31 ok az örömre - Boldog születésnapot magamnak!

Bizony-bizony, a mai nappal ismét egy évvel öregebb lettem - immáron 31 éves vagyok. Nem titkolom, nem szégyellem, miért is kéne? Meg hát úgysem tudok tenni ellene. :D Viszont a szülinapomhoz közeledve eszembe jutott, hogy mostanában néha kissé "belesüppedtem" a hétköznapokba, rágódtam olyan dolgokon is, amiken nem biztos, hogy kellene, miközben elmentem olyan dolgok mellett, aminek lehetett volna örülni, még akkor is, ha csak apróságok. És most ne az olyan nyilvánvaló dolgokra gondoljatok, hogy van egy csodálatos kislányom és férjem, család, van fedél a fejem fölött stb. Hanem tényleg apró dolgokra, amiknek lehet és kell is örülni, hiszen ha csak pár perc erejéig is, de ezek is boldoggá tesznek és megszépítik a hétköznapokat. Úgyhogy így a szülinapom alkalmából összeszedtem - stílusosan - 31 olyan történést, dolgot, amik mostanában megszépítették a napjaimat.
Ha van kedvetek, kommentben osszatok meg velem Ti is egy-egy dolgot, aminek Ti nagyon örültetek mostanában, lehet bármilyen apróság.
Íme az én 31-es listám:

1. Elővettem a tavaszi cipőimet és volt köztük egy olyan, amit imádtam hordani tavaly, de teljesen elfeledkeztem róla, hogy még megvan.

2.  A virágzó fák látványa és illata

3. Lomtalanításkor kiszanáltam egy csomó felesleges dolgot, így felszabadult némi hely a szekrényekben.

4. Találtam a SPAR-ban olyan csokis kekszet, amit finom és ehetem a diétámban - jó nem mindegy, hogy mennyit és mikor, de ehetek belőle.

5. Vettem magamnak négy felsőt a H&M-ben, ami már nagyon régen fordult elő, mivel mindig amikor bementem oda, hogy vegyek magamnak valamit, gyerekruhával jöttem ki... :D #anyasors

6. Kaptam tesztelésre egy olyan rúzst, aminek a színe egyszerűen tökéletesen passzol hozzám.

7. Lassan négy hónapja a mindennapjaim része a mozgás, amiért elképesztően büszke vagyok magamra.

8. A mosás elindítása előtt az utolsó pillanatban észrevettem, hogy az egyik nadrág zsebében volt egy papírzsepi. Aki mosott már ki papírzsepit, azt tudja miről beszélek... :)

9. Lili egyik nap két órát aludt napközben, ami nem jellemző nála, így azalatt egy csomó dolgot meg tudtam csinálni.

10. Ezen a héten két videót is feltettem, ami számomra szinte a csodával határos. :D

11. A parkban séta közben elhagytuk Lili egyik kis könyvét, de egy fiatal lány észrevette és utánunk hozta.

12.Szülinapomra csináltam magamnak diétás sajttortát és isteni finom lett.

13. A postán és a SPAR-ban is előre engedtek Lilivel ugyanazon a napon. :)

14. Végre lecseréltem a telefonomat egy újra, aminek ráadásul nagyobb a memóriája is, így végre nem kell állandóan törölgetnem róla mindent, hogy legyen helyem.

15. Youtube-on már 16.000-en vagyunk, vááááááá!!!!!! <3 (Na jó, igazából nem apróság, hanem számomra óriási dolog. :)

16. Végre vettem magamnak pár L'occitane terméke, amit már elég régóta terveztem, de a Pixibox-ban található kupon adta meg a végső lökést.

17. Kedden este egy jó kis csajos vacsin voltam és elképesztően jól éreztem magam, régen nevettem már ennyit.

18. Be tudtam fejezni egy könyvet. Igaz, hogy több hétbe telt, mire kiolvastam, de akkor is.

19. Az eheti Tesco online rendelésünk mellé két ajándékot is kaptunk.

20. Kaptam egy nagyon cuki, ici-pici pénztárcát, amit a mérete miatt magamtól soha nem vettem volna meg, de nagyon örülök neki, mert így most nem foglalja a pénztárcám a táskám 3/4-ét.

21. Rendelni akartam egy webshopból, de valami miatt mindig elmaradt a dolog. Aztán egyszer csak jött egy akciós kuponkód emailen -n a ekkor már nem halogattam rendelést.

22. Feljött rám egy olyan nadrág, ami már nagyon-nagyon-nagyon-nagyon régen volt rajtam.

23. Elértem egy szemfestéknek az alját!!!! Azért ez nagyon ritkán fordul elő és elképesztően euforikus érzés tud lenni.

24. Nagyon ritkán előfordul, de van olyan, hogy egy fél, neadjisten egy órán keresztül nem csinálok semmit, csak ülök, vagy fekszem és nézek kifele magamból, vagy lecsukott szemmel relaxálok. Annyira, de annyira jól tud esni.

25. És olyan is van, hogy fogalmam sincs, miről írjak a blogon a következő napokban, aztán egyszer csak két szuper téma is bevillan. #bloggerlife

26. Végre nekiálltam ésszerűsíteni a ruhatáramat: egyrészt megszabadultam egy csomó olyan dologtól, amit már régóta tartogattam azzal, hogy hátha egyszer még felveszem. Másrészt próbálok okosan vásárolni új holmikat és nem halmozni minden feleslegesen. Ezzel nemcsak pénzt spórolok, hanem megkönnyítem a saját dolgomat, amikor kiválasztom, hogy mit vegyek fel, ha mennem kell valahova és ez hihetetlenül nagy örömmel tölt el.

27. Amikor a férjem a legnyúzottabb állapotomban is azt tudja mondani, hogy mennyire szép vagyok. <3

28. Végre kifestettem a körmeimet!

29. Megtaláltam azt a fülbevalómat, amire azt hittem, hogy beszívta a porszívó.

30. A Ti kommentjeitek, leveleitek, üzeneteitek. El sem hiszitek, hogy néhány kedves szó mennyire sokat jelent és fel tud dobni, pláne ha egy nehezebb napon kapok ilyet.

31. És annak is örülök, hogy össze tudtam szedni ennyi olyan dolgot, ami mostanában örömöt szerzett nekem. Igazság szerint nem volt egyszerű, de örülök, hogy egy kicsit "megerőltettem" magam és visszagondolva egy csomó dolog eszembe jutott.




<3 <3 <3



Szandra

You Might Also Like

46 megjegyzés

  1. Nagyon boldog születésnapot kívánok! :) Jó volt olvasni ezt a 31 dolgot, tényleg szükségünk van a mindennapokban az apróságokra, amiknek tudnunk kell örülni :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon boldog születésnapot! :) Azt szeretném kérdezni, hogy most már nem lesznek "babanaplós" bejegyzések?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Babás témájú bejegyzések lesznek még, a héten is volt már egy. :) És köszönöm :)

      Törlés
  3. Jó volt olvasni egy ilyen igazán pozitív és mosolygós bejegyzést ezen a borongós napon. :) Isten éltessen!! :* <3

    VálaszTörlés
  4. Szia Szandra!
    Először is, nagyon boldog születésnapot kívánok Neked! Másodszor pedig akárcsak Dii, én is remeknek tartom ezt a bejegyzést, tényleg jó volt olvasni másik öröméről. Harmadszor, én is gyűjtöm a blogon a heti legjobb dolgaimat, a mai posztba bekerült az is, hogy végre levágattam a hajam, ami motoszkál a fejemben egy ideje, és a Te hajvágásod segített meghozni a végső döntést, hogy igen, új frizura kell. (: Egyébként azt megkérdezhetem, hogy a SPAR-ban melyik csokis kekszet veszed? ^^ Kiváncsi lennék rá. (:
    Még egyszer boldog születésnapot, és kívánom, hogy minden napodban legyen ennyi jó pillanat, mint amiket most felsoroltál. (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy és örülök, hogy Te is írsz hasonló bejegyzést. :) Én a Gullón egyik csokis kekszét veszem, ami teljes kiőrlésű és nincsen benn finomított cukor, nagyon finom. :)

      Törlés
  5. Isten éltessen! Nem tudom megmagyarázni az okát, de ez a bejegyzés rám nagyon nagyon inspirálóan hatott! Köszönöm!!!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon boldog szülinapot! :)
    Én sajna rendszeresen elfelejtem a zsebeket átnézni, mert én sose hagyok benne semmit. Ennek már tucatnyi papírzsepi és gyújtó kimosása lett az eredmény. :D Sőt, sikerült már pénzt is mosni! :D

    VálaszTörlés
  7. Ma vasárnap a férjem elvitte a kislányunkat az uszodába, így volt 2 órám csak magammal foglalkozni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de jó, annyira kellenek az ilyen lopott órák, amikor az ember csak magával foglalkozhat. :)

      Törlés
  8. Isten éltessen sokáig, Szandra! :-*
    Nagyon aranyos ez a bejegyzés :)

    VálaszTörlés
  9. Boldog szülinapot! :) Olyan jó volt ezeket olvasni, nekem is jó kedvem lett tőle!

    VálaszTörlés
  10. ITt is nagyon boldog születésnapot kívánok neked és kívánom legyen gyönyörű napod! Imádom a munkásságod és remélem még sokáig olvashatom, nézhetem a bejegyzéseidet videóidat!
    Számomra az elmúlt hetek egyik legnagyobb öröme, hogy befejeztem a szakdolgozatomat és végre van egy kis időm védés és államvizsga előtt kommentelgetni ^_^

    Pusziii!!! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm a kommentedet, nagyon jól esett. :) A szakdolgozathoz pedig gratulálok, ez tényleg nagy öröm. :)

      Törlés
  11. Nagyon sok boldog szülinapot! :) Nagyon tetszett a post, nekem is jó kedvem lett tőle.:D Sajnos hajlamosak vagyunk megfeledkezni az élet apró örömeiről, ezért is döntöttem úgy lassan 2 éve, hogy a szuper emlékeket egy befőttesüvegben gyűjtöm, az év első napján pedig elolvasom. Hihetetlenül jó érzés! :)Szívesen olvasgatnék még hasonló bejegyzést. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre már én is gondoltam amúgy, de aztán mindig megfeledkeztem róla, pedig annyira jó ötlet. :) És örülök, hogy tetszett a bejegyzés. :)

      Törlés
  12. Ez de jópofa, hogy elérted a szemfestéked alját! Nagyon megmosolyogtatott ;) én még sosem éltem át (22 éves vagyok) de ezek után ezt is beveszem a 10 éves tervembe 😜 Nagyon tetszik😇 Isten éltessen sokáig! 💐💐💐 F.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát hosszú folyamat és rendszeres használat eredménye, én se nagyon hittem el :D és köszönöm :)

      Törlés
  13. boldog szülinapot kívánok én is! imádunk <3

    VálaszTörlés
  14. Boldog szülinapot! :) Én idén leszek 32, ha nem felejtem el, én is leírok 32 dolgot, ez nagyon inspiráló volt! Az én heti örömöm, hogy a kislányom egymás után 3 éjszakát is átaludt (reggel fél 6-ig, de akkor is) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú ez tényleg nagy öröm és átérzem, mert Lili ma átaludta az éjszakát és előző két éjjel is csak egyszer kelt fel, ez már nála nagy szó :)

      Törlés
  15. Év elején határoztam el, minden nap felírom az aznap történt apró vagy nagyobb dolgokat, amiknek örültem. Pont a hasonló apróságokról van szó, pl. egy kávét nyugodtan meg tudtam inni (9 hónapos a kisfiam,szerintem érted ;)), vagy kinyílt az első tulipán. Jelentem, január elseje óta minden nap feljegyzek 1 vagy több apróságot, s utólag is örömmel tölt el olvasgatni ezeket. Boldog szülinapot! Én szerdán töltöm be a 31-et (szintén büszkén :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de jó, ez annyira jó ötlet! És Isten éltessen Téged is!!! :)

      Törlés
  16. 1-es pont: édes istenem, azt hittem csak én vagyok úgy vele, hogy a kedvenc dolgaimról is képes vagyok elfeledkezni...megnyugtató, hogy nem :-D

    VálaszTörlés
  17. Nagyon boldog születésnapot! :) Szuper ez a poszt, tényleg igazad van abban, hogy jobban oda kéne figyelni az apró dolgokra, így a jelent is jobban meg tudjuk élni. ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha nekem is nehéz amúgy, pedig annyira sokat számítanak ezek az apróságok is :)

      Törlés
  18. Isten Éltessen, Szandra! :) Remélem, szép napod volt! Nagyon kedves lett ez a szülinapi bejegyzés, jó volt olvasni. :)
    Szívből kívánom, hogy sokszor 31 örömteli "apróságot" élj át minden nap! <3 Puszi!

    VálaszTörlés
  19. Boldog szülinapot! A fülbevalós nagyon aranyos :) az élet apró örömei :)

    VálaszTörlés
  20. Utólagosan szeretnék nagyon boldog születésnapot kívánni! ☺ Nagyon tetszett ez a bejegyzés, tényleg sokat lendít az ember hangulatán ha rájön mennyi kis apró öröm éri nap, mint nap. Én tavaly óta a naptáram egy kis részébe mindig leírom a heti "örömmorzsákat", utólag visszaolvasni pedig szuper.☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nagyon jó ötlet, azt hiszem nekem is be kéne vezetni :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe