Smink szalagavatóra, alkalmakra és nyereményjáték - VIDEÓ


Végre sikerült ismét rávennem magam egy sminkvideóra, és ha már nyakunkon a szalagavató szezon, akkor arra gondoltam, hogy egy szemhangsúlyos alkalmi sminket készítek. Ráadásul végre bevethetem a Sigma Paris palettámat, amivel már szintén ígértem Nektek sminket, úgyhogy most több legyet ütök egy csapásra :).
Sőt még egy nyereményjátékot is tartogatok Nektek a videóban, de arra itt nem, hanem kizárólag a Youtube csatornámon ITT a videó alatt tudtok jelentkezni :).





You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Szia Szandra! Milyen az a Labello lip butter, amit a videóban használtál? Nincs kedved egy ajakápolókat véleményező videót csinálni? Így ősszel-télen nagyon hasznos lenne. :) A Nuxe ajakápolóját próbáltad már? Anett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt a Glamour-napos szerzeményes videómban már láthattad, Müllerben vettem :). Annyira nem vagyok nagy ajakápoló "guru", így szerintem egy videót nem is tenne ki, de talán egy blogbejegyzésen elgondolkodom :).

      Törlés
    2. Lehet, hogy hülyén fogalmaztam, de az lett volna a kérdésem, hogy meg vagy-e vele elégedve, ajánlanád-e? :)
      A blogbejegyzésnek is örülnék. ;)

      Törlés
    3. A NUXE-ot még nem próbáltam, bár arról is jókat hallottam, de ez a Labello nagyon jó, nagyon szeretem, benne is lesz a novemberi kedvences videóban, az tuti :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe