Már megint vlog??!! | VIDEÓ

Igen, már megint... merthogy láttam előre, hogy sűrű lesz a hét és nem fog beleférni, hogy leüljek egy "rendes" videót megcsinálni és megvágni. Hogy miért is olyan nagy erőfeszítés egy rendes videó? Mert mindennek stimmelnie kell hozzá: hogy Lili aludjon, amíg videózom, a szomszéd ne kalapáljon, rendes hajat és sminket kell csinálnom hozzá, előkészíteni mindent, és persze utána a vágás sem kevés idő... A vloghoz viszont nem kell különösebb előkészület: csak előkapom a telefonom napközben a szokásos tevékenységeim közben, és a vágás sem nagy fakszni, hiszen gyakorlatilag csak egymás mögé pakolgatom a különálló kis filmeket. De azért remélem jövő héten sikerül összehoznom egy "rendes" videót is, mert már hiányzik. De addig is nézzétek meg ezt a vlogot IDE, vagy a lenti videóra kattintva.




You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Lesz még babanapló? :D mindig nagyon tetszenek azok a bejegyzéseid, jó volt látni Lilit :)

    VálaszTörlés
  3. Óó, sajnálom, hogy ennyire érzékenyen érintett, hogy nem sikerült bekerülnöd a Digital Divas top 5-be, de szerintem sokak kedvence vagy, úgyhogy ne búsulj! :) Egyébként én tökre örülök, hogy ennyit vlogolsz :3 Az a recept pedig nagyon jól hangzik és jól is néz ki, úgyhogy valamikorra betervezem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már túl vagyok rajta, de amúgy ilyen vagyok, picit nehezen viselem a kudarcot, pláne ha nincs indoklás, és nem tudja az ember, hogy miben kellene még fejlődnie. De sebaj :). Örülök, hogy tetszett a vlog :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe