Catrice Luxury Lacquers Holomania - C04 Plum Me Up Scotty


Az a helyzet, hogy engem nem igazán kapott el ez a holo lakk "őrület"... Amikor pár hete a Müllerben egy szinte érintetlen Luxury Lacquers tálcát találtam, még ott is vacilláltam, hogy tulajdonképpen kell ez nekem? Néhány percig somfordáltam az állvány környékén, aztán végül csak a kezembe kaptam a Plum Me Up Scotty árnyalatot, de ezt is igazából csak azért, mert most nagyon kedvelem a lilás színeket. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy végül megszerettem-e ezt a lakkot, akkor olvassatok tovább.




Lelövöm egyből a poént: hát persze, hogy megszerettem, mi több, egyenesen imádom, minden szempontból tökéletes. Remek az állaga, két rétegben tökéletes a fedése, a széles ecsettel pikk-pakk megvagyok a lakkozással, gyorsan szárad, és négy napot gond nélkül kibírt a körmömön. Ezek a praktikus tulajdonságok, de amiért igazából a kedvencem lett a Plum Me Up Scotty, az természetesen a színe: egyszerűen csodaszép ez a lilás árnyalat, ami a napsütésben szinte szikrázik, ez az utolsó képen próbáltam szemléltetni, de igazából fotókon nem lehet átadni azt a tündöklést.

A Catrice Luxury Lacquers lakkokat megtaláljátok a Müller drogériákban, ha jól emlékszem 1099 Ft-ba kerülnek.


Ti próbáltatok már holo lakkokat?




Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

24 megjegyzés

  1. Tényleg nagyon szép lakk! :)

    VálaszTörlés
  2. Valóban szép lakk :) Sajnos még nem volt szerencsém holo lakkot próbálni,de már megrendeltem a Moyra egyik holo lakkját, így hamarosan én is kipróbálhatom, hogy milyen csodásak is :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű! Nálam a homoklakkok nem találtak be, viszont ez a holo finis totálisan a kedvencem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még jó, hogy ennyi féle lakk van mostanság, mindenki megtalálhatja a kedvére valót :)!

      Törlés
  4. Ez az első ami tetszik a holok közül :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű :3 én is nézegettem, de végül arra jutottam,hogy mivel úton van az A-England féle Fonteyn felesleges megvennem. Ennek ellenére wow :3 :D

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű a színe:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  7. csodás lakk, imádom ezeket a holo lakkokat :)

    VálaszTörlés
  8. Juj de jól néz ki! Épp tegnap szemeztem vele én is, de végül ott hagytam.
    Ám így látván szerintem vissza fogok menni érte :D

    VálaszTörlés
  9. Tényleg nagyon szépséges..*.*

    VálaszTörlés
  10. Hálistennek' nekem ez most nem tetszik különösebben :D meg a homoklakkjaik színei sem jönnek be túlságosan, vannak olcsóbb dupe-jaik, szóval örülök, hogy nem érzek késztetést a megvásárlásukra :P

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe