
 Bár mostanában nem vasalom olyan gyakran a hajamat, de ha igen, akkor mindenképpen használok hővédőt, hogy megpróbáljam minimalizálni a hajvasalás miatt hajkárosodást. Most már jó ideje a Schwarzkopf styliste Ultime Satin Frizz Control hajegyenesítő sprayt használom, amit lehet használni egyrészt nedves hajon hajszárítás előtt, vagy száraz hajon hajvasalás előtt, védi a hajat és segít, hogy a haj minél simább és egyenesebb legyen. Nekem nagyon bevált :).



További fontosabb kozmetikai kuponok (a teljesség igénye nélkül,a kuponok teljes listájáért keressétek a Glamour magazin októberi számát):
- Alverde - dm 1 termék 50% kedvezménnyel
- Artdeco - Douglas 20%, Müller 30%
- Astor - dm/Rossmann/Müller 50% egy termékre
- Dove Advanced Hair Series - Rossmann 33% kedvezmény több termékre
- Garnier - dm 50% több hajápoló termékre
- L'oreal Paris arcápoló - dm 25% több arcápoló termékre
- La Roche- Posay - kijelölt gyógyszertárak 20% egy termékre
- Müller - 20% kupon a teljes kínálatra
- Rimmel - dm/Rossmann/Müller 50% egy termékre
- Rossmann- 25% kedvezmény dekorkozmetikai termék vásárlásakor - több termék
- Toni&Guy - dm 25% több termékre
- Sally Hansen - dm 25% egy termékre




Ti  mentek Glamour-napozni?
Ha igen, miket terveztek beszerezni?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Ez most nagyon jól jött, kicsit elveszettnek éreztem magam:D

    VálaszTörlés
  2. Köszi, hogy írtál róla ^_^ jól jött a bejegyzés!

    VálaszTörlés
  3. Biztosan megyek majd Glamour napozni, alig várom, hogy megint bevásároljak, mindig ilyenkorra hagyom a vásárlásokat :D

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! Nagyon jól összeszedted :) én tervezem, hogy a listàmon szerepelni fog: Max Factor Velvet szempillaspiràl,Garnier Goodbye damage sampon+balzsam, True Mach alapozó :) és valami szép nude rúzst. Tavaly én pl. Alverde àsvànyi pirosítot vàlaztottam :)

    VálaszTörlés
  5. A kupon magazint a Kiskegyedben olcsóbban meg lehet szerezni,ha valaki nem akar sokat költeni magára az újságra. Nagyon örülök hogy írtál egy ilyen posztot.Sokat segítettél :)

    VálaszTörlés
  6. Naná, hogy megyek! Ki nem hagynám soha. :)
    A listán szerepel a Maybelline Lash Sensational szempillaspirál, amit most is használok, a Catrice Camouflage krémje, amit nálad láttam, egy alapozó amit szintén nálad láttam a L'oréal True Match. Ezen kívül szeretnék egy parfümöt is. :)
    Az F&F-nél láttam egy táskát, ami nagyon tetszik: http://www.ffdivat.com/hu/noi/kiegeszitok/453-5061/
    Az F&F Hometól egy illatos gyertyát a hideg estékre.
    Kellene egy csizma, egy vastagabb rakott szoknya is. Valamint egy farmer és egy dzsörzéruha a H&M-ből. Elég hosszú a lista :)

    VálaszTörlés
  7. Az Elseve hajolajat biztos beszerzem! :)

    VálaszTörlés
  8. Nekem is jól jött! Köszönöm! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe