Képek az életemből #26

Legalább egy hónap eltelt az utolsó ilyen bejegyzésem óta, és azóta rengeteg minden történt, megannyi izgalmas dolog leginkább a blogot illetően. Amúgy meg túl vagyunk a húsvéton, meg a születésnapomon, szóval volt ünnepelni való bőven, így kép is készült, nem is kevés. Szerintem az még nem is írtam, hogy én is részt veszek a 100 happy days "mozgalomban", aminek az a lényege, hogy minden nap posztolok egy fotót Instagramra arról, hogy aznap mi tett boldoggá, és ez lehet bármilyen apróság. Mire ez a bejegyzés kikerül, már kb. a 80. napnál járok majd, szóval lassan vége, de nagyon élvezem, és nagyon remélem, hogy esetleg a végére belefér majd még 1-2 tényleg igazán boldog pillanat. Ha van instagramotok, akkor keressetek meg nyugodtan, @alexandratvsb néven találtok meg :)! És ha beírjátok a #szandraboldog hashtaget, akkor megnézhetitek, hogy az elmúlt közel három hónapban melyik nap mi tett boldoggá :).




És ha már a nagy történésekről írtam, akkor kezdjük is ezekkel :). Nagy mérföldkő számomra, hogy elkészült a blogos névjegykártyám: nagyon tetszik, mert letisztult és egyszerű, szoktam benne gyönyörködni :). Részt vehettem a L'Oréal Blogger Day-en, amiről ITT már olvashattatok, nagyon jól éreztem magam. Meghívást kaptam a Toni&Guy Fashion Week Budapest sajtótájékoztatóján, bár sajnos a divatbemutatókon nem tudtam maradni, de ITT láthattatok róla képes beszámolót. És végül amire a legbüszkébb vagyok, és ami a legizgalmasabb számomra, hogy mostantól minden héten szerdán olvashattok tőlem bejegyzést a Marie Claire weboldalán, a velem készült interjút ITT olvashatjátok el.
Jöjjenek először is friss szerzemények, újdonságok: voltak ugyebár Glamour-napok, a szerzeményeimről ITT láthattatok videót. Ezen kívül remek, régi és új spirálokra bukkantam.
 Sikerült egy-két szuper lakkot is beszereznem, a Catrice egyik Luxury Lacquers lakkjáról ITT láthattatok bejegyzést, az áprilisi Pixiboxról pedig videót ITT. És készülőben a bejegyzés az essence gel nails at home szettről, valamint egy nagy, folyékony ajakrúzs összehasonlító teszt is lesz hamarosan.
 Érkezett egy szuper Bomb Cosmetics tesztcsomagocskám, amiről ITT már olvashattatok részletes bejegyzést. Egy szuper akció keretében pedig visszatértem az örök kedvenc Bioderma Sensibio H20 micellás vízhez. Ja és nagyon kedvencem az ASOS-ról rendelt leopárdmintás loafer :).
Edzés utáni selfie :P, ha kíváncsiak vagytok, mit/hogyan edzem mostanság, akkor ITT elolvashatjátok.
Épp ideje volt, kicsit tavasziasítsam a nappalit, I love IKEA :)!
Frissebb reggeleimen sikerült néhány outfit fotót lőnöm, persze szigorúan felülnézetből :).
És hát a szülinapom :)! Mivel csütörtökre esett, és aznap este a férjemnek is meg nekem volt lefixált elfoglaltságunk, így az ünneplést áttettük szombatra, de azért az ajándékozás megvolt 24-én, egyszerűen imádom mindegyik ajándékomat :). Szombaton pedig mászkáltunk a városban, egész nap finomakat ettünk (büntetlenül, a diétámat betartva élvezhettem a finom ételeket, hamarosan majd láthatjátok, többek között hol jártunk), csodás nap volt, nagyon élveztem.
 És ha már az ételeknél tartottunk, akkor természetesen mutatok abból is párat. Most hogy már tényleg tavasz van, egyre szívesebben eszem egy-egy finom salátát, igyekszem továbbra is tartani a diétámat, bár mostanában becsúszott azért egy-két sós péksüti. De pl. húsvétkor egyetlen sütiből sem ettem, magam sem tudom hogy tudtam megállni, miközben körülöttem mindenki tömte magába a finomabbnál finomabb édességeket, de sikerült. Szerencsére most már találtam olyan édességeket/helyeket, ahol a diétámat betartva én is ehetek édességet: imádom pl. a Sugar Shopban lakózmentes, nyírfacukros tejberizst nyírfacukros eperöntettel, illetve a Tescoban találtam egy extrafincsi laktóz-és cukormentes bodzás-limonádés fagyit, egyszerűen isteni.
És a végére még néhány hangulatkép, csak úgy :).


Remélem tetszettek a képek :)! Nektek hogy teltek az elmúlt napjaitok?




Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Nagyon szeretem a képeid, mindig olyan csodásakat készítesz! :) Szép hetet kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó képek. :) Aranyosak vagytok a férjeddel, olyan kis összeillő páros. :) Az outfit fotóidat pedig különösen imádom. :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a ehhez a sok mindenhez amit elértél, nagyon hangulatosak a képek, jó bejegyzés lett :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe