Újdonságok télre: BeYu Mystic Illusion kollekció - teszt

Ahogy közeleg a karácsony, egyre több kozmetikai cég jelentkezik valamilyen speciális, limitált kollekcióval. Talán viszonylag ritkán találkozhattok itt a blogon BeYu termékekkel, de most abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy tesztelhettem az új Mystic Illusion kollekció néhány termékét. A limitált kollekciót olasz tervezőkkel alkotta meg a cég, jellemző ráj a titokzatos, erdei bogyós gyümölcs színek kombinálása sötétebb, misztikus árnyalatokkal, és természetesen a csomagolás is a trendet követi geometrikus, prizmaszerű mintájával.
Ha kíváncsiak vagytok a termékekre, és hogy mik az én tapasztalataim velük, akkor kattintsatok tovább a minitesztekért.




Mystic Illusion Star Lipstick - 437 Mystic Rose
A három árnyalatban kapható rúzsból én a számomra legtökéletesebbet kaptam: egy kellemes, hússzínű rózsaszínt, ami egyszerűen tökéletes hétköznapokra. Érdekes, mert ahogy kitekerem a rúzst, látok benne nagyon aprócska csillámokat, de ezek felkenve nem látszódnak, amit én egyáltalán nem bánok. Nagyon selymes, krémes állaga van, csak úgy siklik az ajkakon, igazán kellemes viselet, egyáltalán nem szárít és bocs, hogy már így az elején lelövöm a poént, de ez a kedvencem az egész Mystic Illusion kollekcióból.
Ára 2.990 Ft.
(Színmintát lentebb láthattok.)
Mystic Illusion 2in1 Lip Gloss & Top Coat 33410
Amennyire a rúzst szeretem, ez a szájfény olyannyira nem lett kedvencem. Ez a bogyós gyümis árnyalat még csak-csak jó lenne így ősszel, de holografikus csillámok vannak benne, ami nekem ajkakon valahogy annyira nem pálya, nem az én stílusom. Pedig amúgy nagyon szépen szikrázik, ahogy ráesik a fény, és hát az évnek ebben az időszakában, amikor egymást érik majd a Mikulás, karácsonyi, meg szilveszteri bulik, izgalmas viselet lehet rúzs fölött, vagy akár önmagában is.
Ára 2.990 Ft.
Mystic Illusion Catwalk Star szemhéjpúder trió - No.1 Mystic Grey Shades
A három árnyalatban kapható palettácska segítségével könnyedén készíthetünk alkalmi sminket: a legvilágosabb árnyalat mehet a belső szemzugba és szemöldökcsontra, a középső szín a szemhéjra, a legsötétebbel pedig árnyékolhatunk a külső V-ben és a mélyítővonalon.
Bár a másik két paletta színkombinációja közelebb áll hozzám (bogyós gyümölcsös, illetve meleg barna), de ezzel a hármassal készíthetünk pl. egy jó kis szürkés-ezüstös füstös partysminket. Egészen bársonyos állaga van a festékeknek, szép fényük is van és bár a két világosabb árnyalat pigmentáltsága hagy némi kívánnivalót maga után, de a szürkés-fekete szín nekem nagyon tetszik az enyhe kékes beütése miatt.
Ára 4.990 Ft.
Mystic Illusion körömlakkok 
Shimmering Top Coat - No. 754. Mystery Flakes, Holographic Nail Lacquers - No. 997 Violet Illusion, Holographic Top Coat - No. 990
A három közül egyértelműen kiemelkedik számomra a Violet Illusion árnyalatú holo lakk (a képen bal oldalon), a rúzs mellett ez lett a másik nagy kedvencem a kollekcióból. Ez egy csodaszép lilás, sötétbordó árnyalat, ami a holo effektnek köszönhetően fény hatására gyönyörűen szikrázik. Egy rétegben is meglepően jól fedett, de azért biztos, ami biztos alapon rádobtam egy második réteget is. Annyira tetszik ez a lakk, hogy elgondolkodtam a másik árnyalat, a Golden Illusion beszerzésén is.
Ára 2.490 Ft, kapható két árnyalatban.
Kevésbé tetszett a Mystery Flakes árnyalatú csillámos fedőlakk (a képen jobb oldalon), de ez nem ennek a konkrétan ennek a lakknak a hibája. Egyszerűen akárhányszor felkenek egy ilyen típusú fedőlakkot, rájövök, hogy nem igazán az én stílusom. Ebben amúgy kis fekete, hatszögletű glitterek, valamint kisebb és nagyobb méretű, random alakú, fényes, rózsaszín lapkák (tudnám mi ezeknek a pontos neve) úszkálnak. Sajnos az ecset elég keveset vesz fel belőlük, úgyhogy kellett trükköznöm rendesen, mire a képen látható mennyiséget sikerült felvinnem a körmömre. Kapható két árnyalatban 2.490 Ft-ért.
És végül a holografikus fedőlakk, amiről egészen eddig nem tudtam eldönteni, hogy kedvelem-e, vagy sem, de most meggyőztem magam, hogy igen. Ugyanis egy egyszerű, vagy - Uram bocsá' - unalmas árnyalatot is fel lehet dobni egy ilyen egy szikrázó lakkal. Finomabb és nagyobb szemcsék vegyesen találhatók benne, így ha ráesik egy kis fény, akkor bizony szemkápráztató élményben lehet részünk.
És egy kis közérdekű infó a végére: tegnap bukkantam rá a legfrissebb Douglas magazinban két BeYu akcióra is, hátha szeretnétek beszerezni valamit a fentebb bemutatott termékekből: egyrészt 20% kedvezmény van minden BeYu alapozóra, korrektorra és szempillaspirálra. Másrészt pedig ha kettő BeYu terméket vásároltok a posztban bemutatott Mystic Illusion, vagy Elctric Sky és Camouflair kollekcióból, akkor a vásárlás mellé egy Dip Eyelinert szemhéjtust kaptok a 60-as árnyalatban.



Nektek melyik termék tetszik a BeYu Mystic Illusion kollekcióból?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Szia Szandra!
    Hol lehet ilyen márkájú termékeket kapni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bejegyzés végén írtam is, hogy Douglas, ott biztosan :).

      Törlés
  2. Fű, ezek a lakkok nagyon szépek, viszont manikűrben csodásak. :)

    VálaszTörlés
  3. A rúzs és a sötét körömlakk nagyon tetszik. A szájfény pedig nagyon nem :)

    VálaszTörlés
  4. Mennyire jó a holografikus fedőlakk? Tényleg teljesen olyanná tesz egy sima, átlagos lakkot, ha rákenjük? Hány réteg kell a hatáshoz? És mennyire tartós?
    Köszi előre is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nagyon bejön, itt a képen egy rétegen látható a körmömön, de szerintem azért így is látható, milyen szép kis holo csillámok vannak a körmömön, szóval több réteggel ez sokkal inkább fokozható. Én 4 nap után lemostam, de addig tökéletesen bírta a strapát :).

      Törlés
  5. A Violet Illusion körömlakk nagyon tetszik,mert van benne valami amitől olyan különleges! :) Alapvetően én nagyon szájfényes vagyok,de ez nekem sem tetszik(túl sok a csillám az ízlésemnek)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon különleges az a lakk, nagy kedvencem lett :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe