TONI&GUY Fashion Week Budapest sajtótájékoztató - képes élménybeszámoló


Április 12-én rendezték meg Budapesten a TONI&GUY Fashion Weeket, melynek keretében a legnevesebb magyar tervezők - többek között Nanushka, Use Unused és Je Suis Belle- mutatták be 2014-es őszi-téli kollekciójukat. Természetesen a ruhák mellett fontos szerepe volt a frizuráknak is, amelyeket a londoni kifutók hajtrendjei ihlettek. A divatbemutatók előtt egy sajtóreggelin ismerkedhettünk meg ezekkel a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe lounge-ban.




Bár a divatbemutatókon sajnos nem tudtam maradni, mivel már korábban elígérkeztem arra a napra, de azért szeretnék Nektek egy kis ízelítőt adni abból, hogy milyen frizurákat kaptak a modellek Friedman Péter, a TONI&GUY Fashion Week Budapest vezető fodrászának irányításával.

Kata Szegedi: a fejtetőn megemelt, alul tupírozott és kócos fonattal ékesített frizurát a városi amazonok ihlették. Különlegessége a fejcsúcson elhelyezett laza konty. Elkészítéséhez a TONI&GUY HMW Tengeri sós textruáló sprayt és az Erős tartású hajlakkot használták.

Nubu: a natúr hajat trendi oldal- illetve középválasztékkal dobták fel, illetve a kócosabb, lazább stílus érdekében szárításkor pár tincset kissé meggyűrtek. A kész frizurát TONI&GUY HMW Hajszérum cseppekkel fényesítették a kontraszt kedvéért.

Je Suis Belle: íme a banáncsat "újraélesztve". Az elöl megemelt, tupírozott frizura a TONI&GUY HMW Hajtőemelő pornak köszönhetően friss és igazán dús hatást ért el.
Anda: a vezető fodrász egy sleek stílusú, a hajtincsek alján összefogott laza copfot képzelt el, amit méretre szabott, bőr kiegészítőkkel dobtak fel. A hajat a TONI&GUY HMW Hidratáló fényspray és ecset segítségével fésülték tükörsimává.

Nanushka: a természetesen szöszös, laza textúrájú frizuránál a TONI&GUY HMW Tengeri sós texturáló spray felelős a matt, kusza, vízparti hullámokért, amelyek a tarkón lazán összefogva adják meg a különleges "urban-beach" look érzetét. Nekem egyébként ez a kedvencem.

Use Unused: a fényes, sleek stílusú haj egy fejtető mögött parányit kiemelt copfban aposztrofálódott a kifutón. A szálló tincseket ecsetekre fújt TONI&GUY HMW Erős tartású hajlakkal fixálták és simították hátra.
Nagyon jó kis tippek ezek arra, hogy hogyan/mire lehet használni ezeket termékeket és milyen szuper frizurákat lehet készíteni velük. Egy ideje már használok TONI&GUY termékeket -pl. hajtőemelő por, tengeri sós texturáló spray-, de örülök, hogy most kipróbálhatom a szárazsampont, amivel már amúgy is szemeztem ideje, hogy a Shine Gloss Serumról már ne is beszéljek :).
Ha szeretnétek, akkor szívesen írok majd róluk tesztet.

De most jöjjön néhány kép.



Remélem tetszett Nektek ez a beszámoló.
Ti használtok TONI&GUY termékeket?



Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Szuper képek! :) Biztos nagyon jól éreztétek magatokat! :)
    Én eddig nem használtam TONI&GUY termékeket, de mivel volt a Pixiben a száraz samponjukból, így azt mindenképpen kipróbálom, nagyon kíváncsi vagyok rá. :) Szívesen kipróbálnék mást is, de azért nem az az árkategória, hogy csak úgy lekapkodom a polcról. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld, én is pont meg akartam venni a Glamour napon, de aztán láttam, hogy a dobozban az van, meg itt is kaptam egyet. De ha beválik, lehet megveszem :).

      Törlés
  2. Szuper lehetett, tetszett a beszámoló! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó a beszámoló és a fotó is szuper :) Nagyon szép vagy ! :)

    VálaszTörlés
  4. Elkaptam a lényeget: gyönyörű vagy! ;) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Awww köszönöm <3! Pedig sokminden nem látszik belőlem a képen, de azért gondoltam felteszem :).

      Törlés
  5. Szia! Nagyon jó lett a beszámoló, és tényleg nagyon szép vagy, csini voltál!
    Azt megkérdezhetem, hogy kihez tartoznak a nagyon szép táskák, amiket fotóztál? Mert bár a hátitáskákért kicsit sem vagyok oda, meg kell hagyni, ezek nagyon szépek!
    xxxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :)! A képen Anh Tuan táskák láthatók :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe