Göndörítés hajegyenesítővel - videó

Amikor olyan képet teszek fel Instagramra, amin be van "sütve" a hajam, mindig kérdezitek, hogy mivel és hogyan csináltam. Mivel én nem a hagyományos módon hajsütővel csinálom, hanem hajegyenesítővel, így többen kértétek már, hogy csináljak róla videót. Most ennek jött el az ideje kérem szépen, ez lesz az első hajas videóm, tádám :)! Mivel nem vagyok egy "hajzsonglőr", így nem mondom, hogy mostantól rendszeresen lesznek hajas videók, de ezt mindenképpen szerettem volna megmutatni Nektek.
Remélem tetszeni fog és kipróbáljátok ezt a módszert. Megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Ez a sminked nagyon vadító!!! Nagyon tetszik! áááááh :) És a hajad is nagyon tetszik persze :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon hasznos volt!:) Már sok helyen láttam ezt a típusú hajgöndörítést de eddig sosem ment. Mondjuk nagyon ritkán használok a hajamra hőt de ezt szerintem kipróbálom. Bár az nem tudom, hogy mennyire fog sikerülni mert nagyon hosszú a hajam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez hosszú hajon is jól működik, bár nyilván attól is függ, hogy milyen típusú a hajad. Azt amúgy elfelejtettem mondani a videóban, pedig fontos, hogy semmiképpen ne frissen mosott hajon próbálja ki az ember, inkább ilyen kb. 2 napos haj az ideális.

      Törlés
  3. Ohh, bárcsak nekem is ilyen szép hajam lenne...:(
    Egyébként már nagyon régóta kíváncsi vagyok, hogy hogyan lehet hajvasalóval ilyenre megcsinálni, szóval ki fogom próbálni! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ennek örülök :). Amúgy amikor először próbálkoztam ezzel a módszerrel, tök béna voltam, és a végeredmény sem lett az igazi, de aztán belejöttem, és ma már tök gyorsan megvan :).

      Törlés
  4. Na, ez az a módszer, ami nálam nem működik :-D Azt hiszem, ehhez hosszabb haj kell, mert elöl még el vagyok vele, de hátul, ahol nem látok semmit, reménytelen. Na de erre találták ki a kúpvasat :-) Mindenesetre Neked nagyon jól állnak ezek a hullámok :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :).
      Ebben lehet amúgy valami, mármint, hogy ehhez a módszerhez jobb, ha hosszabb a haj.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe