Színes ősz az UMA-val | Teszt


Beauty bloggerként szívesen próbálok ki és mutatok be Nektek olyan márkákat, amelyekkel korábban még nem volt dolgom, szélesítve ezzel a saját, meg természetesen a Ti látókörötöket is - már ami a sminkeket illeti. Ezúttal az UMA néhány termékét szeretném bemutatni Nektek. Annyit elöljáróban elárulok, hogy nagyon kedvező áron kaphatók, de vajon milyen a sminkek minősége? A mai blogposztból ez is kiderül, érdemes továbbkattintani ;).





Amikor lehetőséget kaptam a tesztelésre, egyből egy kis "kutatómunkához" láttam, mivel azon kívül, hogy egy német márkáról van szó, ami nálunk a Make Up Plaza kínálatában elérhető IDE kattintva, nem sokat tudtam az UMA-ról. De aztán gyorsan kiderült számomra, hogy egészen széles a termékskála: a primertől elkezdve a CC és DD krémeken át a különböző finisű és textúrájú rúzsokon és szemfestékekig szinte mindent megtalálhatunk a termékek között és mindezt igen alacsony áron - nagyjából ilyen essence árkategóriára gondoljatok. Ezután aztán pláne izgatott lettem, hogy hogyan teljesítenek a termékek.
Elsőként a mono szemhéjpúdereket vetettem górcső alá.
A színválasztékra semmiképpen nem lehet panasz, mivel 28 különböző árnyalatban kapható, vegyes finisekben, úgyhogy biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót. Viszont külön felhívnám a figyelmét a matt szemfestékek kedvelőinek, mivel nem csak a szokásos natúr árnyalatokat találjuk meg matt finisben.
Én az alábbi 10 színt próbáltam ki  (balról jobbra): 34 finding orange (matt), 31 welcome las vegas (matt), 25 the beauty at least (szatén), 41 red mountain (csillámos), 29 the purple show (szatén)
Balról jobbra: 38 the queen's speech (csillámos), 19 northpark (szatén), 32 mint fever (matt), 30 grey linings (matt), 33 cast away (matt)
Nem tudom általánosságban ugyanazt elmondani az összes színről, mivel vegyes a különböző árnyalatok pigmentáltsága, de annyi biztos, hogy szemhéjalapot mindenképpen érdemes alájuk tenni (a képeken a színminták alap nélkül láthatók). 
Azt vettem észre, hogy a matt színeknél picit nehezebb előcsalogatni a tégelyben található színt, meg úgy általában nem az a hiper-brutál pigmentált szemfesték, amibe szinte bele sem kell érni, de ha építgeti az ember, akkor egészen intenzív színhatást érhetünk el.
Balról jobbra: 34 finding orange, 31 welcome las vegas, 25 the beauty at least, 41 red mountain, 29 the purple show
Némely árnyalatok szinte egyáltalán nem porzanak, de vannak olyanok, amik igen, ezzel a kékes sorral picit talán jobban meggyűlt a bajom ilyen téren, de azt gondolom, hogy 590 Ft-ért ez ezek teljesen korrekt szemfestékek.
Megtaláljátok őket IDE kattintva.
Balról jobbra: 38 the queen's speech, 19 northpark), 32 mint fever, 30 grey linings, 33 cast away
Szeretnék még egy kis sminkszettet is bemutatni Nektek, amivel igazából szuper kis őszies hangulatú sminket varázsolhattok magatoknak. Ebben van egy Glossy Lips átlátszó szájfény (vigyázat, fincsi sárgadinnye illata van! :), egy jól satírozható, klasszikus fekete szemceruza, a fentebb is bemutatott 32 finding orange árnyalatú mono szemhéjpúder, valamint egy hosszan tartó ajakrúzs a 860 grown orange árnyalatban és a Volume&Curl szempillaspirál - utóbbi kettőről szeretnék picit részletesebben is írni.
A hosszan tartó ajakrúzsokkal kapcsolatban nekem mindig az a félelmem, hogy soknak "szárazabb" a textúrája, hogy jobban tartsanak az ajkakon, viszont így nem éppen legkellemesebb viselet. Szerencsére ezzel nem volt ilyen gondom, nagyon kellemes, krémes állaga van, szinte siklik az ajkakon és egyáltalán nem szárít és nem nehezíti el azokat.
A pigmentáltsága kiváló már egy húzással is, a 860-as grown orange amolyan igazi narancsos-piros árnyalat, ami szerintem tökéletes passzol az őszhöz. Ami a tartósságot illeti, ha nem eszel-iszol, akkor kb. 5 órát bír ki, ami nem rossz teljesítmény egy ilyen olcsó kis rúzstól.
A Volume&Curl szempillaspirál dús és ívelt pillákat ígér, az előbbit talán kevésbé tapasztaltam, de valóban szépen ível. Picit szárazabb textúrájú spirál középen kissé elkeskenyedő kefével, nem tapasztja össze, vagy csomósítja a pillákat. Kellemes kis spirál, de a végeredményt inkább természetesnek, mint drámainak mondanám.


Hogy tetszenek az UMA termékek?


Szandra

Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

55 megjegyzés

  1. Szia Szandra! Az UMA körömlakkjait próbáltam már. Egy fekete-szürke mini szettet szereztem be még Németországban. Meg voltam velük elégedve, még a körömnyomdázáshoz is tudtam hasznosítani. Ha esetleg én leszek a szerencsés, ezen az e-mail címen érsz el: legradi.zita@hotmail.hu. Puszi! Zita

    VálaszTörlés
  2. Jó ég mennyire szépek! *.* Eddig még nem hallottam erről a márkáról, de jónak tűnik.
    A kedvenceim a bemutatott termékek közül - 34 finding orange, 31 welcome las vegas, 25 the beauty at least, 41 red mountain, és a 29 the purple show. A kék színeket valamiért nem tudom elviselni a szememen.

    A Make Up Plaza oldaláról még a NUDE és a SMOKEY paletta keltette fel az érdeklődésem. :)

    Szeretnék jelentkezni a játékra! email címem: gabriella.turcsek@gmail.com

    Köszönöm a lehetőséget.



    VálaszTörlés
  3. Őszintén szólva én se hallottam róla, bár a MUP oldalán is régen jártam. Tetszenek amiket bemutattál, ár-érték arányban fantasztikus. :) E-mail címem: judit.molnar@rezidorparkinn.com.

    VálaszTörlés
  4. Én egy kis utazós 4db ecsetkészletet próbáltam a márkától, amit még a Pinkpanda.hu oldalról rendeltem, és megvoltam elégedve velük :)
    A szemhéjpúdereknek pedig nagyon szép színük van, főleg a 19es northpark árnyalatnak! *.*

    Email címem:edundi95@gmail.com

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Köszönjük a játékot! :) Egyenlőre nem próbáltam semmit a márkától, de nagyon szimpatikusak, a szájra való termékekkel szemeztem, és most látom, hogy van szivacsuk is, elég jó áron. :) Az e-mail címem: remenyipepe@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  7. Jól hangzik, különösen a kékes vonal tetszik :) Szívesen kipróbálnám a kis aranyosakat, szóval az e-mail címem: zile (kukac) freemail (pont) hu
    Köszi a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  8. Hat en nem is hallottam eddig a markarol, de igy elso latasra jonak es szepnek tunnek a termekeik. A cimem izabella_gradinescu@yahoo.com

    VálaszTörlés
  9. Még sosem hallottam erről a márkáról, de szeretek újdonságokat kipróbálni. Úgy gondolom, hogy lehet jó egy termék akkor is, ha nem feltétlen a legismertebb márkától való.
    koszegi.leda@gmail.com

    VálaszTörlés
  10. De gyönyörű színek és az a rúzs! *-*
    Még nem hallottam erről a márkáról, de szívesen kipróbálnék pár terméket tőlük.
    bokorbogi93@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  11. Még nem hallottam erről a márkáról, de elég ígéretesnek hangzik :)
    kittiii94@gmail.com
    Köszönjük a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  12. Már hallottam róla csak még nem volt lehetőségem ettől a márkától valamit is kipróbálni. A rúzs nagyon tetszik illetve a szemhéjpúderek közül nagyon tetszik a 31 welcome las vegas, 25 the beauty at least, 41 red mountain, 29 the purple show, 19 northpark, és a 33 cast away. Szívesen kipróbálnék közülük párat. Köszönöm a lehetőséget! :)
    gitta0523@gmail.com

    VálaszTörlés
  13. Sosem hallottam még róla, de nagyon klassz a szemhéjpúder választék. *-* Engem a rúzsok mindig lenyűgöznek, és már van a birtokomban 2 piros is, de ez annyira csodálatos hogy nagyon gondolkozom rajta.
    Nagyon köszönjük, érdekes lenne ennyi színt kipróbálni! :)
    gigi.szala@gmail.com

    VálaszTörlés
  14. Még nem hallottam a márkától, de már böngészem a Make Up Plaza kínálatát, mert felkeltették az érdeklődésemet. :) A színeket nagyon szeretném, így remélem, szerencsém lesz. :)

    korannori@gmail.com

    VálaszTörlés
  15. Hallottam a márkáról, de még nem próbáltam. A szemhéjpúderek nagyon szépek, szívesen kipróbálnám. :)

    biroszabina86@gmail.com

    VálaszTörlés
  16. Eddig csak átsiklottam a márkán amikor a MUP weboldalát böngésztem, örülök, hogy felkerült ide egy kis ismertető, jó lenne kipróbálni. :)
    Kár, hogy boltban nem kapható itthon, mindig félve rendelek ha nem láttam még élőben egy terméket, képernyőről általában nem annyira jön át a szín sem. Na majd ha legközelebb németeknél járok! (nem tudja valaki, Ausztriában nem forgalmazzák véletlenül?)

    (e-mailem: fruzsiwilheim@gmail.com)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratulálok Fruzsi, Te nyerted a 10 szemhéjpúdert :)! Írok emailt :)!

      Törlés
  17. Szia:)Én sem hallottam még erről a márkáról,de szép színei vannak:)
    ediiit@citromail.hu

    VálaszTörlés
  18. Nézegettem már jó párszor, de sosem mertem belőlük rendelni, mert mindig féltem, hogy "olcsó húsnak híg a leve". Az essences termékekkel is és a hasonló (lovely, catrice) árkategóriásakkal is mindig úgy vagyok, hogy ha valami jó az nagyon jó, viszont nagyon könnyű mellényúlni és akkor kb 500 Ft-ossával dobálom ki a pénzt az ablakon. Viszont az a rúzs...na az nem hagy békén :)
    kissadrienn92@gmail.com :))

    VálaszTörlés
  19. A rúzsnak hihetetlen szép színe van. <3
    Próbáltad már valamelyik színt pirosítóként Nekem rögtön ez jutott eszembe róluk.
    fruzsi.bukszar@gmail.com

    VálaszTörlés
  20. Szépek ;) Amikor csak a bejegyzés címét olvastam el, azt hittem a MUA-t írtad el :D Ennyire nem hallottam még erről a márkáról.
    email címem: kata8807@freemail.hu

    VálaszTörlés
  21. Egyszer régen vettem egy avonos duo szemhélypúdert. Olyan széppel és mattal sosem talalkoztam még azóta sem pedig probáltam már egy smást. Ezért keresnék helyette egy tökéletes lila matt szemhélypúdert. Evakuli2007@gmail.com

    VálaszTörlés
  22. Szia :) Még nem hallottam ezekről a termékekről, de ennek a bejegyzésnek köszönhetően biztosan utána fogok nézni a termékeknek és be is szerzek belőlük néhányat. Nekem a szett tetszett meg a legjobban. Nem külön-külön, hanem együtt mutatnak szerintem igazán jól. csapogretadiana@gmail.com

    VálaszTörlés
  23. Szia!:)
    Sajnos meg nem pribaltam semmit a markatol, ezert is vagyok nagyon izgatott a nyeremenyjatekot illetoen.:)
    Email cimem: vajdakitti1999@gmail.com

    VálaszTörlés
  24. Szia! Gyönyörű színeik vannak a monoknak, nekem nagyon tetszenek! Eddig még én sem hallottam róluk, de eléggé biztatóak a leírásod alapján, szerintem egy próbát mindenképpen megér. :)
    Szeretnék én is jelentkezni a játékra, e-amil címem: haracsidia@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  25. Kedves Szandra!
    Szívesen olvasom a sminktermékekről szóló bejegyzéseidet. Én eddig nem ismertem a márkát, viszont most kedvet kaptam hozzá, hogy kipróbáljam. Elsősorban a szememet szoktam hangsúlyozni sminkelés során, ezért a szemhéjpúderek tetszenek a legjobban.
    Üdv: Netta (e-mail cím: bozokinetta@gmail.com)

    VálaszTörlés
  26. Hallottam már UMA-ról, de terméket még nem próbáltam tőlük, viszont előbb-utóbb ki akarom próbálni, mert tetszenek a termékek. Már instán is követem őket egy ideje. :)
    e-mail: asuke@freemail.hu

    VálaszTörlés
  27. Szia! Én már hallottam erről a márkáról még régebben rendeltem két rúzst a MUP-tól. Megvagyok velük elégedve és szuper árban vannak. Email: szabogreta86@gmail.com ☺😊

    VálaszTörlés
  28. Szia! Én már hallottam erről a márkáról még régebben rendeltem két rúzst a MUP-tól. Megvagyok velük elégedve és szuper árban vannak. Email: szabogreta86@gmail.com ☺😊

    VálaszTörlés
  29. Szia! Én már hallottam erről a márkáról még régebben rendeltem két rúzst a MUP-tól. Megvagyok velük elégedve és szuper árban vannak. Email: szabogreta86@gmail.com ☺😊

    VálaszTörlés
  30. Szia Szandra!
    Nagyon megtetszettek ezek a szemhéjpúderek, a swatchokon nagyon jók a színek, főleg a szatén és a matt árnyalatok jönnek be, mert időnként, főleg hétköznapokon jobban szeretem a csillám mentes sminkeket. :)
    Én is szeretnék jelentkezni a játékra. Az e-mail címem: eszter15@gmail.com.
    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  31. Szia!:)
    Nagyon megtetszettek a szemhéjpúderek, én egészen biztosan jól ki tudnám használni őket. :) A rúzs is jól hangzik, köszönöm, hogy megmutattad nekünk ezeket!

    Luca (luca kukac laze.hu)

    VálaszTörlés
  32. Szia!
    Én őszintén szólva még sosem hallottam a márkáról, de nagyon szívesen kipróbálnám. Amire én lecsapnék a bemutatott termékek közül - ha mondjuk "drogériás termékek" lennének - az a szempillaspirál és az a gyönyörű színű rúzs lenne!
    A szemhéjpúderek közül valahogy mindig a natúr, matt árnyalatokat keresem, de azért egy-egy alkalommal feldobom valami hasonló színnel a sminket, csak olyannal ami "csillog".
    Minden esetre nagyon tetszett ez a cikk, ezek a fotók nagyon-nagyon ötletesek lettek!
    Email címem: tajtizsu@gmail.com

    VálaszTörlés
  33. most hallok erről a márkáról először :)
    neetoka@gmail.com

    VálaszTörlés
  34. Szia!
    Youtube-osoknál láttam már videókat és bejegyzéseket az UMA-ról, de még sosem próbáltam. Szimpatikusnak tűnnek!
    kodrita@gmail.com

    VálaszTörlés
  35. Szia :) Én még nem hallottam erről a márkáról, de ígéretesnek tűnik.
    nagylola@citromail.hu

    VálaszTörlés
  36. Szia Szandra!
    Nem hallottam még errôl a márkáról. Nekem a 34 finding orange, 31 welcome las vegas, árnyalat nagyon tetszett.
    kejlatunde@freemail.hu

    VálaszTörlés
  37. Szia! Még nem hallottam erről a márkáról, de nagyon szívesen kipróbálnám. Különösen a rúzs keltette fel az érdeklődésemet. :) Ha én lennék a szerencsés nyertes, az alábbi címen értesíthetsz: rbaranyi92@gmail.com

    VálaszTörlés
  38. Szia! Még nem hallottam erről a márkáról, de nagyon szívesen kipróbálnám. Különösen a rúzs keltette fel az érdeklődésemet. :) Ha én lennék a szerencsés nyertes, az alábbi címen értesíthetsz: rbaranyi92@gmail.com

    VálaszTörlés
  39. Szia.
    Még nem hallottam soha erről a márkáról, de nagyon szép termékei vannak és kipróbálnám. A szempilla spirál is nagyon szép hosszú pillákat csinál. :)
    Szeretnék részt venni a játékban.
    Email: fannyka9510@gmail.com

    VálaszTörlés
  40. Szia Szandra! Hallottam már a márkáról, de még nem próbáltam egy terméket sem. A rúzsokat és a szemfestékeket szívesen kipróbálnám.
    Email: bidzso75@gmail.com

    VálaszTörlés
  41. Szia Szandra!

    Hallottam már a márkáról, viszont még nem sikerült kipróbálni! :/
    Így első ránézésre tetszenek a Monok, szívesen kipróbálnm őket :)
    Köszönöm a lehetőséget!
    zsancipapp1986@windowslive.com
    Zsani

    VálaszTörlés
  42. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  43. Kedves Szandra!
    Még sosem hallottam erről a márkáról, de az észrevételeid alapján szívesen kipróbálnám őket. A szemhéjpúderek színe nagyon tetszik, szépek az árnyalatok.
    Köszi a lehetőséget a játékra.
    rekabalogh94@yahoo.com

    VálaszTörlés
  44. Szia!
    Még nem próbáltam a márkát, de szépek ezek a szemhéjpúderek. ( tothreni@freemail.hu )

    VálaszTörlés
  45. Szia! Még nem próbáltam a márkát, nagyon szép vidám színük van ezeknek a szemfestékeknek. :) e-mail: ebnerjano@gmail.com

    VálaszTörlés
  46. Szia Szandra!
    Hallottam már magáról a márkáról, de sosem próbáltam még tőlük semmilyen terméket. Viszont annak a rúzsnak valami csodaszép színe van. *.*
    A szemhéjpúderek közül a red mountain és a the purple show viszik nálam a prímet. :)
    E-mail címem: tothagnes.91@gmail.com

    VálaszTörlés
  47. Szia Szandra! Hallottam már a márkáról, de még nem próbáltam egy terméket sem. A rúzsokat és a szemfestékeket szívesen kipróbálnám. Üdv:Melinda tmelcsi@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  48. nagyon kis vidám színek :) imádok sminkelni, de melyik csaj nem :) itt egy csajos oldal, nekünk csajoknak, kicsit komolyabb témával, olvasgassatok http://bit.do/betepve

    VálaszTörlés
  49. Szia!
    Eddig még nem hallottam az UMA-ról, de most utána néztem, és tényleg elég szuper termékeik vannak. Így a swatchok alapján ezek a szemhéjpúderek is elég jónak tűnnek, úgyhogy szívesen kipróbálnám őket. Na de a rúzsnak a színe, az valami isteni! *-* Elsősorban biztosan arra csapnék le!
    e-mail: peccipetri@gmail.com

    VálaszTörlés
  50. Szia!
    Meg sosem hallottam errol a markarol,de szivesen kiprobalnam. Koszonjuk a jatekot :)
    Damarisz7@gmail.com

    VálaszTörlés
  51. Szia Szandra!
    Számomra is ismeretlen ez a márka, de elég jónak tűnik. Szívesen kipróbálnám a termékeiket. :)

    kard.lau@gmail.com

    VálaszTörlés
  52. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  53. Szia Szandra! :)
    Én nemrég nézegettem a MakeUp Plaza oldalát, és akkor felkeltették az érdeklődésemet ezek a szemhéjpúderek, pont a kedvező áruk miatt. Főleg egy pár matt szín rendelésén gondolkodtam el, de a tesztjeid alapján az összes nagyon tetszik. :) De ez a rúzs is gyönyörű *.*
    Köszi a játékot! :)
    Az email címem: p.kriszti93@freemail.hu

    VálaszTörlés
  54. Nem ismerem a márkát, de beauty bloggerként (blogger szemmel) szívesen megismerkednék vele! :) Email címem: beautyblog@gmail.hu

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe