Unboxing / Első benyomások - Parfümcenter rendelés - VIDEÓ

Ez a videó több szempontból is "első": egyrészt soha nem csináltam még ilyen "unboxing", vagyis kicsomagolós videót. Másrészt ez az első rendelésem a Parfümcentertől, harmadrészt pedig nem csak megmutogatom, hogy mi lapult a csomagomban, hanem Veletek "együtt" próbálom ki, így megosztom Veletek az első benyomásaimat is. Remélem tetszeni fog ez a rövidke ez a videó, amit megnézhettek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.

You Might Also Like

8 megjegyzés

 1. Engem a krempirosito erdekelne es a 12 oraig tarto ruzs. ����

  VálaszTörlés
 2. Sajnos az az Olay lemosó nekem nagyon nem vált be, nem szedte le rendesen a sminket és kiütéses lett tőle az arcom :( Egy kezemen meg tudom számolni hány terméket dobtam ki a kukába, ez volt az egyik. Remélem nálad jobban teljesít majd :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj ez nem hangzik túl jól, sajnálom, hogy így jártál vele :(.

   Törlés
 3. Szia Szandra :)

  A Spicyt múltkor próbáltam és szerelmes vagyok belé teljesen, elképesztő színe van, ezer éve keresem ezt az árnyalatot! DE!
  Az ápolót nem raktam fel rá, lehet, hogy ez volt a baj, de nekem kb. 3 órát bírt a színe... Majd írhatnál róla, hogy ápolóval együtt mennyit bír :) Szépen kopott mondjuk, nem darabosan, de azért nem 12 óra volt. A Manhattannek viszont van egy ilyen típusú folyékony, tartós rúzsa (Lip2last), annak az "átlátszó" része is applikátoros. Na, az viszont egész nap mozdulatlan, minimális a kopás, nap végén csak kétfázisú lemosóval jön le. Árban is jobb, de ez a szépséges szín meg sajnos, csak a Max Factornál van, pedig az egész Rossmann rúzskészletét végigpróbáltam :D
  Kíváncsi vagyok, Nálad hogy szerepel majd ez a szépség.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg nagyon szép színe van a Spicynak, na majd megírom, hogy nálam hogyan teljesített, de szerintem az az ápoló fontos lépés, és lehet az lehetett a baj, hogy azt nem kented fel. Mondjuk az jó, hogy nem darabosan kopott, még úgyis, hogy nem volt rajta ápoló.

   Törlés
 4. Az a Max Factor rúzs nekem is megvan, még régebben jutottam hozzá, de nekem nagyon bevált! Nagyon szerettem, mert nekem simán kibírta azt hogy egyek és igyak, jó, igaz ami igaz, 12 órát nem bírt ki, de 4-et simán :) És valóban csókálló, pedig ritka az ilyen ;) Randira szerintem ideális! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú ez nagyon jó hangzik, egyre több pozitív tapasztalatot olvasok róla, ez nagyon biztató :). Mondjuk sejtettem, hogy a 12 óra kicsit elnagyolt ígéret, de mondjuk nekem nincs is szükségem ilyen tartósságra, ha kell, gond nélkül megigazítom napközben 1-2x, nem gond :).

   Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe