Please, help!



Viszonylag ritkán fordulok Hozzátok kéréssel, de most mégis ezt fogom tenni, mert nagy szükségem van a segítségetekre.
Lentebb elolvashatjátok, miről van szó.






Mint az tudjátok, immáron több mint két éve blogolok és videózok, és most abban a megtiszteltetésben van részem, hogy két megmérettetésen is bekerültem a legjobbak közé, ahol szavazni lehet rám. Úgyhogy ha kedvelitek azt, amit csinálok, akkor ennek most "hangot" is adhattok, persze csak ha szeretnétek :)!

Egyrészt a dm hirdetett egy versenyt, amelynek célja, hogy megtalálják a dm hivatalos bloggerét, akivel aztán majd leforgatják a dm tavaszi sminkvideóit. Neveztem én is, és a "Szendvics" szemfestés videóm bekerült a végső ötbe, innentől pedig minden a közönségen, vagyis rajtatok múlik. Ugyanis az lesz a nyertes, akinek a videója a legtöbb szavazatot kapja.
Őszintén szólva sajnálom, hogy egy ilyen megmérettetésen, aminek számomra ennyire nagy a tétje, a lájkok döntenek, de ha már így alakult, akkor szeretném a segítségeteket kérni. Ha tetszett a "Szendvics" szemfestés videóm, vagy egy kicsit is szeretitek a blogomat, a videóimat, meg egyáltalán, amit csinálok, akkor nagyon boldoggá tennétek, ha nyomnátok egy szívecskét a videómra IDE kattintva. Ha még nem lájkoltátok a dm facebook oldalát, akkor először azt kell megtenni, majd a fenti linken a "Sminkvideó" fülre kattintva az első sorban a jobb szélső videó az enyém (Urbán-Váradi Alexandra / "Szendvics" szemfestés), ott kell egy szívecskét nyomni rá.
Április 25-ig lehet szavazni, nekem április 24-én lesz a szülinapom, úgyhogy csodás ajándék lenne, ha én nyerhetném ezt a versenyt, végtelenül boldoggá tennétek, de ez csakis a Ti segítségetekkel sikerülhet, minden egyes szavazat számít.


A másik, ami talán még nagyobb öröm számomra: május 31-én rendezik meg a Cosmopolitan Digital Divas by Avon konferenciát és díjátadót, és óriási meglepetésemre a szakmai zsűri "Blog design" kategóriában jelölte a blogomat. Hogy az egyes kategóriákban ki kapja a díjakat, azt a szakmai zsűri dönti el, viszont a közönségdíj kategóriában az olvasók szavazhatnak a számukra szimpatikus blogra május 9-ig. Egyszer lehet szavazni, úgyhogy ha úgy döntenétek, hogy megtiszteltek a szavazatotokkal, akkor IDE kattintva a legutolsó sorban találjátok a blogomat, nagy hálás lennék. Ha szavaztok, akkor nyerhettek is: 10 szerencsés olvasó nyereménye egy 30.000 Ft értékű Avon ajándékcsomag és egy 1 éves Cosmopolitan előfizetés!
Ráadásul a díjátadóra május 31-én szombaton egy egész napos konferencia/bloggertalálkozó keretében kerül sor, ez egy nyitott rendezvény, tehát bárki jöhet. Az izgalmas programok mellett találkozhattok kedvenc bloggereitekkel, és hasznos tippeket is kaphattok, ha kacérkodtok a blogolás gondolatával. A konferencia végén pedig kiderül, kik a Digital Divas Awards nyertesei a különböző kategóriákban. ITT elolvashatjátok a részletes programot.


Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki rám szavaz :)!




Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

16 megjegyzés

  1. Szavaztam rád, a Cosmo oldalán már tegnap. :) Remélem sikerül nyerned, ugyanis nagyon színvonalas és érdekes videókat készítesz mindig! :) Drukkolok neked! :)

    VálaszTörlés
  2. Szavaztam rád mindkettőn, megérdemelnéd hogy nyerj! :)

    VálaszTörlés
  3. Én már szavaztam rád mindkettőn, de csak egyszer lehet. :( Szavaznék rád minden nap. :) Szorítok neked nagyon! :)

    VálaszTörlés
  4. hát persze, hogy szavaztam :) egyébként nekem is április 24 a szülinapom :)

    VálaszTörlés
  5. Szavaztam, a dm-es játékon én lettem a 200. szavazód. :)

    VálaszTörlés
  6. Szavaztam mindenhol, természetesen. :) Április 24-én van a fekete cicánk szülinapja, talán még ez is pluszban szerencsét hoz. Puszi

    VálaszTörlés
  7. Természetesen ment a szavazat mindenhol :) Sok sikert ! :)

    VálaszTörlés
  8. Tőlem is megkaptad a szívecskét! Hajrá!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe