Vigyázz, kész, ragyogj! | Teszt

Mindig is nagyon szerettem a Sleek termékeket és nagy szívfájdalmam, hogy nálunk nem lehet kapni drogériában, bár szerencsére azért még így is viszonylag könnyen hozzájuk lehet jutni. Éppen ezért örültem nagyon, hogy kipróbálhatok egy-két újdonságot, mert én leragadtam azoknál a kedvenceknél, amiket már használok egy ideje a márkától és nem nagyon kísérletezgettem újabb dolgokkal, egészen mostanáig. A Barekissed Illuminator folyékony highlightereket, valamint az egyik i-Quad palettát teszteltem. Vegyes hangulatú bejegyzés lesz ez, ha kíváncsiak vagytok rá, miért, akkor kattintsatok tovább.


Sleek Barekissed Illuminator folyékony highlighter krém
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én gyakorlatilag minden évszakban szeretek highlightert használni (persze nem mindig, csak ha olyan kedvem): a melegebb hónapokban azért, mert gyönyörűen megcsillan rajta a napfény, a hidegebb hónapokban pedig pont amiatt, hogy egy kis ragyogást vigyek a szürkeségbe.
A Barekissed Illuminator a korábbi Glisten Me highlighter utódja, amire nagyon sokáig pályáztam, de mivel szinte mindig sold out volt, amikor venni akartam, így egy idő után el is feledkeztem róla. Az új verzió négy árnyalatban kapható, úgyhogy szinte mindenki megtalálhatja a bőréhez leginkább passzolót, de erről egy picit később.
A pumpás kiszerelésnek örülök, így sokkal jobban kontrollálható az adagolás, az nehéz üvegtégelynek már kevésbé, valahogy állandóan attól rettegtem, hogy leejtem és összetörik. Bár az is tény, hogy ez a csomagolás sokkal előkelőbb, mint egy műanyag flakon.
30 ml terméket kapunk, ami igen kiadós mennyiség, nem is tudom mennyi idő alatt lehet elhasználni ennyi highlightert, bár az sem mindegy, hogyan mennyit és hogyan használjuk, hiszen többféleképpen is lehet.
Használhatjuk önmagában az arccsont, a szemöldökcsönt, a halánték kiemelésére, de tehetünk belőle akár a kulcscsontra, vállra, vagy éppen a dekoltázsra. Ezen kívül én simán el tudom képzelni, hogy mondjuk alapozóhoz, vagy arckrémhez keverek belőle és így varázsolok egészséges ragyogást a bőrömre. Testápolóhoz keverve pedig finom csillogást ad a bőrnek, ha mondjuk egy többet mutató alkalmi ruhát veszünk fel.
Fontos megemlítenem, hogy nincsenek benne nagy csillámok, hanem nagyon kellemes, természetes ragyogást, fényt ad a bőrnek. Tökéletesen el lehet dolgozni az ujjainkkal (sőt, talán ez a legjobb módszer), de használhatunk akár sminkszivacsot, vagy beauty blender szerűséget, esetleg szintetikus ecsetet.
Íme a négy árnyalat: a 061 Monaco egy hideg fényű, ezüstös szín, a 062 Casablanca egy gyöngyházas rózsaszín ezüstös beütéssel, a 063 Cuba egy barackos árnyalat aranyos beütéssel, a 064 Pompeii pedig egy bronzos szín. Ez a négy árnyalat szerintem elég jól lefedi az igényeket, bár én egy picit hiányolok egy aranyos árnyalatot, az még jó lett volna ötödiknek.
(FYI: megpróbáltam az arcomon is lefotózni, de nehéz visszaadni egy highlighter fényét állóképen, nekem legalábbis nem sikerült, de remélem azért a kézfejemen lévő színminták megteszik. Természetesen eldolgozva nem ennyire intenzív a színük ;)
Megtaláljátok a Make Up Plaza webáruházban IDE kattintva.

Sleek i-Quad paletta - Moroccan Myrrh
Szeretem az ilyen kis kompakt palettákat, amiben megvannak a szükséges színek egy egyszerű szemsmink elkészítéséhez. Főleg ha tükör is van benne és megfelelően záródik, hiszen így bármikor bedobhatjuk a táskába és magunkkal vihetjük egy rövid utazásra, vagy ha éppen munka/suli után mennénk valahova és össze kell dobnunk egy gyors sminket.
Az i-Quad palettában a három szemhéjpúder mellett találunk egy zselés tust/krémes szemfestéket, valamint egy szivacsos applikátor, egy mini ferde ecsetet - szerintem ezek is megteszik, ha nincs más az embernél. Van tükör is és tökéletesen záródik, nem nyílik ki random, szóval mehet táskába is, ezzel nincs is gond. Mással viszont van...
Van pár Sleek palettám, és mindegyikkel nagyon elégedett vagyok, szuper a festékek minősége és pigmentáltsága, úgyhogy ezen nagyon nem is agyaltam, gondoltam ennél sem lesz másként. Viszont sajnos csalódnom kellett, amikor a két felső színbe belenyúltam: ugyanis elmaradt a megszokott pigmentáltság és eléggé poroltak is sajnos, de szerintem a színmintán is látszik :(. Pedig a bal felső, az Asilah egy szép fényes kiemelőszín lenne, a mellette lévő Sahara Dune pedig egy fényes földszín, finom ezüstcsillámokkal... Tényleg szíven ütött a dolog, mert nem erre számítottam egy Sleek palettánál, de aztán a másik két színnél azért valamelyest visszatért a hitem. Az Arabia egy matt középbarna árnyalat, szép satírozószín, a zselés tus/krémes szemfesték pedig a Medina névre hallgat és egy bordós árnyalatú barna szín.
Sajnos így ez a paletta nekem egy kicsit meeehh, bár tény, hogy a bordós-barnás zselés tus nagyon bejön, ki fogom próbálni krémes szemfestékként is.
Megtaláljátok IDE kattintva, és egyébként kapható két másik verzióban is - egy kékes, illetve egy ezüstös összeállításban, remélhetőleg azokkal nincsenek ilyen problémák.



Ti milyen termékeket próbáltatok már a Sleektől?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Azt a betyár mindenit, ezek a highlighter-ek gyönyörűek. :D Nekem a Cuba tetszik a legjobban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon szépek, én nehezen tudnék választani közülük :D

      Törlés
  2. Nekem van 3 Sleek palettám és mindben nagyon jók a szemhéjpúderek, pigmentáltak,tartósak stb :)
    Nemtudom ezzel mi lehet a gond :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ugyanúgy vagyok, hogy a többi Sleek palettámmal semmi gond, gyönyörűen pigmentáltak, tényleg csak jókat tudok mondani róluk, de ez most valahogy nem az igazi, legalábbis a két felső szín.

      Törlés
  3. Ezek a highlighterek nekem is nagyon tetszenek :)

    VálaszTörlés
  4. Most néztem ki egy új palettát tőlük ami tele van kék színekkel...na az keeelll!!! Két palettám is van tőlük, szinte csak azokkal sminkelek. :)

    VálaszTörlés
  5. Végre mind a négy árnyalat swatcholva, jó minőségű képen. Köszönöm!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe